Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Obecnie męcze Nox'a <btw dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną lokalizacją, aż przypominają mi się czasy pirackich spolszczeń na PSX> Chcę to przejść jak najszybciej i zabierać się za Legendy RPG, dorwałem na alledrogo platynową kolekcje zafiolowaną za 3 dyszki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie zmiennie StarCraft 2 i w multi BF3 ... dzisiaj zakupiłem premium za 55zl . Ale pograło by się w jakąś fajną strategie ekonomiczną ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ale pograło by się w jakąś fajną strategie ekonomiczną ..... Ja wczoraj odkopałem Sid Meier's Sim Golf, dobra gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Na GAFie nostalgiujemy (lol) gadając o Rollercoaster Tycoonie, więc zapraszam do spróbowania/przypomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Na GAFie nostalgiujemy (lol) gadając o Rollercoaster Tycoonie, więc zapraszam do spróbowania/przypomnienia... Roller jakoś mnie nigdy nie ruszał nie wiem czemu. Już bardziej preferowałem ZOO ;p No i Railroadsy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Na GAFie nostalgiujemy (lol) gadając o Rollercoaster Tycoonie, więc zapraszam do spróbowania/przypomnienia... Właśnie wygrzebałem w kartonie ze starymi cześciami PC RellerCoaster Tycon +DLC ale wersje Niemiecka .Oraz 3 platformówki LOMAX ,Lemings i Overboard . Gdzie moge dorwać spolszczenie to tego Rollera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Tomb Raider... Pierwsze kilkanaście minut gry i już palców brak na zliczenie zabitych, toż to w poprzednich tomb raiderach sie tyle nie zabijało a to miał niby być jakiś restart serii gdzie ona młoda, niedoświadczona... Tylko czekam aż znajde upgrade na łuk maszynowy, to by pasowało do stylu gry jaki jest obecnie ;o . I jeszcze tak źle zrealizowanego QTE to nie widziałem chyba, malutkim druczkiem informacja o tym jaki przycisk wcisnąć i to chyba nie zawsze się wyświetla mam wrażenie, a ja gram na monitorze 21 cali, ciekawe jak na konsolach, szczególnie podłączonych do wielkich tv'ków... Chyba strasznie nie chcieli by ktoś widział co faktycznie się dzieje na ekranie, tylko wypatrywał pojawiających się informacji w rogach ekranu Edytowane 19 Marca 2013 przez MysteryGaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Znowu Gears of War. Grafika sie postarzala, choc sa miejsca gdzie dalej to naprawde ladnie wyglada. Najwazniejsze, ze gameplay jest wrecz niesmiertelny. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ograłem Tomb Raidera. Jak dla mnie bardzo udany reset serii, trup ściele się gęsto, a momentami klimat przypominał mi bardziej Silent Hill niż poprzednie części przygód pani archeolog, ale bawiłem się świetnie. Teraz zabieram się za Hitman Absolution Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Doom3 ukończony pora zabierać się za dodatek, Resurrection of Evil Gra nawet dzisiaj może cieszyć oczy fajną grafiką, a już z modami tymi Perfect Doom czy Wulfen textures pokazuje na ile elastyczny jest silnik od ID. No i klimacik zacny, demony,baza na marsie,masa broni pod ręką i ty jako super duper marine, nie ma to jak stara szkoła tworzenia gier fps. Edytowane 30 Marca 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dziś skończyłem Tomb Raidera i mało TR w tym TR patrząc przez pryzmat starszych części. Ale stawiając go obok dzisiejszych produkcji to bawiłem się super. Praca kamery i udźwiękowienie to mistrzostwo świata. Tak poturbowali Larę, że aż szkoda się jej robi. Teraz wracam do World of Tanks i piłeczek oczekując nowego Splintera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Neverwinter Nights Diamentowa Edycja,dokańczam po dłuższej przerwie świetne RPG Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiedźmin 1 z modem Full Combat Rebalance 1.6a gra się wybornie w stosunku do podstawki, choć do ideału trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 StarCraft 2: Heart of the Swarm Need for Speed: Most Wanted BioShock: Infinite (ostatnimi czasy głównie to) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Limbo i Mark of ninja Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kupiłem będący obecnie w promocji Scribblenauts Unlimited i muszę przyznać, że całkiem sympatyczna zabawka. Oryginał na DS mnie nie porwał - levele były zbyt monotonne na dłuższą metę, a większość można było obejść tymi samymi sposobami. Unlimited to bardziej puzzle w tym sensie, że na podstawie wskazówki w queście musimy stworzyć obiekty w danych okolicznościach. Ogólna swoboda i otwarość świata pomagają całości. Polecam rozważyć zabawę z dziewczyną lub kumplami przy piwie, gdyż sytuacje jakie można tworzyć są niekiedy naprawdę komiczne, a oglądając to i dzieląc się pomysłami w towarzystwie całość nabiera dodatkowego uroku. Odradzam jednak to samo przy dzieciach, gdyż choć tytuł nie pozwala na wulgaryzmy i jakieś zboczone itemy, to wbrew pozorom można doprowadzić do sytuacji, gdzie ludek zje pizzę z żywym kotem i ludzkim mięsem, a my nawet zaliczymy dzięki temu questa... No ale z drugiej strony to ja jestem nienormalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nie mogę się oderwać od Fallouta 1, już zapomniałem że gra może tak wciągać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mass effect 1 potem 2 a potem 3. Trzeba sprawdzic czy ta fabula naprawde jest taka dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 AI gwałci mnie w Balance Mod na Space Empires 5 .... Tak cwanego kompa nie widziałem jeszcze w żadnej z gierek i "hitów" z list przebojów.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Escape Rosecliff Island. Fajna znajdywanka, przy której nauczyłem się nowych słówek po angielsku. Fabuła: jesteś pechowym odludkiem mieszkającym na wyspie, którą nawiedziła potężna nawałnica. Twoim zadaniem jest znajdywanie sprytnie ukrywających się przed Tobą przedmiotów, na kolejnych planszach (przykład). Każda skończona plansza to jakiś gadżet, który przyda się przy ucieczce z wyspy. Pomimo prostoty gierka wciąga jak oszołom Wojewódzki przed swoim szoł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie mogę przestać myśleć o paliwie dla jednorożców xD Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Europa Universalis III. Wąsy będą rządzić światem! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Far Cry 3. Ta gra jest absolutnie świetna pod każdym względem. I jak to wygląda na PC :O. Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A ja od nowa masteruję Flatout Ultimate Carnage i czasem coś tam w Euro Truck Simulator 2 a głównie to World of Tanks Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 World of Tanks - zbliżam się do 19 000 bitew;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi