Opublikowano 7 czerwca 200816 l Coati ten temat o GTA:SA to raczej ciekawoskta była, no ale jak uważasz. Bajkopisarz ze mnie nie mały, ale jeżeli o coś chodzi to sypie konkretami >.< I nie gadaj pierdół Podbiłem Ci temat z padem huh BTW: Korzystanie z IRshella jest bezpieczne dla konsoli (tzn można coś zepsuć)?
Opublikowano 7 czerwca 200816 l jest w pelni bezpieczny[no chyba, ze sie bardzo postarasz]. to tylko nakladka na XMB z dodatkowymi bajerami... cos jak przykladowo aston dla windowsa. przez tego shella mozna grac w gry z psx'a w multi na 2 graczy - tylko nie pytajcie jak bo nie korzystam w irs'a
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Chciałbym zagrać w pare gierek z PS1 na PSP, ale nie chce przerabiać konsolki. Jesli juz musze to czy jest opcja, zeby wgrac soft nieoryginalny, przejsc gierki (MGS) i wgrac z powrotem oryginalny, tak, ze jak potem cos walnie to gwarancja bedzie nadal?
Opublikowano 7 czerwca 200816 l przerabiając konsole, tzn zmieniając soft, nie tracisz gwarancji na konsole (bo nie rozkrecasz sprzętu) w razie czego mozesz sobie zawsze z nieoryginalnego wrócić na oryginalny, ale w sumie nie ma wiekszej potrzeby, bo nawet jak konsole wysyłasz do serwisu to pierwsze co tam robią to format oprogramowania
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Dlaczego przy pełnej baterii, gdy gram, nagle gra mi się zwiesza i wyłącza?
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Albo masz coś nie tak z flashem, albo bateria pandora (w co wątpie). Jaki masz soft, i jak długo po włączeniu gry konsola działa.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Dlaczego przy pełnej baterii, gdy gram, nagle gra mi się zwiesza i wyłącza? iso/umd? zwykly fw czy cfw? z wszystkimi grami tak masz? bateria oryginalna czy nie? karta pamieci oryginalna? bylo cos grzebane w sofcie? piszcie cos wiecej jesli chcecie otrzymac pomoc :F
Opublikowano 8 czerwca 200816 l @coati:iso, cfw, mam tak tylko z niektorymi grami, bateria oryginal, w sofcie raczej nie pamietam zebym grzebal
Opublikowano 9 czerwca 200816 l No co - softy m33 nie są idealne Spróbuj graćna innym sterowniku No UMD Edytowane 9 czerwca 200816 l przez Qjon
Opublikowano 9 czerwca 200816 l nom. na tym od sony powinno dzialac. memorka oryginalna? mozesz zrobic format f1 [przez rocovery]... czasem tez pomaga na rozne dolegliwosci psp
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Ej posiada ktoś z was może Gripa? Tę trzymajke do grania jak na Dual Shocku. Jaki efekt i czy opłacalne jest kupno tej przystawki (ręce się mniej męczą, czy wytrzymałe i solidne?)
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Czy jest jakis sposob na wsadowa konwersje filmow na PSP? Xvid4PSP pozwala tylko na wrzucenie jednego pliku i jego dekodowane. Mam ponad 50 filmow i nie usmiecha mi sie reczne dodawanie ich po jednym. Czy jest jakis inny program pozwalajacy na konwersje hurtem? przeniesiony.. nauczcie sie pisac w juz istniejacych tematach... - CoATI Edytowane 17 czerwca 200816 l przez Coati
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Błagam o pomoc... Zrobiłęm wczoraj format, mam net bezprzewodowy, który potrzebuje hasła aby sie do neigo zalogowac. Ja oczywiscie hasla zapomnialem i z nic nie potrafię sobie go przypomnieć... I tu taka sprawa - mam to haslo zapisne na PSP gdzie już używalem beprzeowdowego netu. Jeśli ktoś wie gdzie to hasło się zapisuje to będę dozgonnie wdzięczny (naprawde )
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Słuchajcie, jest jakiś programik do rozpakowywania archiwum RAR lub ZIP bezpośrednio na PSP?
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Przylaczam sie do pytania Musiolika, z innego tematu: Czy ktoś miał do czynienia z tą pojemniejszą baterią do PSP Slim? Wlasciwie, to jaka jest obecnie najpojemniejsza, oryginalna bateria do slima? Widzialem chyba gdzies 2200mAh, ale moze sa jakies wieksze. Chodzi mi tylko o baterie od SONY, a nie jakies wielkie bydlaki, do ktorych dodaja tragarza w gratisie. No i najwazniejsze - czy warto kupic taka baterie, np. 2200mAh, czy lepiej zostac przy standardowej 1200 (bo moze nie ma zbyt wielkiej roznicy)? Edytowane 18 czerwca 200816 l przez RoL
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Bateria ta wytrzymuje prawie 100% dłużej niż 1200, chętnie bym się w nią zaopatrzył, ale ciężko coś znaleźć w necie.
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Oryginalna najwieksza to ta 2200. Kwestia wygody - konsola staje sie niesymetryczna, cięższa i grubsza z jednej strony. Za 150zl mialem z poczatku brac, ale dalem sobie spokoj.
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Mam pytanie jest jakiś program dzięki któremu będę mógł słuchać swojej muzyki podczas grania :?:
Opublikowano 18 czerwca 200816 l lub jakis plugin, ktorego to nazwy niepamietam www.psp-team.pl -> forum.. wystarczy kilka klikniec i znajdziesz
Opublikowano 19 czerwca 200816 l W końcu udało mi się zainstalować iR Shella i pytanie mam: do tego da się dorzucić jakieś "dodatki"? W sumie zbyt wielu funkcji ten bajer nie ma.
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Pytanie z innej beczki. Przesyłanie plików przez WiFi(np IRshell): PC<->PSP będzie szybsze od takiego zwykłego przesyłu USB 1.1(taki mam w kompie), czy to zależy od rodzaju karty WiFi w kompie i specyfikacji podzespołów?