Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano
MAX PAYNE I

następnie bedzie MAX PAYNE II

badz Jedi Academy ;)

Działa pod XP?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 338,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

payne'a dzialaja, jedi academy zainstalowalem, wczytuje sie, ale nie mam modelow postaci w grze, nawet glownego boh.

moze to wina tego ,ze mam 'nieorginala' ;]

Opublikowano

Knights of the Old Republic \m/

Opublikowano

Mount & Blade, kumpel mi pokazał a teraz się oderwać nie mogę, jeden z kumpli (bo każdy w to zagra "wpada") mówi, że dostał tą gre i GTA IV, to GTA IV pograł tylko godzine, w to łoi do tej pory (single player, ale maaaasa modów jest :D Piękność).

http://www.mountblade.info

Jak ktoś nie grał to polecam ;]

Opublikowano

hehe a ja właśnie skończyłem pierwszą część FAR CRY i w końcu zabieram się za dwójkę. Pozatym Painkiller w którego grywam często dla wyluzowania oraz Farenheit :D

Opublikowano

Rozkminiam GTAIV powoli(stajlisz gra, ale to grand tift ałto c'nie) , ale to idzie w odstawke. Pojawiła się gra, która rzuciła mnie na kolana ( Faith :wub:) czyli Mirror's Edge i gdzie tam jeszcze majaczy Saint's Row II.

Opublikowano

Któraś z części Touhou (Mountain of Faith chyba)

Nie potrafię przebić się przez drugi level, ale to detale ;) Gra jest genialna w swej prostocie (no i muzyka <3333333)

Opublikowano

Wróciłem do męczenia wszystkich możliwych modów na Rome Total War .

Opublikowano

Death Rally - nieśmiertelna gierka. W trzy dni przeszedłem ją pięć razy ;>.

Opublikowano

Podbijam Outland, czyli nadal WoW ;P

Opublikowano

Tomb Raider II Gold - zacne są pierwsze Tomby :)

Opublikowano

Właśnie skończyłem "Krizis Łorhet" czy jak kto woli Crysis Warehad. Gra zacna, ale szkoda że ukończyłem ją w 5 godzin. Anyway teraz biorę się za sandboxa i męczenie mojego procesora złożonymi wybuchami beczek :D

Opublikowano

doom 2 :)

jak skoncze to zabieram sie za pozostale czesci

Opublikowano

Właśnie skończyłem na kompie Bioshocka. Za niedługo pomęczę GRIDa, pożycze tylko od kumpla przejśiówke na pada od PS2. Jeszcze nie mam PS3/xX360, a pograłbym sobie w to.

Opublikowano
Dawn of war 2 beta :)

I jakie to ?:P

Teraz Wow, i CnC Generals/Zh.

Opublikowano

sama rozgrywka Dawn of war2 przypomina company of heroes , beta jest multiplayer, sa 4 rasy i wszystkie jednostki, giera jest super :) napewno kupie

Edytowane przez kwachus

Opublikowano

Bawię się w Full Spectrum Warrior. Kiedyś grałem na PS2, ale na PC gra się w to przyjemniej. No i co najważniejsze gierka jest darmowa.

Opublikowano

Jedyne gry w jakie jeszcze gram na pececie to Wolfenstein:Enemy Territory, Unreal Tournament 99' i Unreal Tournament 2004, klasyki i zarazem najlepsze gry fpp do zabawy online jakie kiedykolwiek powstały.

Opublikowano

w chwili obecnej testuje bf 2142 :P

Opublikowano

Fallout 3 - i nieźle mi idzie mam już 37 bug-ów znalezionych a 2 dni temu zainstalowałem patch 1.1

Darkstar One - uwielbiam takie klimaty ciekawe czemu ten gatunek nie zadomowił się na konsolach!!!

Two Worlds - fajna produkcji grając w nią towarzyszy mi uczucie którego nie miałem odkąd odłorzyłem Fable...

Opublikowano

Burnout Paradise :D Kozak giera.

A jak skończę, to czekają na mnie hordy demonów w DMC4 :]

Opublikowano

M&B =]]]]]]]]]]]]] miodzio

Niewiem ile poswiecilem godzin tej grze ale jak zglodnialem o 17 grajac to dopiero o 6 rano zjadlem XD

btw. obrona zamku 110++ ludzmi przeciwko 1k++ - bezcenne ^^

wczoraj polegli nastepni moi wrogowie =] jeszcze Rhodkowie ^^ szykujcie sie!