Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Kończę Assassin's Creed i do tego jeszcze Bioshock bo ukończyłem ale ze złym zakończeniem i gram jeszcze raz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Assasin's Creed - nawet fajne

NavyField

Opublikowano

Odpaliłem sobie starego dobrego Railroad tycoona 2 i.... wsiąkłem. Pocieszny klasyk ;]

Opublikowano

bioshock.

o kur'wa ale klimat! a filmiki instruktażowe dla skillz0rów to dla mnie falołt-mega-wspaniałośc :)

Opublikowano

C&C 3, z kumplem przez Hamachi (genialny program dla takich złodziei jak ja :P)

Opublikowano

Heroes of Might and Magic V Dzikie Hordy - jedna z niewielu serii na PC, których mi brakuje na konsoli.

Opublikowano

W zależności od nastroju, wybieram którąś z tych pozycji :) :

Warlords Battlecry 2 - "kampania" . Nadal brakuje mi skilla, żeby pobić komputer na wysokim poziomie trudności, a zdobycie mapy z czyjąś siedzibą to jakaś masakra. Gram nieumarłymi.

Legacy of Kain: Defiance - wczoraj ukończyłem, profilaktycznie. Bo seria ma genialną fabułę.

Vietcong - online. Gdyby nie obecnie przegrywana nieco walka z cheaterami, to by było fajnie, bo gra ma niesamowity klimat w multi, gdzie każdy krok na dużej mapie się liczy i trza mieć niezłego skilla. No i zawsze są dwie strony i dwa różne uzbrojenia.

Delta Force Extreme - bo jest turniej Last Glory, gdzie zwycięski klan zdobywa serwer na miesiąc. Niby, że "ostatni taki turniej", ale DFX ma się dobrze, mimo wyjścia COD 4 i zbliżającego się nowego DF-a.

Delta Force: Black Hawk Down - a to ma się chyba jeszcze lepiej od DFX, bowiem ma wielka bazę uzbrojenia, świetną możliwość bycia snajperem (wyobraźcie sobie, że zamiast iść w środek boju, biegniecie 1.5 km gdzieś po pustkowiach, a potem ściągacie ludzi z tej odległości), no i klasy postaci :)

The Suffering - bo straszy Oo'

Sid Meier's Pirates! - Live the Life - arrrrrrrrrr! :)

The Punisher - "To nie zemsta, to kara" :)

Opublikowano

Dooma 3 z nudow sprawdzam, jak to wyglada w na maxa ustawionych opcjach graficznych. No i pociskam sobie powoli tego singla.

Opublikowano

Ja gram w assassin's creed i oczywiście w counter strike 1.6 8) 85.232.234.246:27207 haslo ms ,wbijać panowie :D

Opublikowano

The Elder Scrolls: Oblivion, im dłużej gram tym coraz bardziej mi się podoba.

Opublikowano
Penumbra Black Plague - Jak na razie mam tylko demo (pełniak przyjdzie do mnie z usa niebawem ;) ) jest genialna! Jak połączenie mysta z silent hillem. Trochę łamigłówek, trochę więcej strachu, MASA SCHIZ. Polecam każdemu, genialna gra. Zaczynam żałować, że ją "odkryłem", przez nią nie będę się wysypiał ;D

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Obecnie mimo "posiadania" np. Assassins Creed'a czy Vegas 2 pykam w nieśmiertelnego Residenta evila 4(pierwszy raz na pc) oraz w .... Double dragon na emulatorze,czyli oldschool totalny(pamiętam jak się grało w to na pegazie i mówiło się na to "Żaby" :nonie: ).Czekam na Mass efect !!! aaaa zapomniał bym ofkoz ciągle multi Gow oraz Fear C(jak ktoś chce pograc nie z noobem to pisac)

Edytowane przez Mr.Jinx

Opublikowano

CoD4. Serwery w trybie hardcore. Piekna gra ;)

Opublikowano

Siemanko to mój pierwszy post na waszym forum. A co do tematu to męczę Archlorda(uboższy brat Wow'a,ale darmowy ;) ) oraz Puzzle Quest.

Opublikowano

Archlord- zacna gierka, sam grałem w to jakiś czas :) Chyba mam nawet postać tam jeszcze :F

PS. witamy :)

Opublikowano
Siemanko to mój pierwszy post na waszym forum.

Nie wiesz w co się wpakowałeś ^^

Skończyłem ostratnio Kane's Wrath, więc z nudów gram znowu w Warrocka (cholerni hackerzy...)

Opublikowano

A ja gram w Castlevania Dawn of Sorrow :P

Opublikowano

Painkiller

Qwa, jest lepszy od większości obecnych FPSów.