Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 667
  • Wyświetleń 126,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

to brzmi bardzo dobrze jak na slipknota

Opublikowano

Macie jakies odswiezone namiary na nowe kawalki, wyzej podane usuneli  :(

edit: dobra mam: AOV, Sarcastrophe, Killpop, cos jeszcze wycieklo?

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Te trzy kawałki o których pisze przedmówca są... baaardzo przyjemne. Nie spodziewałem się ponownie tak dobrego grania po nich.

Protip: Głośne puszczenie na (dobrych) głośnikach The Negative One(intro :ninja:) + spora ilość Whiskey + kumple...  = MOC.

Opublikowano

Wyciekło jeszcze XIX (intro?) brzmi jak wprowadzenie, momentami można się pomylić, Corey brzmi podobnie do Trenta Reznora. Jest szansa na wyciek w tym tygodniu, poprzednia tez 2 tyg przed premiera byla dostepna. Sarcastrophe miażdży!, a Killopop świetnie się rozwija i na pod koniec to już pełna erekcja. 

Opublikowano

Na poprzedniej płycie też było parę dobrych utworów, lecz niestety odsłuchiwana całość nie robiła już tak dobrego wrażenia... myślę, nie niepotrzebnie się napalamy:)

Opublikowano

Mnie się strasznie Killpop podoba, niby łagodniejszy kawałek ale tekstowo i nastrojowo dość mocny. Sarcastrophe to majstersztyk, AOV jest dziwny IMO z tymi powolnymi wstawkami.

Opublikowano

Dobre sklepy internetowe,płyta "niestety" wyciekła.

Opublikowano

W robocie do 16. JA PIERD0LE.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A są jakieś pitu pitu płaczliwe ballady?

Opublikowano

W końcu słucham całego albumu... Pierwsze wrażenie po dosłuchaniu nieznanych wcześniej kawałków - dali radę, to powinien być ich trzeci krążek.

Dodatkowo 10 listopada nowe Pink Floydy, 2 grudnia nowe AC/DC - będzie co słuchać tej jesieniozimy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W przypadku PF mogą to być nawet zapiski ich pierdów, biere wszystko jak leci. Najwyżej się zawiodę.

Custer - petarda.

If Rain is What You Want - bardzo fajnie się rozwija.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

slipy same wrzuciły Custer na fejsbuka 

pewno będzie singiel albo może nawet video. Wyszedł im ten kawałek jak ch,uj, pewno live będą go grali.

Edytowane przez MaZZeo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Custer dobry kawałek, miałby szanse nawet znaleźć się na Iowie, oczywiście jako najgorszy kawałek na płycie.

Opublikowano

zastanawia mnie czemu slipknot i z resztą część innych wykonawców wrzucają całe płyty na yt. Ewentualna sprzedaż płyt i utworów na itunes to w zasadzie można liczyć tylko na entuzjastów którzy chcą wynagrodzić zespół swoimi pieniędzmi.

Opublikowano

Lepiej zarobić na wyświetleniach YT niż stracić przez piratów.