Opublikowano 18 sierpnia 201113 l do jazdy i po jeździe na rowerze, carbo się przyda? http://allegro.pl/olimp-carbonox-1kg-carbo-aakg-bidon-gratis-i1734892381.html ? bywa tak ,że nie mam czsau czy ochoty robic odpowiedniego zarcia przed i po jeździe, więc moze tym bym uzupelnial ? czy lepiej dac sobie spokój ?
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Ja bym polecił carbo od SFD, ma w składzie 10 % leucyny, to całkiem ciekawa opcja. http://www.sfd.pl/sk...-opis26304.html Edytowane 19 sierpnia 201113 l przez fazzeer
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Dla mnie to udziwnienie,bo leucyna sama w sobie tylko wysyła impuls anaboliczny,bez udziału innych amin do niego nie dojdzie.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l No ja powiem, że carbo ratuje mi teraz dupę na treningach. Pije w trakcie zmieszane z bcaa i przez 2 godz. trening mogę jechać na pełnych obrotach bez uczucia znużenia i przemęczenia. Tym bardziej jak posiłek przed treningowy zjem taki sobie. Dla mnie to udziwnienie,bo leucyna sama w sobie tylko wysyła impuls anaboliczny,bez udziału innych amin do niego nie dojdzie. a jak zmieszam z bcaa to dojdzie ? Ja mam carbo olimp, ale na to z sfd też zwróciłem uwagę ze względu na tą leucynę. Edytowane 19 sierpnia 201113 l przez Kazub
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l BCAA to aminy energotwórcze,więc ta leucyna pewnie jest po to aby więcej energii było,do wzrostu potrzebne są oprócz bcaa potrzebne aminy EAA.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Nadszedł czas oszczędzania, więc wpadłem na pomysł żeby zamienic białko kuraka na białko rybek które sam złowie. Co sądzicie o tym? Nasze rybki nadaja sie na takie urozmaicenie diety? Wczoraj złowiłem 4 takie okonki po 15dag, nie dość że były smaczne to i przyjemnie powędkować a i kasa w portfelu
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Okoń świeży - tabela kalorii Wartości odżywcze w 100 g produktu Kilokalorie 33 kcal Białko 7.4 g Tłuszcze 0.3 g Węglowodany 0 g Wszystkie ryby mozna smialo jesc. Kazub cwiczac po 2h ograniczasz przyrosty do minimum
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Ryby słodkowodne mają sporo mniej białka niż słonowodne,chyba szczupak ma najwięcej.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Bo okoń ma miało białka to wszystkie mają? Leszcz czy szczupak mają odpowiednio 16, 18g/100g. Nie wiem czy to tak sporo mniej od słonowodnych
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Z tymi nie wiadomo jak wielkimi ilosciami bialka w diecie to jest mit stworzony przez koksow oraz marketing przemyslu suplementow, takze luuuuuuz.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l To znaczy? Właśnie myśle tak zjechać z 2,5g białka do 2,2 albo nawet 2. Sam zauważyłem po sobie że lepszy efekt daje zwiekszenie dobrych węgli niż bialka.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l ja jem jakies 1,5 - 2,0 maks Nie ma sensu zakwaszac organizmu - wiecej strat niz korzysci.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Mają mniej i to jest fakt,jest kilka z zbliżoną ilością do słonowodnych ale ty ich nie złowiłeś,więc nie rozumiem oburzenia?Pomijając ilość białka,to omegi 3 mają sporo mniej. Edytowane 20 sierpnia 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l To że nie złowiłem ich wczoraj to nie znaczy że ich nie łowie. Szczupaków i leszczy u nas w narwi pod dostatkiem I sie nie oburzam tylko cie poprawiam bo sie mylisz. Akurat ryby mam zamiar jadać ze względu na białka nie tłuszcze więc mi te o3 wisi. Zresztą mam go w kapsułkach.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Ale w czym się mylę?Że ryby słodkowodne nie mają mniej białka od słonowodnych?
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Weź już ostygnij z tą swoją wku.rwiającą "nieomylnścią" bo jeśli myślisz że będe się z tobą kłócił o różnice 2g białka na 100g ryby z tym że jedną mam za darmo a na druga musze wydać nie małą kase w ciągu miesiąca to sie grubo mylisz.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Nie jestem nie omylny,tylko skoro piszesz ze mnie poprawiasz to chciałbym wiedzieć w jakiej materii,do tego nie poruszaliśmy kwestii finansowych tylko ilość białka w rybach,trochę ci słoma z butów wychodzi,bo zarzucasz coś,gdy chcę to wyjaśnić to się unosisz(kolejny raz)i przeklinasz.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Dobra. Dorsz ma 18g białka, szczupak ma 18. Myliłeś sie. Naprawde jest mi niezmiernie przykro.
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Tuńczyk ma 22 gramy białka(w zależności od gatunku),Makrela wędzona ma 27,7 gram białka,lepiej nic nie pisać niż wybierać przykłady wybiórczo. http://www.kulturyst...a-wedzona.shtml Edytowane 20 sierpnia 201113 l przez Litwin25
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Litwin daje Ci slowne upomnienie za wszczynanie flejmow po raz kolejny canabis: no 2 g to bardzo rzadko przekraczalem. Generalnie lepsze wyniki mam jak spozywam mniej bialka, ale mysle, ze to jest kwestia wielce indywidualna. Sprawdz na sobie.