Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Nasz skromny HC room(tzn.mój i mojej żony) :D

sdc11372f.jpg

Edytowane przez skiper01

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 655,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Zależy od tego jak wysoką ma kanapę :D Ale fakt, że siedzi się chyba dość daleko od TV.

Edyta: Sporo przestrzeni to i TV wygląda na 26"

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Czysto i schludnie czyli to co najbardziej cenię w mieszkaniu :D Muszę wreszcie poszukać jakiejś roboty i zarobić na nowe meble, bo z tymi moimi PRLowskimi to trochę już obciach, jak widzę wszyscy prawie mają już meble obecnej epoki.

Opublikowano

Nasz skromny HC room(tzn.mój i mojej żony) :D

sdc11372f.jpg

Bardzo przyjemny, estetyczny HC Room tylko rzeczywiście zmień TV-ik na co najmniej 40 cali ;].

Opublikowano

Mój nowy pokój, zdjęcia troche słaba jakośc bo telefonem...

Sprzęt :

-Xbox Arcade Jasper + 120 GB HDD

-Sony KDL-40Z4500

-Sony LBT-XB800AV

IMG_0073_zmniejszacz-pl_4673.jpg

IMG_0075_zmniejszacz-pl_674.jpg

IMG_0076_zmniejszacz-pl_1465.jpg

IMG_0079_zmniejszacz-pl_4599.jpg

Edytowane przez Poklados

Opublikowano

Fajny pokój, chociaż telewizor powieszony na ścianie zupełnie niepotrzebnie.

Opublikowano

u mnie bez szału - ogólnie nie mam live'a ale na potrzebę wrzucenia fotek, czasówek z fm3 laptop ląduje pod tv

9nnkm96p972eygotl744.jpg

Opublikowano

@Poklados

Pokoik całkiem, całkiem. Chociaż mogłeś wrzucić mniejsze zdjęcia, bo nie dość, że słaba jakość to jeszcze ciężko się ogląda :)

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Mój nowy pokój, zdjęcia troche słaba jakośc bo telefonem...

Sprzęt :

-Xbox Arcade Jasper + 120 GB HDD

-Sony KDL-40Z4500

-Sony LBT-XB800AV

img0074k.jpg

img0075hd.jpg

img0076ce.jpg

img0079v.jpg

Zawsze chciałem mieć taki pokój, wypas :] :thumbsup:

Opublikowano

Wczesniej pod tv byla malutka polka, i tak rok bylo, to co jest teraz to jest druga czesc biurka, i gdyby bylo tak od poczatku to oczywiste ze by stal, teraz bez sensu go stawiac lub cokolwiek robic, bo sa dziury w scianie do przeprowadzenia kabli, mi tam sie bardzo podoba tak jak jest, chociaz to ogranicza mozliwosc kombinacji z ustawieniem...

Opublikowano

@Poklados

Całkiem fajnie wyszedł lekki fiolet ściany. Fajny fotel i niezłe nagłośnienie, ale zapewne nie działa surround tylko stereo przez aux?

Opublikowano

zajefajny pokoj, zawsze chcialem mieszkac na poddaszu/pietrze. Tylko kurfa zmiejszylbys te foty, bo mi net eksploduje.

Opublikowano

Fotki zmniejszone.

Edytowane przez Poklados

Opublikowano

Poklados: Za(pipi)isty pokój, cholernie przytulnie :) Co do poddasza to jeszcze napisz, że masz 1,90 wzrostu :D

maciekww28: U Ciebie to nawet zasilacz do X360 ładnie wygląda :)

Opublikowano

Pokłados co to za fotel masz przy biurku ? ile to kosztuje? gdzie taki dostać ? wygodne to ? :D

Opublikowano

Właśnie- też mnie ten fotel zaintrygował, wygląda jakoś tak 'królewsko' rolleyes.gif ale nie mogę się powstrzymać od zrecenzowania obklejenia wszelkich powierzchni pionowych nalepkami- wieś tańczy i śpiewa w najlepszym (czyli najgorszym) tego słowa znaczeniu...

Opublikowano

A gdzie tam. Gdyby to były naklejki z Pokemonami ;) Poklados zarządził swoim pokojem. Jest w nim kilka rzeczy, które z miejsca stały się bardzo inspirujące.

Opublikowano

Wreszcie jakiś normalny aparat mam przy sobie a nie telefon :P (mały upgrade położyłem kamień na ścianie . )

Przypominam o tym aby odezwał się ktoś kto wie co to za fotel o którym wspomniałem wcześniej :P

dscf5260u.th.jpg

dscf5261.th.jpg

dscf5265.th.jpg

dscf5266x.th.jpg

Opublikowano

ładnie. czesto przywalasz glowa w sufit?

brzydka obudowa pc :>

btw. B-boy?

Opublikowano

PS3 jeszcze Ci nie zdechła w tej wnęce ? ;]

Opublikowano
Właśnie- też mnie ten fotel zaintrygował, wygląda jakoś tak 'królewsko' rolleyes.gif ale nie mogę się powstrzymać od zrecenzowania obklejenia wszelkich powierzchni pionowych nalepkami- wieś tańczy i śpiewa w najlepszym (czyli najgorszym) tego słowa znaczeniu...

Jest to fotel : Iker Fifteen , udało mi kupić dwa takie nowe za 800 zł za sztukę mimo że na allegro sa między 1500-3000 zl!

Co do nalepek, przedtem szafa wyglądała pusto, smutno, monotonnie, nie są to naklejki byle jakie, tylko firm skateowych, snowboardowych, troche związane z motoryzacja, oddają moje zainteresowania, dlatego bardzo mi się tak podoba : )

Edytowane przez Poklados

Opublikowano

Hmm wbrew pozorom nie ale nie ktorzy mają z tym problem

o co chodzi z B-boy?

co do ps3 to jest schowana ponieważ oprócz uncharted to nie gram na niej w nic teraz :P