Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak zrobione na koksie to się nie liczy?To trzeba by całą kulturystykę wywalić i przejść na szachy.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 358,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Za chudy w uszach jestes i w łapie. Ojej teraz kazdy kto nie ma 8%bf jak wronero jest grubasem. O boziu jak mi przykro. 

Chudy, słaby, bez honoru i widocznie z kompleksami. Tak jak wysylanie mi pmk jak sie kazdy jarał szarkiem a ten z bekiem ze go z kfd czy tam sfd kojarzy i on na sterydach i sie nie liczy. Smutne. Lepiej cwiczyc zacznij zamiast pier.dolic bez sensu.

eot

On pisał to sporo przed tym jak oficjalnie napisałes ze lecisz na czyms mocniejszym. Jeszcze sie z ciebie smiał na pw!

No ale dobra w (pipi)e to mam. Sam zaczął i wyszedł na debila. Tyle mi wystarczy. Nie bede tego ciagnął.

Jaki brud. Ujawnia co kto mu pisał w PW. Jaka pisda

I co z tego jak dwóch sebixów ma cie na ciosa z łokcia ?

Opublikowano

Tak sobie myślę że dobrze że już z yaczesem nie jesteśmy prawie najlepszymi kumplami,nic by mnie nie obronił :/

Opublikowano

Racja...

:(

odczep sie od kanabisa wronero :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Głąbie bez szkoły jak już. 

xD

Ufff zawsze lepiej glombie niz klalnie  :obama:

jak bez szkoly to wiadomo ze glab.

Gej bez szkoly  :yes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawiodłem kabiego :/ Nier poszło 180 kg ale i tak jestem zajarany bo przy wadze 84,5 poszło 173 kg w siadzie :)

https://www.facebook.com/mateusz.trzaskowski/videos/vb.100000963816669/996135567095228/?type=2&theater&notif_t=like

I z ostatniej chwili 210 kg w martwym ;)

https://www.facebook.com/mateusz.trzaskowski/videos/vb.100000963816669/996144673760984/?type=2&theater&notif_t=video_processed

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

jestes taki silny liti

Opublikowano

Az mi krasnal stanął

Opublikowano

No ostatnio kabi pisał ze maks biorę 140 kg na nogi,to wyobraź to sobie na klatę teraz ;)

Opublikowano

litwin konkret szacun 

Ps: Pamietam jak cioralismy w kz2 i sie na silke zrywales :D

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

litwin konkret szacun 

Ps: Pamietam jak cioralismy w kz2 i sie na silke zrywales :D

To były czasy ;)

Opublikowano

Do Savickasa jeszcze mu trochę brakuje :sorcerer:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Sawickas jest trzeci, czytaj co napisałem. Nasz litwin jest drugi, chyba, że burnejka jest trzeci?