Opublikowano 16 czerwca 200915 l A co z tym dodatkiem z areną do walk? Miał się ukazać jeszcze przed premierą dwójki, a info żadnego nie ma
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Wątpliwe. Dobra to pytanie... którą z misji pobocznych uważacie za najlepszą i czy ktoś z was kiedykolwiek zrobił 100% w misjach zbierackich? Ja miałem niektóre rzeczy zebrane, ale żeby wszystko zapełnić to nigdy.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Ja zrobiłem ten quest, zawsze przejeżdżam od rogu do rogu na mapie i znajdzie się ze 3-4 surowce.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Ja dwa razy zebrałem wszystko. A najlepsza misja poboczna? Hmm. Zbieranie metali ciężkich. Mega klimatyczna. A na serio, nie wyróżnię żadnej bo praktycznie wszystkie misje poboczne sa na jedno kopyto. Edytowane 17 czerwca 200915 l przez Gooralesko
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Hmmm moze nie najfajniejsza ale chyba najśmieszniej mi wyszło. Mianowicie wywiad dla reporterki. Za pierwszym razem wszystko pięknie, ładnie. Natomiast za drugim razem powiedzialem "Dość tego (pipi)enia" i za.j.ebałem babce w mordę Ona na to "Ty szmato!" (grałem kobitką) Edytowane 17 czerwca 200915 l przez koziou
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Sidequesty to najsłabszy punkt tej gry, żadne z tych pobocznych zadań nie jest ciekawe.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Takie pytanie czy jest jakiś myk na szybki lv up bądź jakiś myk na kasę ? Nie mam namyśli Glitch.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Nie ma. Kasa sama wpadnie w miarę rozwoju gry , natomiast level , to staraj się zabijać wszystkich przeciwników na piechote, otrzymasz więcej expa. Najlepiej zadawać obrażenia z Mako i dobijać ze spluwy.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Ja grajac pure biotyk startowalem na najwiekszym jakim sie dalo i szlo jak maslo, nie wiem moze dla tego ze bajery tej postaci byly przekozackie (podniesienia, beriery, rzut, wiry i inne takie) i praktycznie moi kompani wszystkich eksterminowali no moze potem jak mialem najlepszy pisztoret w grze co sie w ogole nie przegrzewal ;D Soul w pozniejszej fazie gry bedziesz mial max kasy i bedzie ona przepadac ale i tak bedziesz juz mial max osprzet ;D Poprostu graj =D
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Informacje o Mass Effect DLC wkrótce Najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu dowiemy się czegoś oficjalnie na temat szykowanego przez BioWare drugiego rozszerzenia do pierwszej części Mass Effect. Przynajmniej wynika to z informacji opublikowanej na Twitterze studia. Jakiś czas temu krążyły plotki mówiące, że otrzymamy coś na wzór kosmicznej areny, gdzie będzie można sprawdzić się w walce. BioWare przed premierą gry obiecywało mocne wspieranie jej dodatkowymi epizodami. Niestety do tej pory dostaliśmy jedynie "Bring Down the Sky". http://www.onlinecenter.pl/4794/Aktualnosc...LC-wkrotce.html Jeśli faktycznie wyjdzie, to biorę od razu Oby napisy były po polsku.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Właśnie ukończyłam Mass Efect, w tle lecą jeszcze napisy. Zajęło mi to niecałe 30 godzin, przy wykonaniu większości zadań i obadaniu wszystkich ścian po drodze (achi Completionist, za sojusznika, Schoolar, Paragon i kilka innych). Trochę krótko jak na RPG, ale jakość to wynagradza. Jedna z najlepszych gier obecnej generacji, jeśli nie w ogóle. Boska, dopracowana fabuła i zapchany po brzegi leksykon. Niestety nie obyło się bez kilku minusów i wpadek - jazda Mako potrafi znużyć a i rozczarowalo mnie, że misje poboczne (pomimo tego, że fabularnie bardzo dobre) mają zaledwie trzy miejscówki na krzyż, pokopiowane po różnych planetach No i ciągłe warstwowe doczytywanie tekstur jest dość zabawne. BTW, Mass Effect ma problem z frameratem, czy to z moja kopią/konsolą jest coś nie tak? (nie ściagałam patcha)
Opublikowano 23 czerwca 200915 l ME ma problemy z framerate, ale w dwojce ten problem ponoc wyeliminowano
Opublikowano 23 czerwca 200915 l No i ciągłe warstwowe doczytywanie tekstur jest dość zabawne. Wiń UE3 czyli głównie Epic z Bleszinskim na czele.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Informacje o Mass Effect DLC wkrótce Najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu dowiemy się czegoś oficjalnie na temat szykowanego przez BioWare drugiego rozszerzenia do pierwszej części Mass Effect. Przynajmniej wynika to z informacji opublikowanej na Twitterze studia. Jakiś czas temu krążyły plotki mówiące, że otrzymamy coś na wzór kosmicznej areny, gdzie będzie można sprawdzić się w walce. BioWare przed premierą gry obiecywało mocne wspieranie jej dodatkowymi epizodami. Niestety do tej pory dostaliśmy jedynie "Bring Down the Sky". http://www.onlinecenter.pl/4794/Aktualnosc...LC-wkrotce.html Jeśli faktycznie wyjdzie, to biorę od razu Oby napisy były po polsku. Jednak sobie poczekamy trochę jeszcze: Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Hela
Opublikowano 3 lipca 200915 l Mam głupie, ale to za(pipi)i.scie głupie pytanie? Jak zacząć NG+ w Mass Effect? Zgrałem sobie sejwy z poprzedniego profilu, mogę wczytać grę i normalnie grać, ale nie mam pojęcia jak zacząć nową grę moja starą postacią >_> EDIT: Załatwione.... musiałem jeszcze raz pokonać ostatniego bossa Edytowane 3 lipca 200915 l przez Thompson
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Dzisiaj przeszedłem grę, łyknąłem w 3 dni, najpierw sobie latalem po planetach wybijając gethy, piratów i najemników robiąc niektóre zadania poboczne zbierając levele, sprzęt i kasę, a później tak dopakowany do wątku głównego. Wynik końcowy to chyba 45lv i jakieś 4mln kredytów w sakwie, a do tego tak dopakowany karabin szturmowy, że gethy padały jak muchy :-D Bajerancka gra, chociaż jak podliczyć wątki główne to raczej dosyć krótka, ale i tak świetnie się grało i czekam na część 2 :-)
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l witam mam wersje PL gry, pytanie czy jak ściągnę dodatek bring down the sky będę mógł w to grac ?
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l http://kotaku.com/5334477/youre-gonna-need-a-bigger-sign wyglada na to, ze Japonia dostala o wiele lepsza okladeczke od nas
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l mi sie kompletnie nie podoba zastanawiam sie czy znowu nie kupic gry, jak jeszcze mialem to nie robilem misji pobocznych i obczaibym sobie jeszcze dlc, hmm...
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Jest możliwość aby dwie osoby grały na jednym koncie i dwóch sejwach? Nie będzie sie to wszystko nadpisywać czy cuś?