Opublikowano 25 maja 200816 l nie wiem jak tam we Wrocławiu ale w Krakowie mamy cos takiego jak reczniki - uzywasz tego po myciu zeby nie byc mokrym pozdro
Opublikowano 25 maja 200816 l Lucek papier toaletowy jest 100000 razy lepszy od jakiś tam "ręczników" w końcu mamy 21 wiek..
Opublikowano 25 maja 200816 l widzisz, z ręcznika to ja korzystam ale tylko w celu wytarcia dupy coby nałożyć nań bokserki, potem schnę przed kompem/konsolą żeby nie tracić czasu na wycieranie się bez napinek
Opublikowano 25 maja 200816 l Slabo... Ja z McDonaldsa wyknailem ta szuszarke do rak , zamontowana obok monitorana szuszy mnie :] To jest oszczednosc czasu . Musze druga wyjac ze sciany , tym razem zamontuje pod biurkiem
Opublikowano 26 maja 200816 l Ludzie (pipi) co to HC ROOM a nie Toilet ROOM xD zresztą jak chcecie to kontynujcie pobrechac sie mozna xD
Opublikowano 26 maja 200816 l prawdziwy hardcore'owiec ma toaletę w pokoju i śmiga w pieluchach, w końcu żeby być tru konsolomaniakiem trzeba grać 24/7
Opublikowano 27 maja 200816 l sorry za bumpa. Akurat miałem aparat pod ręką. Darowałem sobie wyciąganie całego sprzętu, ot stanowisko z punktu widzenia gracza, tylko next geny (oprócz starego X'a z którego zrobiłem sobie media center) i kilka gier. Resztę chowam po szafach bądź poza domem. Aha, uprzedzając komentarze - zdaje sobie sprawę z tego że mam syf i sporo kurzu za TV/dookoła konsol I jeszcze jedno - wiem że TV nie jest centralnie w środku ale w innym wypadku by mi się Xbox za nim nie zmieścił. Edytowane 27 maja 200816 l przez ping
Opublikowano 27 maja 200816 l I jeszcze jedno - wiem że TV nie jest centralnie w środku ale w innym wypadku by mi się Xbox za nim nie zmieścił. A na ch*** sie tlumaczysz ? Postaw na ziemi i obok postaw kloca - kogo to Chill out ... " NA moje , to ten X stoi za blisko tylniej scianki ,pewno sie mocno grzeje - i na 100% z boku od LCD idzie niezle cieple ku xboxowi . Musisz gdzie indziej go postawic zeby Ci nie padl " Edytowane 27 maja 200816 l przez luck1985
Opublikowano 27 maja 200816 l masz syf i sporo kurzu dookola, zrob cos z tym. a okladki drukowane, jak nic hehehe ladna kolekcja pozdro EDIT: a wlasnie, X360 stoi za blisko sciany i sie grzeje Edytowane 27 maja 200816 l przez Lucek
Opublikowano 27 maja 200816 l luck1985 -> W sumie to tylko atrapy są więc mi to rybka ;< Lucek -> To samo gier się tyczy :< A z syfem nie idzie nic zrobić, tak się u mnie teraz kurzy że po jednym-dwóch dniach nie odkurzania jest warstwa kurzu widoczna na zdjęciu. aa - na fotce nie ma X0 Edytowane 27 maja 200816 l przez ping
Opublikowano 27 maja 200816 l Widze ze gier ci nie brakuje. p.s opłaca sie kupic DW6 bo widze ze masz na półce? Edytowane 27 maja 200816 l przez zwierzakX360
Opublikowano 27 maja 200816 l jeśli grałeś w poprzednie części i Ci się podobały to czemu nie? Po szczegóły odsyłam do recenzji na online center (swoją drogą gra nie jest moja ino redakcyjna).
Opublikowano 27 maja 200816 l No ten kurz jest przej...bany sam tak mialem, wywalilem dywan i jest spoko (zostal tylko maly na srodku pokoju) a na kurz kup taka miotelke : http://www.domy.natjar.com/images/miotelka.jpg - jak na bierzaco bedziesz tym machal po meblach to bediesz mial czysto.
Opublikowano 27 maja 200816 l dzięki za radę, osobiście używam czegoś takiego: brud zbiera idealnie tylko wkłady szybko się brudzą, za dychę bodajże dwa można wyhaczyć więc z racji mojej oszczędności przecieram tym ustrojstwem tylko TV i konsole, kurz osadzony na meblach wycieram na mokro tylko nie zawsze mam ochotę jak wpadam do domu padnięty po całym dniu i jedyne o czym myślę to zimne piwko przy forum. a kurzy się przez roboty drogowe za oknem, wcześniej takiej tragedii nie było.
Opublikowano 27 maja 200816 l Najbardziej to mnie zdziwiło Conveni... a raczej to, że to wyszło na klocka. Nie wiedziałem, że japońskie popierdółki wychodzą też na sprzęt MS. btw Co za grzyb wyrósł Ci na LCD?
Opublikowano 27 maja 200816 l Co za grzyb wyrósł Ci na LCD? to nie grzyb, to orb - w grupowcu kosmologia o tym czytalem ewentualnie formy zycia z tego kurzu wynalazly mu kolo na telewizorze
Opublikowano 27 maja 200816 l bóg wie co to. Grzyb na pewno nie, wilgoci u mnie nie ma . A Japońskich popierdółek na Xa jak na lekarstwo jednak istnieją, grałem w około 25-30 gier wydanych wyłącznie w Japonii i są to produkcje dość niszowe lub turówki nie różniące się niczym oprócz historii i drobnych modyfikacji w systemie (Absolute, Diario, Apocalypse...). A te kombini to całkiem niezłe, pomijając fakt że gra wygląda jak konwersja ze SNESa i bardziej nadawałaby się na marketplace.
Opublikowano 30 maja 200816 l Budowlańcy musieli zdrowo popić jak stawiali ścianę 6 PSX i 2 makarony dają radę Edytowane 30 maja 200816 l przez greah
Opublikowano 30 maja 200816 l czy to ustawianie kartonow po konsolach na szafce w widocznym miejscu to moda?