Opublikowano 30 marca 201312 l jak dawno nie jadlem standardowych laysow paprykowych, az dzis sobie strzele. najlepiej smakuja z cola, bierzemy garsc chipsow i pijemy cole, a nastepnie wszystko razem gryziemy i polykamy mniam mniam mniam
Opublikowano 30 marca 201312 l jak dawno nie jadlem standardowych laysow paprykowych, az dzis sobie strzele. najlepiej smakuja z cola, bierzemy garsc chipsow i pijemy cole, a nastepnie wszystko razem gryziemy i polykamy mniam mniam mniam Be fit or die tryin'
Opublikowano 30 marca 201312 l Bartek chyba dawno do spartakusa nie zagladales, troche tam sie pozmienialo Edytowane 30 marca 201312 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 30 marca 201312 l Bartek chyba dawno to spartakusa nie zagladales, troche tam sie pozmienialo cóż nie jarają mnie męskie ciała, ale skoro tak mówisz...
Opublikowano 30 marca 201312 l niedlugo otwieramy nowy temat "nasze posladki" a chipsy BYLY, SA I BEDA JEDZONE
Opublikowano 31 marca 201312 l A lubicie Nic Nacsy? Kur.wa nie ma tygodnia żebym nie kupił. Co tydzień wychodzi nowy odcinek serialu i nie obejrze go bez tych orzeszków. Pod piwo albo colę mega. Ale zwykłe, nie barbecue które są słabe.
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l wracają keczupowe, widziałem w biedrze Edytowane 12 kwietnia 201312 l przez _Be_
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l te zwykle sa caly czas, tylko ciezej je bylo dostac, w tesco je najczesciej kupowalem. chyba ze mowisz o keczupowych to inna sprawa...
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l zmylilo mnie zdjecie zwyklych ;/ po ile te keczupowe?# edit: przesuniecie przecinka potrafi zmienic sens calego zdania Edytowane 12 kwietnia 201312 l przez Guernica
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Z tego co pamietam te keczupowe byly do dupy. W ogole nie jadlem juz czipsow z 2 miesiace. Smaki sa tak nudne i niedobre ze odechciewa sie kupowac. Nic nacsy lubie, ale sa dla mnie mega slone i duzo ich nie zjem. Polecacie cos fajnego, nowego do chrupania? Jutro cos wciagne chyba, ale jak ide do sklepy a tam paprykowe, solone i cebulowe lejsy to od razu przechodzi mi ochota ;/
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l a jadłeś sunbites? Moim zdaniem pomidor z bazylią na prawdę daje radę, a ze słodkich owoce leśne. Poza tym fajne są maretti bruschette szpinak z fetą.
Opublikowano 14 kwietnia 201312 l Autor Dobre są bananowe, a raczej suszone banany. Ta monotonność smaku w chipsach to prawda. Nie ma nic nowego... Jem raz na jakiś czas, głównie w weekend przy meczu i prawie zawsze laysy cebulowe lub paprykowe... Edytowane 14 kwietnia 201312 l przez Hide999