BoryzPL 254 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ja lubię te ketchupowe duszki (ale fakt, trafiają się mniej doprawione partie). wczoraj widziałam gdzieś w sklepie pizzowe, więc może i te o smaku barbecue w końcu trafią do Polski (jadłam we Francji, mistrz,smak trochę podobny do pringlesów BBQ sauce, których też u nas nie ma :< ). Pringlesy BBQ kupilem ostatnio w Netto, byly niezle, ale za cene 8 zl za chipsy nie przyjmowalem opcji ze moga byc slabe Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 To nawet w almie mają taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie ma Almy u mnie na wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 lays pikantna salsa - pikantna tylko z nazwy, ciezko wychwycic tam jakikolwiek smak, bardzo slabo doprawione nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Za(pipi)iste chipsy jadałem kiedyś bodajże z Leviatana a zwały się bardzo oryginalnie bo "Top Chips" (solone) i były rzeczywiście top notch. Kto pamięta chipsy solone nieistniejącej już marki Chio ten wie jak smakują Top chipsy - identyczne. Cała reszta tych obecnych smakowych gówien do mnie nie przemawia - dobre chipsy potrzebują tylko soli. Z chrupków najlepsze są Peppies ale niestety ta firma co je teraz robi coś tam w nich spi...zepsuła i już nie są gotg a tylko goty. Edytowane 3 Maja 2014 przez konsolopececiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Pojawiły się nowe Lay's serii Champion Chips: -pikantna salsa, -kiełbasa z cebulką, -kremowy ser, -BBQ stek. Na razie spróbowałem kiełbasianych ale nie czuć w nich ani kiełbasy ani cebulki. Ogólnie w smaku podobne są zupełnie do niczego dziś znalazłem w tesco te smaki, kupiłem narazie tylko serowy, jest w miare ok, czuć jakąś tam serowość, ale zarazem nie powala ogolnie lubie wszystko co serowe wiec nie jestem obiektywny ciekawi mnie też smak kiełbasy xD iście januszowe chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 nie ma Diabelskiego Cheddara i muszę się zadowalać takim se Mocnym Piri Piri. i to za 5.69! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Od jutra w Lidlu Monster Munch po 3,79 (100g). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Ostatnio zajadam ,do piwka chrupki ,od Felixa pomidorowe zayebiscie mi wchodzą .Smak dość wyraźny ,lekko słodko kwaśne pomidorki plus nutka orzechów .Imo najlepsze chrupki. Edytowane 6 Maja 2014 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) ^ Przecież one gorzkie jak ja(pipi)ę są, tragedia. Zjadłem ze dwa i wyrzuciłem paczkę do kosza. Edytowane 7 Maja 2014 przez konsolopececiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 mi bardzo smakują, są chyba jeszcze orzechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Monster Munch o smaku pizzy - zaje.biste Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mi ostatnio zasmakowaly chrupki z biedronki o smaku chilli. Pikantne. Cena 1,99 zł wiec dziś znów kupiłem. Dobrze wchodzą przy piwku. Polecam gorąco. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Lays Solone 9/10 zjadłem całą paczke (1000kcal) i mam moralniaka, ale za to tłuszcz był PYSZNY Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 kupilem te lejsy kiełbasiano cebulowe, serio smakują jak niewiadomo co, napewno nie jak kiełbasa, może na upartego odrobine smaku cebuli mają (a raczej chipców cebulowych a nie prawdziwej cebuli) zjadłem z 10 sztuk i reszte paczki wrzucilem do szafy, słabizna kupilem tez laysy solone przez posta powyzej, ale póki co nie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 zjadłem z 10 sztuk i reszte paczki wrzucilem do szafy, słabizna Ile masz juz napoczetych paczek czipsow w szafie i od jak dawna zbierasz? kupilem tez laysy solone przez posta powyzej, ale póki co nie otwieram No ale wez co to ma byc, bez sensu, kupujesz i nie jesz to po chu.j piszesz, ze kupujesz jak nie jesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 a ja wyłowiłem chyba ostatnią paczkę diabelskiego cheddara <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ile masz juz napoczetych paczek czipsow w szafie i od jak dawna zbierasz? obecnie chyba z 3-4 paczki, i to dosyć typowa ilość napoczątych paczek które z czasm zjadam kupujesz i nie jesz to po chu.j piszesz wiem do czego sie odnosisz i przyznał bym ci racje gdyby nie to że ta część o lejsach solonych to był tylko dodatek do posta który głównie mowil o zawodzie z powodu kiełbasianych lejsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jem właśnie wiejskie ziemniaczki koperkowe. Polecam 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Kupiłem sobie dziś z ciekawości te dwusmakowe crunchipsy, wino + kurczak. No rewelacja. Nie za tłuste, kurczak smakuje klasycznie, a wino ma taki słodki ziołowy posmak. Świetne są, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 a ja ostatnio jadlem inny smak tych dwusmakowych crunchipsow. Grecke cos z czyms innym, nie pamietam bo nie warto. Nie wiadomo ktore to ktore, jak sie zje juz kilka chipsow to oba smakuja tak samo. Jak dla mnie pomysl zeby dwa smaki wsadzac do jednej paczki jest nie trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Na dzień św. Patryka rozdawaliśmy w pociągach czipsy o smaku Guinessa. Nie powiem, smak niespotykany nigdzie indziej i potrzeba chwili, żeby przywyknąć, ale są pyszne poza wszelką skalę, Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Lays grube max o smaku grilla i kebabu czy coś w podobie. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 W Biedronce są Top Chips o smaku Hot Wasabi!! Nie wiem tylko czy są na równi z Lays czy lepsze. IMO lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 jak dla mnie też lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi