Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Audiosurf, nie mogę się oderwać

świetna gierka, szkoda że wywaliło stare tematy, mógłbyś sobie powalczyć z naszymi wynikami, bo chyba jakieś haj [ xd ] skory zamieszczaliśmy tam :]

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 352,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Ej panowie ktoś tu w temacie wrzucał tytuł pewnej gry. 2 razy już przeleciałem ten temat i nie mogę go znaleźć :/

W grę nie grałem ale traktowała o II wojnie światowej. Nie żadna strzelanka tylko coś ala Total War. Chyba turowe. Taka stratego trochę. Bardziej chyba palcem po mapie niż same rozgrywki w danych miejscówkach. I za cholerę nie mogę znaleźć :( help !

Europa Universalis 1/2, nie wiem czy 3 już wyszła.

Edit: Żeby nie było offa, gram w Baldur's Gate 2.

Edytowane przez estel

Opublikowano

3 już dawno wyszła. Mogła to jednak nie być gra z serii UE bo też w cos takeigo gralem gdize większosc gry to mapy, a element rts potraktowany na odczepke. Nie była zła.

A teraz gram w Tropico 3 el presidente :) mila gierka

Opublikowano

Od tygodnia CoD 4 online ciułam, a gdy biją za bardzo to włączam Company Of Heroes.

Opublikowano

Resident Evil5;) Co prawda nie lubiłem nigdy RE, ale na PC jest inaczej. Właczyłem nieskonczoną amonicje i wszystkie bronie i można się pobawić.

Opublikowano

Ja ogólnie gram w WoW-a na oficjalnym serwie. Ostatnio jak był giermasz CDA w Warszawie to kupiłem sobie Settlersów: Dziedzictwo Królów złotą edycję, Gothica, Titan Questa złotą edycję oraz Broken Sworda: Anioł Śmierci ale ku mojemu zdziwnieniu w środku była również poprzednia część (The Sleeping Dragon) dlatego Anioła Śmierci jeszcze nawet nie odpaliłem :P.

Opublikowano

Od jutra zabieram się za Planescape: Torment, słyszałem że szpil ma znakomitą fabułę, którą można się bez przeszkód nacieszyć, jako że główny bohater jest nieśmiertelny... coś dla takiej lamy jak ja ;]

Opublikowano

O coś dla mnie. Ja i tak pierwsze co robie zanim zaczne grać to wklepuje kody na niesmiertelnośc, wszystkie bronie i 10milionów gil/ojro czy czegoś tam.

Opublikowano

Risen. Już dawno nie przesiedziałem tyle przy komputerze.

Opublikowano

od czwartku nabiłem juz jakies 30 godzin w Aion, i końca nie widzę :whistling:

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Od jutra zabieram się za Planescape: Torment, słyszałem że szpil ma znakomitą fabułę, którą można się bez przeszkód nacieszyć, jako że główny bohater jest nieśmiertelny... coś dla takiej lamy jak ja ;]

Fabuła jest naprawde orginalna a zadania nietuzinkowe :). Jeśli chcesz pomocy to smiało pisz, ja pykam w HOI 2 i proboje zmienic losy wojny, kampania w afryce płn zapowiada że może się udać :)

Opublikowano

Ja powróciłem do staroci a mianowicie GTA 2, Delta Force 2, Die Hard: Nakatomi Plaza i Delta Force: Land Warrior. :)

Opublikowano

Red faction guerilla.

nie gram praktycznie, ale wciągnęło mnie i nie wygląda na to, żebym dziś wyszedł z pokoju. ;]

Opublikowano

Dungeon Siege

Opublikowano

Dooma 3 dzisiaj zamowilem, juz od dawna sie czaje na ta gierke :)

Opublikowano

Emulatory ;D

Czyli Duck Tales, Crash 2 i Vagrant Story.

Poza tym to oczywiście Day of Defeat 1.3 Niby takie gry jak battlefield, CoD czy nawet DoD w wersji Source są lepsze, ale mnie sie w ogóle nie podobają.

Opublikowano

Soul of The Ultimate Nation. Ta gra jest za(pipi)ista ;)

Opublikowano

Fallout 3: Game of the Year Edition

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

Death Rally

Opublikowano

Demo AoE 3 w oczekiwaniu na pełną wersję ;)

Opublikowano

FM 2010!!!

Opublikowano

Torchlight ze Steama jest świetne! W oczekiwaniu na Diablo 3 jak znalazł.