Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

PRQc, w końcu HCroom zasługujący na swoją nazwę. Fajna kolekcja konsol, ale ja wole schować te na których nie gram, żeby się zbytnio nie kurzyły. Wii w pudle?

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 655,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

@szpic, to wygląda jak ołtarzyk jakiś... tylko jakiś kwiatków, świec i ofiar nabitych na pale brakuje ;)

btw. śpisz z telewizorem?

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

@szpic, to wygląda jak ołtarzyk jakiś... tylko jakiś kwiatków, świec i ofiar nabitych na pale brakuje ;)

btw. śpisz z telewizorem?

nie. Wszystkie jest codziennie rozbierane na czesci i przekladane na podloge;p

Opublikowano

PRQc, w końcu HCroom zasługujący na swoją nazwę. Fajna kolekcja konsol, ale ja wole schować te na których nie gram, żeby się zbytnio nie kurzyły. Wii w pudle?

Dzięki :) . Konsolę aktualnie są ładnie rozmieszczone a to na czym nie gram (PSX,SMD) schowane do szafy. Niestety mam tylko sam box od wii ;)

@szpic- heh, łap + Tak samo miałem PS3 i TV na łóżku jakieś 2 lata temu, jak kupiłem GTA4 :D Wtedy przez 3dni byłem (świąteczna przerwa) tylko na tym łóżku- śpiąc ,grając, jedząc tam :ninja: , no ale ukończyłem tym sposobem GTA4 w niecałe 3doby :)

Opublikowano

Z Rodem czy nie Xpudło nadaje się tylko do takich zastosowań...

serio

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żaden HC room, ale wrzucę foty:

glowne stanowisko: tv Sharp 32" (zaluje, ze kupilem tak maly. Tzn. pierwsze dwa tygodnie wydawal sie ogromny, a teraz [jakies 3 miesiace od kupna] wydaje sie po prostu malutki) , x360 60GB Falcon, PS3 Slim 250GB, PSP 2004 12gb

http://imageshack.us/photo/my-images/32/imag0213q.jpg/

kolekcja gier na konsole:

http://imageshack.us/photo/my-images/197/imag0211c.jpg/

pc:

http://imageshack.us/photo/my-images/3/imag0214h.jpg/

kilka czasopism (dosc uboga kolekcja PSX, bo regularnie kupuje od jakichs 4-5 numerow) + gry na pc (mam jeszcze fhuj gier w szafce, ale nie chce mi sie tam sprzatac [z reszta na tym zdjeciu tez jest niezly bajzel :confused: ], wiec nie wrzucam):

http://imageshack.us/photo/my-images/845/imag0205m.jpg/

Tak jak pisalem na poczatku - zaden HC room. Mialem gdzies jeszcze kilka Pegasusów i jednego SNESa (z dość pokaźną kolekcją gier), ale wszystko kiedyś wypie.rdoliłem z nieznanych mi powodów (miałem wtedy jakieś 10 lat, kur.wa jaki ja bylem glupi :wallbash:).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ok, wstawie tu swój pokój po remoncie. Doszło pare sprzętów, ogólnie zmiany raczej na plus. Jest Samsung 32', PS3, iPad 2, kino 5.1 LG.

img20110921175907.jpg

img20110921195259.jpg

img20110921195323.jpgimg20110921195330.jpgimg20110921195235.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie kubki, pilki, pudla, ksiazki i hifi to niezbyt wygladaja razem.

Opublikowano

Tviki słabiutki, wiem czepiam się :(

Opublikowano

iPada trzymasz w salonie cały czas? czy tylko piszesz, żeby się pochwalić?

Opublikowano

Czy może być iPad jak nie do szpanu? :P Schabu odsuń cokolwiek to jest przy PS3...dusi się biedna :( I te piłeczki Barcelony aaafe ;(

Opublikowano

pisze zeby sie pochwalić, glownie gram w wyrze i na kiblu. ;)

maksiu, piłeczki barcelony eleganckie :D stoją tam głownie dlatego że tyle jest tych witryn, że nie mam czym je zapełnić :) a pleja już trochę odsunąłem w bok jakby bo kupiłem dłuższy kabel optyczny więc to jest jedna ze zmian, której nie ma na focie.

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Te 2 kawałki wydane (imo zbędnie) na iPad'a mógłbyś spokojnie dołożyć do sprzętu AV i miałbyś jakiegoś Soniaka czy Samsunga ok 42'' 3HD - coś pięknego i gdybym nie w fazie powolnej zmiany samochodu to już dawno bym sobie sprawił coś takiego (marzy mi się około 50 cali, zobaczymy).

Edytowane przez winner

Opublikowano

Tylko że ja tego Samsunga kupiłem 3 lata temu. Za rok będę wymieniał na coś lepszego. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz ja pokaże wam swój "HC Room", czyli mój pokój. Zdjęcia robione telefonem, stąd nieco mizerna jakość:

20111015145438.jpg

20111015145244.jpg

20111015145258.jpg

20111015145425.jpg

I bonusik:

20111015145345.jpg

Brakuje kilku gier na Czarnulę, oraz pierwszego Xkloca, który aktualnie przebywa u kumpla.

Opublikowano

Rozi nie wiem jak Ci to powiedziec, ale... masz rozowy pokoj :( :( :( :( :( :(

Opublikowano

Yaczes, jarzębinowy :sleep:

Opublikowano

GEJOWO!!

Opublikowano

Marilyn to naklejka ;)