Opublikowano 5 lutego 200817 l hej mam problem miedzy kopiowaniem saveow z memory card do dysku a wyglada to tak : chce skopiowac sejvy do dao4 i wyskakuje mi komunikat : nie mozna przeniesc elementu miedzy urzadzeniami pamieci masowej . i co z tym zrobic ? jutro opycham memorke , wszystkie moje rekordy pojda w zapomnienie, tak samo nie zrobie tez achivementow za wszystkie stroje , bo przechodzic to od poczatku,zeby miec chociazby wszystkie postacie to nie dla mnie pozdro
Opublikowano 9 lutego 200817 l Czesc Mam pytanie a mianowicie mam X premium od miesiąca (bez przeróbki) i tydzień temu grałem sobie w H2 wieczorem nagle konsola się zawiesiła ok. resetuje a tu zonk wchodzi tylko w menu główne a płyta w środku i na dodatek nie dało się jej wyciągnąć dopiero rano gra zatrybiła dziwne myślałem ze to jej przeszło ale dziś tak samo tyle tylko ze to przy Fms2 nagle czarna droga a potem zwis o co chodzi dac konsole na serwis czy to normalne po przegrzaniu się ?
Opublikowano 9 lutego 200817 l Nie mam przerobionej konsoli. Kolega wypalił płytkę z Dexterem. Wszystko chodzi ok, ale bez napisów. Czy da radę coś z tym zrobić? Jaka jest przyczyna? Jeśli już po ptakach to jak nagrać następnym razem żeby było dobrze? ;] Oczywiście odcinki podpisane są tak samo jak pliki z napisami.
Opublikowano 9 lutego 200817 l Szkoda Juchy, że dopiero teraz masz ten kabelek w ofercie... Mam takie pytanie do userow posiadajacych dyski 20G i 120G - czy 20 nie wydaje sie zamała do ściagania demek, pełniaków, czy gierek z XBL? No i czy ta 120 nie wydaje sie za duża? Czy jet ktos kto to zapełnił? Gdzies kiedys słyszałem\czytałem, że całe XBL bez filmów jest sie w stanie tam zmieścić więc raczej nam ten dysk nie jest potrzebny. Szkoda, ze nie ma jakiejs alternatywy np 60, czy 50g. Tak się właśnie zastanawiam nad tym dyskiem i niechce przepłacić, a z drugiej strony nie chce co chwilę czegoś kasować (demka chyab spore są dosć). A i takie pytanie bonusowe, czy jak ściagne np. Psychonauts czy jakiegoś innego wielkiego pełniaka to czy po skasowaniu jego\zniszczeniu dysku dalej będę mógł go mieć ściągnąć za free?
Opublikowano 9 lutego 200817 l Płatna zawartość nie licząc filmów, może być ściągana tyle razy ile chcesz. Osobiście uważam, że dla przeciętnego mieszkającego w Polsce użytkownika, 20GB (czyli 13) spokojnie starczy, z powodu poblokowania wielu dem, braku możliwości ściągania filmów... Osobiście miałem najpierw 20GB i starczał mi, tylko po pewnym czasie przed ściągnięciem dema musiałem wyrzucać jakieś starsze. Teraz mam 120GB, zajęte koło 40 i mogę stwierdzić, że jest to rozwiązanie po prostu wygodniejsze, ściągam co chcę nie martwiąc się o ilość miejsca i tyle. Ale niekoniecznie warto za nie aż tyle płacić.
