Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Kupiłem ten nowy smak Pikantne Guacamole. Praktycznie nie mają żadnego aromatu, tylko same przyprawy - są na prawde ostre, ale mistrza nie osiągneły.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedliście ten nowe Laysy pieczone w piecu? IMO zayebiste i warte swojej ceny.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jedliście ten nowe Laysy pieczone w piecu? IMO zayebiste i warte swojej ceny.

Tak, zayebiste

Opublikowano

Dobre są Top Chips z Biedrony, o smaku ziół włoskich.

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Właśnie jem sobie Lays z serii 4 pory roku o smaku wędzonego sera górskiego z pieprzem - Bardzo dobre są, w smaku przypominające szynke, imo troche śmierdzą.

Opublikowano

Lays prosto z pieca,grillowana papryka - wlasnie wcinam i sa bardzo dobre...mocne 8/10

Opublikowano

Lays prosto z pieca,grillowana papryka - wlasnie wcinam i sa bardzo dobre...mocne 8/10

Wpis.

Najlepsze chipsy jakie jadłem od bardzo dawna.

Opublikowano

Dobre są Top Chips z Biedrony, o smaku ziół włoskich.

Top Chipsy są w ogóle dobre.

Opublikowano

Tajska mieszanka przypraw posmakowała mi najbardziej ze wszystkich nachosów od chio

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jadłem ostatnio Laysy o smaku wędzonego sera górskiego z pieprzem, przypominały mi bardzo Laysy bekonowe, ale może już zapomniałem jak smakowały po prostu

e: tak czy siak bardzo mi smakowały

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jadłem ostatnio Laysy o smaku wędzonego sera górskiego z pieprzem, przypominały mi bardzo Laysy bekonowe, ale może już zapomniałem jak smakowały po prostu

e: tak czy siak bardzo mi smakowały

akurat te lay'sy jak dla mnie smakują oscypkiem maczanym w kawie i z tymi bekonowymi nie mają za dużo wspólnego :thumbsup:

Lay's grilowane i crunchips chakalaka, to jest mój top wśród chipsów

Opublikowano

Dałbym ci minusa, ale już dziś wykorzystałem. Pech.

edit: co się odwlecze to nie uciecze :teehee:

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

standardowe leysy paprykowe sa najlepszymi czipsami na swiecie.

Opublikowano

Tyrant habanero - chrupki ziemniaczane dobrze znane miłośnikom japońskich kreskówek. Przyznam, że jak jestem przyzwyczajony do ostrych potraw i te wszystkie obecne na naszym rynku, pretendujące do miana ostrych, chipsy wciągam bez popitki tak powyższe pozytywnie mnie zaskoczyły. Chrupki są robione na podobnej zasadzie co nasze Stix z tą tylko różnicą, że są od nich twardsze przez co paczka może być miętoszona a i tak zawartość nie będzie połamana. Ostrością dorównują zjedzonemu na sucho pieprzowi kajeńskiemu więc jest dobrze - nie są słodkie jak laysy ostre chilli, nie tłuszczą łap i co dziwne, nie czuć w nich chemii.

Cheetos o smaku krewetek ze słodką papryką - reklamowane jako wyjątkowo ostre, sygnowane przez gwiazdę japońskiego wrestlingu. Oryginalnie jak na Cheetosy te nie mają ustalonego kształtu - wyglądają jakby maszyna do podawania masy uległa uszkodzeniu i wypluwała nierówne, bulwowate patyczki (chyba w założeniu mają przypominać smażoną krewetkę); smak średni, dziwnie słodki i kwalifikujący się do grupy smaków muszę zerknąć na etykietę bo nie wiem co jem. W przeciwieństwie do Tyrant tych nie polecam.

landrynki Sakuma o smaku chipsów - chyba tylko Japończycy byli w stanie wpaść na ten pomysł. Niestety prócz chwytliwego pomysłu nie ma tutaj nic ciekawego, landrynki smakują jak słony, pieczony w popiele kartofel. Smak jest wyrazisty ale jednak pewne rzeczy nie pasują do siebie. Tym niemniej pozostałe smaki (nie wliczając w to tych o smaku smażonych mięs czy owoców morza) dają radę - przypominają bardzo nasze landryny z czasów PRL (jedna z niewielu rzeczy tamtego okresu, która była udana)

Opublikowano

Da się to gdzieś w Polszy kupić? Zakładam, że aktualnie siedzisz w KKW...

Opublikowano

jakie to sa laysy grillowane?

z pieca znaczy się

Opublikowano

Ostatnio coraz częściej zaczynam jadać Lays'y 4 pory roku o smaku gulaszowym, dobre :thumbsup:

Opublikowano

Wpis. Całkiem zaje.biste są. Szkoda, że Laysy się tak drogo cenią, bo bym kupował kilogramami.