Opublikowano 22 maja 201410 l Panie,WPC to oczyszczona serwatka wiec raczej sztuczne to to nie jest,a to ze jest w proszku to od razu chemia?Co do witamin z Lidla to pomijając ich bio przyswajalność(rzędu 8-30%) to prędzej nabawisz się problemów z żołądkiem bo to jest na sodzie a nie hiperwitaminozy.
Opublikowano 22 maja 201410 l No i spoko:) Wlasnie otworzylem truskawke, nawet znosne w smaku mimo ze z woda mieszam.
Opublikowano 22 maja 201410 l Na dobrą sprawę, lejesz ile chcesz i sypiesz według zapotrzebowania (własnego) to co na puszkach pisze można włożyć. i.. tylko cytrulina. sypałbym nawet zamiast cukru do kawki i herbatki.
Opublikowano 22 maja 201410 l Ja teraz zamawiam pompera na norvalinie,cytrulinie i agmatynie,genialne połączenie.
Opublikowano 22 maja 201410 l "Składak",są w usa firmy,które mają pół produkty,ty im podajesz skład a oni ci to pakują w kapsy i wysyłają do Polski.
Opublikowano 23 maja 201410 l Skoro byłeś i widziałeś to co ja mogę powiedzieć? Jest tak, jak mówisz.
Opublikowano 24 maja 201410 l Nawiązanie do filmy"Bigger,Stronger,Faster" a nie że byłem i widziałem.
Opublikowano 24 maja 201410 l Jak to wychodzi cenowo? Jakie masz tam gramatury gotowego produktu? Daj jakis namiar na ta mieszalnie.
Opublikowano 24 maja 201410 l No juz bez przesady, po co wam to ? Jakies cudowne srodki z hameryki -10kg tluszczu +12kg miesnia w 2 tyg chcecie sobie zrobic ?
Opublikowano 24 maja 201410 l Tyle pomperów i boosterów plus anabolizerów i aż 2 tygodnie? Phi, szukam czegoś innego.
Opublikowano 24 maja 201410 l Jak to wychodzi cenowo? Jakie masz tam gramatury gotowego produktu? Daj jakis namiar na ta mieszalnie. - (różeniec górski-adaptogen)RHODIOLA ROSEA ROOT ( 3% ROSAVINS ) - 250 MG - (żeń szeń-adaptogen)GINSENG, CHINESE PANAX (80% GINSENOSIDES) - 250 MG - CITRULLINE MALATE - 1200 MG - AGMATINE SULFATE - 500 MG - L-NORVALINE - 100 MG - NARINGIN - 25 MG - PIPERINE 98% - 25 MG 30 porcji jest za 79 zeta. No juz bez przesady, po co wam to ? Jakies cudowne srodki z hameryki -10kg tluszczu +12kg miesnia w 2 tyg chcecie sobie zrobic ? Nie,bo to dobry i skład i większość z tych środków am działanie pro zdrowotne,przy okazji poprawiając komfort treningu.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Sorry za post pod postem ale szukam dobrej przedtreningówki bo jak wracam zajechany po robocie to motywacji brak. Co sądzicie o tym składzie? Chain reaction od revange polecało paru kumpli. Wiem, że że to underground od cyber pakera ale opinie ma dobre.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l W glownej mierze wszystko siedzi w glowie a bzdety wypisane na pudelkach to vit c lub inne placebo. Kup sobie beta alanine, cytruline i jedziesz.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Pierwsze słyszę by wit c była placebo,zwłaszcza że my nie umiemy jej syntetyzować w organizmie.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Jak brak ci motywacji to polecam mocną kawę(chyba że nie lubisz to możesz pokombinować z przedtreningówkami) i konkretne mp3 na słuchawkach. Ja osobiście już nigdy nie zamierzam łapać się za pre workouty bo teraz ćwiczy mi się idealnie a po konkretnej przedtreningówce ciężko było mi wrócić na treningi bo ospały byłem.