Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Kończę Assassin's Creed i do tego jeszcze Bioshock bo ukończyłem ale ze złym zakończeniem i gram jeszcze raz
Opublikowano 15 maja 200816 l Odpaliłem sobie starego dobrego Railroad tycoona 2 i.... wsiąkłem. Pocieszny klasyk ;]
Opublikowano 15 maja 200816 l bioshock. o kur'wa ale klimat! a filmiki instruktażowe dla skillz0rów to dla mnie falołt-mega-wspaniałośc
Opublikowano 15 maja 200816 l C&C 3, z kumplem przez Hamachi (genialny program dla takich złodziei jak ja )
Opublikowano 15 maja 200816 l Heroes of Might and Magic V Dzikie Hordy - jedna z niewielu serii na PC, których mi brakuje na konsoli.
Opublikowano 16 maja 200816 l W zależności od nastroju, wybieram którąś z tych pozycji : Warlords Battlecry 2 - "kampania" . Nadal brakuje mi skilla, żeby pobić komputer na wysokim poziomie trudności, a zdobycie mapy z czyjąś siedzibą to jakaś masakra. Gram nieumarłymi. Legacy of Kain: Defiance - wczoraj ukończyłem, profilaktycznie. Bo seria ma genialną fabułę. Vietcong - online. Gdyby nie obecnie przegrywana nieco walka z cheaterami, to by było fajnie, bo gra ma niesamowity klimat w multi, gdzie każdy krok na dużej mapie się liczy i trza mieć niezłego skilla. No i zawsze są dwie strony i dwa różne uzbrojenia. Delta Force Extreme - bo jest turniej Last Glory, gdzie zwycięski klan zdobywa serwer na miesiąc. Niby, że "ostatni taki turniej", ale DFX ma się dobrze, mimo wyjścia COD 4 i zbliżającego się nowego DF-a. Delta Force: Black Hawk Down - a to ma się chyba jeszcze lepiej od DFX, bowiem ma wielka bazę uzbrojenia, świetną możliwość bycia snajperem (wyobraźcie sobie, że zamiast iść w środek boju, biegniecie 1.5 km gdzieś po pustkowiach, a potem ściągacie ludzi z tej odległości), no i klasy postaci The Suffering - bo straszy Oo' Sid Meier's Pirates! - Live the Life - arrrrrrrrrr! The Punisher - "To nie zemsta, to kara"
Opublikowano 17 maja 200816 l Dooma 3 z nudow sprawdzam, jak to wyglada w na maxa ustawionych opcjach graficznych. No i pociskam sobie powoli tego singla.
Opublikowano 17 maja 200816 l Ja gram w assassin's creed i oczywiście w counter strike 1.6 8) 85.232.234.246:27207 haslo ms ,wbijać panowie
Opublikowano 17 maja 200816 l The Elder Scrolls: Oblivion, im dłużej gram tym coraz bardziej mi się podoba.
Opublikowano 18 maja 200816 l Penumbra Black Plague - Jak na razie mam tylko demo (pełniak przyjdzie do mnie z usa niebawem ) jest genialna! Jak połączenie mysta z silent hillem. Trochę łamigłówek, trochę więcej strachu, MASA SCHIZ. Polecam każdemu, genialna gra. Zaczynam żałować, że ją "odkryłem", przez nią nie będę się wysypiał ;D Edytowane 18 maja 200816 l przez ProstyHeker
Opublikowano 20 maja 200816 l Obecnie mimo "posiadania" np. Assassins Creed'a czy Vegas 2 pykam w nieśmiertelnego Residenta evila 4(pierwszy raz na pc) oraz w .... Double dragon na emulatorze,czyli oldschool totalny(pamiętam jak się grało w to na pegazie i mówiło się na to "Żaby" :nonie: ).Czekam na Mass efect !!! aaaa zapomniał bym ofkoz ciągle multi Gow oraz Fear C(jak ktoś chce pograc nie z noobem to pisac) Edytowane 20 maja 200816 l przez Mr.Jinx
Opublikowano 26 maja 200816 l Siemanko to mój pierwszy post na waszym forum. A co do tematu to męczę Archlorda(uboższy brat Wow'a,ale darmowy ) oraz Puzzle Quest.
Opublikowano 26 maja 200816 l Archlord- zacna gierka, sam grałem w to jakiś czas Chyba mam nawet postać tam jeszcze :F PS. witamy
Opublikowano 26 maja 200816 l Siemanko to mój pierwszy post na waszym forum. Nie wiesz w co się wpakowałeś Skończyłem ostratnio Kane's Wrath, więc z nudów gram znowu w Warrocka (cholerni hackerzy...)