Opublikowano 9 lutego 200817 l Ja będę musiał nabyć dysk 120 GB, wcale nie dlatego, że ściągam filmy. Owszem ściągam, ale robię zawsze tak, że oglądam jeden film, czekam aż zostanie skasowany i potem ewentualnie kupuje nowy. Problem jest zaczyna się, kiedy chcę kupić jakąś grę z Xbox Originals (z powodu tylko 13 GB, nie mogę sobie pozwolić na żadną grę, a Halo, Fable czy też zbliżające się Black i Ninja Gaiden są smakowitym kąskiem, które chciałbym mieć na dysku), ściągnąć dużo trailerów w HD z Marketplace czy demek. Szkoda tylko, że cena jest kosmiczna tego 120 GB dysku. Jeżeli ktoś chce mieć jakąś cząstkę trailerów swoich ulubionych gier w HD, mieć przynajmniej jedną grę z Xbox Originals (np. Halo) i do tego obejrzeć jakiś film, musi niestety mieć dysk 120 GB. Te śmieszne 13 GB to ja zapełniłem w dwa wieczory od zakupu 360. Wiem, że polacy nie mogą ściągać Xbox Originals i filmów, ale dla ludzi zza granicy ten dysk jest po prostu malutki. Moje 13 GB mam zapełnione tak: 5 demek i już mamy około 5-6 GB. Do tego mam trochę trailerów w HD, które lubię często oglądać, to jakieś 4-5 GB. Reszta idzie na głupoty w stylu Wormsy z Arcade, czy inne gierki. I co mi zostaje? Około 2 GB. I gdzie tu teraz ściągnąć jakiś film z Marketplace w HD? Nawet w SD to ledwo, a SD filmów oglądać nie będę, kto widział 300 w HD, ten wie o czym mówię O Xbox Originals można w tym momencie zapomnieć. Choćby o jednej małej gierce. Dlatego - Polak w Polsce, może się zastanowić, Polak za granicą nie ma się co zastanawiać, dysk 13 GB jest po prostu za mały. Chyba, że ktoś nie korzysta z dobrodziejstw Xbox Live, to wtedy, ale tak, nie ma po prostu miejsca.
Opublikowano 9 lutego 200817 l Dzieki. Wychodzi na to, że dla nas póki nei mamy własnego XBL styka. Więc zaopatrze się w 20gb, ewentualnei do tego czasu coś wyjdzie 'pomiędzy'. Pozdrawiam.
Opublikowano 9 lutego 200817 l Ja mam 20 GB i starcza. Gier z Xbox Original nie ściągam więc nie mam tego problemu. Black'a skończyłem na PS2 także nie musze się niczym martwić. A dema ściągam raczej nowe. pzdr Edytowane 9 lutego 200817 l przez orion50
Opublikowano 10 lutego 200817 l Jak odpalam grę Hitman: Blood Money to mi wywala jakiś error że musi być częstotliwość odświeżania 60 Hz i mi nie chce działać... A zmnienić się nie da bo zarówno 480p, 720p, 1080i i 1080p są w 50 Hz, przynajmniej tak jest napisane jak na nie zmieniam. Co tu zrobić, od czego to zależy ??
Opublikowano 10 lutego 200817 l musisz podłączyc konsolę do zwyklego tv czinczami i zmienić na 60hz, potem jak sie przełączysz na hd to będzie ok. Pryznajmniej jest ok jeżeli leci po vga
Opublikowano 10 lutego 200817 l mam takie pytanie : gdzie się sprawdza jaki jest stan baterii w padzie ?? pogralem sobie 20 pare godzin i mi się rozłącza pad juz ;/ Edytowane 10 lutego 200817 l przez xms7
Opublikowano 10 lutego 200817 l wielkie thx ;P nie zauważałem tego ;P edit: lol ... mam 3/4 kreski i mi się pad rozłacza co jest ? Edytowane 10 lutego 200817 l przez xms7
Opublikowano 10 lutego 200817 l Nie sugeruj się tym, jedyny działający wskaźnik poziomu baterii, to miganie pada.
Opublikowano 10 lutego 200817 l no wlasnie miga ;p oplaca sie kupowac ten play and charge kit czy lepiej jakąs tanią ładowarke do akumulatorkow AA ?
Opublikowano 10 lutego 200817 l hej. Mam pytanie otóż z czasów xboxa został mi Steel Batalion. Zastanawiałem sie, czy moge go podłaczyć do x360?jakies przejściówki? zastanawia mnie, czy w ogóle gra będzie chodzić? ktos ma pojecie?
Opublikowano 10 lutego 200817 l no wlasnie miga ;p oplaca sie kupowac ten play and charge kit czy lepiej jakąs tanią ładowarke do akumulatorkow AA ? Ładowarkę, niekoniecznie tanią, a po prostu dobrą. P&C ma dwie wady: -podczas ładowania twój pad de facto staje się przewodowy -wraz z z liczbą ładowań, ich czas nieznośnie się wydłuża A zwykła ładowarka jest jeszcze niezła, bo uniwersalna.
Opublikowano 11 lutego 200817 l Chciałem się zapytać czy wersja Arcade ma miesiąć Golda ? I oczywiście czy opłaca się ją kupowac, czy może lepiej dozbierac na premium?
Opublikowano 11 lutego 200817 l Niestety nie ma Golda. Dysk jest potrzebny do demówek i dodatków. Ja mam arcade i nie moge narzekać, nie mam odpowiedniego neta jeszcze i czasu na granie też za mało więc mi się to nie kalkuluje.