Soniak 3 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam! W grę gram od dziś, w związku z czym mam 2 pytania: Gdzie znajduje się księżyc Jak wyjechać pojazdem kołowym ze statku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nasza galaktyka (zwana w ME "Gromadą Lokalną") odkryje się wraz z jednym subquestów, a wylądować będzie można na niej tylko na Księżycu właśnie. Żeby wyjechać Mako, musisz kliknąć po prostu na mapę galaktyki i znaleźć planetę, na której można pośmigać (zazwyczaj jedna w galaktyce). Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mam pytanie: skończyłem gre jak zołnierz na 47 lvl, chciałbym teraz zagrać jako biotyk, ale nadal utrzymać moj level i postać. Jest to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mam pytanie: skończyłem gre jak zołnierz na 47 lvl, chciałbym teraz zagrać jako biotyk, ale nadal utrzymać moj level i postać. Jest to możliwe ? Nie jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam! Mam problem ponieważ doszedłem do tego momentu gry: " Z Nadziei Zhu pojedź windą do niebostrady Protean. Użyj posiadanego przez Ciebie pojazdu, aby dotrzeć do siedziby głównej ExoGeni i zbadać powód aktywności gethów w tamtym miejscu. " - gdzie jest niebostrada? jak ją znaleźć? zawsze sie tam gubię i nie wiem o co tam chodzi. Czy ktoś może mi napisać jak się tam dostać zaczynając od wyjścia z Normandii? Za pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jak jestes przy przywodcy tej kolonii idziesz do korytarza, schodami do gory, potem w prawo i tam bedzie winda ktora byla nieczynna wczesniej, zjezdzasz nia w dol, wsiadasz w mako i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam.Jak uciec od wybuchu tej bomby na Vojagerze? tam gdzie jest ta sonda i odliczanie od 10s rozbrajam to recznie a to dalej odlicza i nie nawet jak wybiegne przez 1 drzwi i zamkne je za soba to i tak umieram a jak nic nie rozbrajam to i tak nie daje rady dobiec do 2 drzwi przed zgonem jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 O ile dobrze pamiętam, to wyjście było zaraz obok komory z bombą. Zanim ją rozbroisz są zablokowane, po rozbrojeniu bomby zapalają zielone diody i można przez nie przeleźć. Innym powodem twoich kłopotów może być to, że rozbroiłeś ją tylko raz (może dlatego wciąż odlicza?). Ta bomba ma trzy panele i musisz rozbroić wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Przeszedłem grę na Veteranie, zacząłem grać drugi raz, importowałem bohatera i zmieniłem poziom trudności na "Zabójca" w trakcie wykonywania misji na Eden Prime. Zaliczy mi achivmenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Tak na Eden prime możesz zmieniać dowolnie poziom właśnie dlatego, że importowana postać nie ma gdzie tego zmienić. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 w jakim sensie 'importowałeś' bohatera? Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Skończyłem grać postacią na 47 lvl, dałem nowa gra i zaimportowałem tego herosa którym skończyłem gre, czyli tego na 47 lvl ... ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 w jakim sensie 'importowałeś' bohatera? Widze Specu, że jeszcze wielu rzeczy nie wiesz o ME ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jakas taktyka na ostateczna walke z Sarenem? gram szturmowcem i mam w teamie wrexa i garusa jak saren majac jakies 70% hp zaczyna skakac po scianach i walic z tych czerwonych kulek zawsze gine nawet jak sie schowam Cytuj Odnośnik do komentarza
zolwik777 1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Też grałem szturmowcem i nie miałem z nim jakiś większych problemów (team ten sam), na zmianę immunity z shield boostem w trudniejszych chwilach, by nie zginąć i napier.dalać. Nie miałem jakiejś taktyki na niego, wrex wali w niego biotyką? Może masz ustawione defense only? Jak się wywalał albo był blisko to z shota a jak skakał i był torchę dalej to assault rifle. I bez problemu poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Saren całkiem przyjemnie da się szmacić biotyką, podniesienie, ostrzał, rzut itede. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekA Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja tam go rozje.bałem za drugim podejściem i to prostą taktyką. wrex non stop mi ginął więc go olałem, ashley trzymałem jako mięcho armatnie kombinacją jedność/przypływ adrenaliny. w czasie kiedy ładowały mi się skillsy naparzałem z pistola ze strzelcem wyborowym, albo barierą nie dostając nic a nic - trzeba tylko być w ciągłbym ruchu. kiedy zaczynał napieprzać z tych kul zazwyczaj po chwili koncentrował się na lasce więc szybki switch na shotguna i zanim do niego docierałem sporo hp zbijałem, a kiedy już siedziałem pod nim to je.b z rzeźni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Gram drugi raz (teraz pora na szturmowca) kolo zamiata konkretnie nie to co szpieg:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekA Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ja odwrotnie, ze szturmowca przerzuciłem się na biotyka i wymiękam przy pierwszym lepszym starciu z najemnikami/piratami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Teka - ćwicz rzut, osobliwość, podniesienie oraz umiejętność posługiwania się pistoletem. Oraz oczywiście do biotyka dobierz żołnierza i inzyniera np. Ashley i Tali. Idealne połączenie a dlatego, że wszystkie trzy postacie się uzupełniają. Zobaczysz pod koniec gry bojowe menu twojego herosa i Tali to się ucieszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Atreyou 0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam was wszystkich. Od niedawna jestem szczesliwym posadaczem X360, wiec moja wiedza na jego temat nie jest powalajaca. Dlatego pozwolilem sobie na zadanie tutaj pytania odnosnie gry MassEffect. Zamierzam ja nabyc w Dublinie (tutaj mieszkam), albo kupic na ebayu sprowadzana z HongKongu - najtansza opcja (nawiasem mowiac wiekszosc okazji na allegro pochodzi rowniez z tego kraju). Pytanie moje tyczy sie Polskiej wersji jezykowej. Nie orientujecie sie, czy gra zakupiona w wyzej wymienionych miejscach rowniez bedzie posiadala Polska wersje jezykowa? Nadmienie, iz Forza 2 i Viva Pinata mile mnie zaskoczyly ojczystym jezykiem, choc zakupione zostaly w Irlandii, a na pudelku nie bylo slowa po Polsku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Siewka! O ile udźwiękowienie wersji, którą zamierzasz kupić, nie będzie inne niż angielskie - to tak, będą polskie napisy. Więc o ile nikt ci nie wciśnie wersji francuskiej, włoskiej lub niemieckiej, to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajudzony 38 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Uszanowanie Mam tylko jedno szybkie pytanko. Czy gdy zaimportuje starą postać , zacznę grę od nowa i podczas pierwszej misji zmienie poziom trudności.To czy zaliczy mi achieva? Bardzo prosze o potwierdzone odpowiedzi nie uśmiecha mi się zaliczyć zoonka po 30 h grania ^_^.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Gdy zaczynasz grę od nowa, możesz wybrać starą postać i przy okazji nowy poziom trudności. W przypadku, gdy zrobisz inaczej achieva nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Uszanowanie Mam tylko jedno szybkie pytanko. Czy gdy zaimportuje starą postać , zacznę grę od nowa i podczas pierwszej misji zmienie poziom trudności.To czy zaliczy mi achieva? Bardzo prosze o potwierdzone odpowiedzi nie uśmiecha mi się zaliczyć zoonka po 30 h grania ^_^.Pozdrawiam. Tak zaliczy , ale musisz zmienić poziom trudności na Eden Prime jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi