Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Ciasny ale własny. Zdjęcie stare bo PS2 i PSX juz nie mam ;p Trzeba będzie kable schować ale szykuje sie remont wiec porobie co trzeba. Dostwiam sobie jeszcze fotel, nogi na biurko i gram ;)

http://zapodaj.net/0...41d207.jpg.html

sry za jakosc ale zdjecie robione fonem

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 655,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Schab, całkiem przyjemnie:) tylko why na ziemi:P

za tydzień wrzucę upgrade mojego pokoju:) doszło guitar hero, głośniki sony 5:1 arcade stick i około 10 nowych tytułów(dobiłem 40:))

Opublikowano

Schab, całkiem przyjemnie:) tylko why na ziemi:P

za tydzień wrzucę upgrade mojego pokoju:) doszło guitar hero, głośniki sony 5:1 arcade stick i około 10 nowych tytułów(dobiłem 40:))

No właśnie dobie zbieram na jakiś stolik ;)

Opublikowano

jako, ze mam syf w pokoju, a ten temat troche sie zakopuje... postanowilem strzlic foty :D

w sumie po staremu... aha wii nie jest moje.

jeszcze nie oszalalem, zeby kupowac konsole, ktora oferuje 3 gry dla mnie;]

ALIM1333.JPG

ALIM1330.JPG

jeden z najlepszych HC jakie widziałem. Stół idelany na wszystko, no i te zabudowane swiatła , super pomysł. i dreamcast :)

Opublikowano

CoATI: Jesteś debeściak :) Nie ma to jak nieład :D

Opublikowano

jako, ze mam syf w pokoju, a ten temat troche sie zakopuje... postanowilem strzlic foty :D

w sumie po staremu... aha wii nie jest moje.

jeszcze nie oszalalem, zeby kupowac konsole, ktora oferuje 3 gry dla mnie;]

ALIM1333.JPG

ALIM1330.JPG

jeden z najlepszych HC jakie widziałem. Stół idelany na wszystko, no i te zabudowane swiatła , super pomysł. i dreamcast :)

Te światła też mi się podobają, kiedyś też miałem taki dłuuuugi stół, ale obecnie idę w minimalizm. Tylko po co Ci aż tyle PSP? :) I te origami w takim nieładzie.

Opublikowano

origami normalnie stoi na ps3, ale przeciag w pokoju je troche pokiereszowal ;]

co do tych psp... hmm akurat na tym foto jest tylko 1 w 100% sprawne psp ;] Z reszty w sumie mozna by bylo poskladac sprawnego slima xD

btw. swiatelka to zwykle diody ;] http://www.picfront.org/d/7EKZ

Opublikowano

Ciasny ale własny. Zdjęcie stare bo PS2 i PSX juz nie mam ;p Trzeba będzie kable schować ale szykuje sie remont wiec porobie co trzeba. Dostwiam sobie jeszcze fotel, nogi na biurko i gram ;)

http://zapodaj.net/0...41d207.jpg.html

sry za jakosc ale zdjecie robione fonem

Nie rozumiem dlaczego ludzie sobie tak wysoko TV dają...przecież to w (pipi) nie wygodne jest...dla mnie przynajmniej :] Ja swojego HC nie pokaże dopóki TV nie dostanę,gdybyście zobaczyli te świece przy maszynkach wyśmialibyście mnie :]

Opublikowano

Nie wymiękaj tylko zarzucaj zdjęciami.

Opublikowano

pokaż cyc.., sorki nie ta bajka:P pokaż zdjęcia :D

Edytowane przez xzdunx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra daję coś od siebie.

c00ab8c91eb7d57e.jpg

Wiem... kable, ale pracuję nad tym. Mega 32'lcd powiesiłem na taśmę dwustronną :)

Możecie jeździć do woli - tylne głośniki stoją na krzesłach, ale moja komóra nie ma takiego szerokiego kąta.

Opublikowano

Trochę na zdjęciu to wszystko takie większe wyszło, a tv taki mały, w realu proporcje są trochę inne. To chyba dlatego, że jest to na brzegu zdjęcia. Nie jest tak źle, ale rzeczywiście do grania dosuwam kanapę do połowy okna.

A i do sprzętu wchodzą mi pająki zza okna. Jak się włączy to spieprzają.

Edytowane przez redundantor

Opublikowano

..powiesiłem na taśmę dwustronną :)

Osobiście zainwestował bym w stelaż do wieszania na ścianie (Taśma z czasem traci moc trzymania) spadnie tv i po obija sprzęt leżący na podłodze.

Opublikowano
Nie jest tak źle, ale rzeczywiście do grania dosuwam kanapę do połowy okna.

trzeba było z50" sieknąć i byłby spokój :)

Opublikowano

Świetnie, chociaż ja bym dał tv bardziej na środek biurka i rozstawił tym samym szerzej kolumny. Plusik za cztery gitary :D

btw. co to za kierownica?

Opublikowano

Moim zdaniem całkiem przyzwoicie :) A tak schludnie to cały czas, czy do zdjęcia? :P

Szczerze? Jutro miałem zamiar posprzątać ten pokój, bo wpada ekipa na Rock Banda ;) Zawsze mam czysto w pokoju, a przynajmniej staram się, inaczej źle się czuję.

Świetnie, chociaż ja bym dał tv bardziej na środek biurka i rozstawił tym samym szerzej kolumny. Plusik za cztery gitary

btw. co to za kierownica?

Wiem, wiem, ale dopiero dzisiaj kupiłem ponownie PS3 i postawiłem tam, gdzie miałem wolne miejsce. Cztery gitary, z czego dwie nie działają, ale ciii. A kierownica to Logitech Driving Force GT.

odlep naklejkę z monitora/tv :| i co to za glosniki?

Ooo, nawet nie zwracałem uwagi na nalepkę, już ściągnięta. Głośniki to Geniusy HF1250X, już nie produkowane, kupione z 3 lata temu.

Opublikowano

Jak sie cale czy wgra, to sie zmniejsza :D srsly, zmien te neo 128 w koncu, trzeba do przodu isc.

Potterek stoi bo stoi, dawno go nie ruszałem, teraz Wiedzmina sobie poczytuje =D

Opublikowano

Oja, czytasz harego potera!! Straciłem dla Ciebie resztki szacunku. A wszystko przez to, że zapodałeś takie gigantyczne zdjęcia, bo inaczej bym tego nawet nie zauważył. Shame on you.

Poważnie. Wrzuć to mniejsze.

Przynajmniej widać dziurawe prześcieradło :thumbsup:

Opublikowano

Ty, a nie interesuje cie jaka jest godzina na zegarze, albo co jest napisane na tablicy obok monitora, tylko ze wszystkich rzeczy akurat Potter zajął twoją uwage ? : D

Ojaa offtop ; o