Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

zawodowo :)

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 644,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

też tak sądzę

Opublikowano

fajna klata. zrzucisz trochę z maćka na lato i będzie plażowo.

Opublikowano

zauważyliście jaki ostatnio pan "no excuses" zapracowany? na wejście na forumka nie ma czasu, ciagle praca i praca....a już spartakusa omija jak ..dziwka koścół :P

Opublikowano

Piszę od czasu do czasu w tym podforum to wstawię coś i ja.

50467487.jpg

86178386.jpg

Opublikowano

zalany + wysypany po mietku :(

Opublikowano

zauważyliście jaki ostatnio pan "no excuses" zapracowany? na wejście na forumka nie ma czasu, ciagle praca i praca....a już spartakusa omija jak ..dziwka koścół :P

Wiosna. Trzeba pole orać. Siać kukurydzę. Ziemniaki sadzić.

120403171735.jpg

Ogłoszenie: kupię masę.

Opublikowano

Z racji takiej masy to brzuch powinienes miec jakis, a ty gajdy do pępka, zamiast kostke pokazać.

Opublikowano

Zalany niestety tak :sleep:, ale krosty z metą ani niczym podobnym nie mają nic wspólnego. Sam chciałbym wiedzieć od czego mi się robią. :confused:

Opublikowano

Z racji takiej masy to brzuch powinienes miec jakis, a ty gajdy do pępka, zamiast kostke pokazać.

za bardzo zgarbiles sie do kamerki w lapku weź go postaw na czyms ^

120404043358.jpg

Jeśli poza wciąż nie teges to dajcie znać.

Opublikowano

Zalany niestety tak :sleep:, ale krosty z metą ani niczym podobnym nie mają nic wspólnego. Sam chciałbym wiedzieć od czego mi się robią. :confused:

Zmiany hormonalne,na ogół po koksie,ale miewają je też ludzie bez niego.

Opublikowano

dajesz rade Batman tylko dołóz pare kilo. Tak z 10 :P

fajnei zarysowane mięsnie tylko ciała malutko. Jesz bardzo mało czy masz tak szybki metabolizm?

Opublikowano

Mam ten sam problem. Kiedyś dotyczył on nie tylko pleców ale i twarzy i głowy. Z wiekiem zanikło to, pozostały tylko na plecach, ale mam ich znacznie mniej niż ty. Jedyne wyjście to wizyta u dobrego dermatologa, co raczej tanie nie będzie. W moim przypadku pani doktor przepisała mi dość mocne antybiotyki, które brałem przez 3 miesiące, oczywiście tanie nie były, plus za każdą wizytę 80zł, więc trochę kasy poszło.

PS. Nie wiem jak u ciebie, ale jeżeli złapię troszkę słońca to wszystko ładnie znika, a że w naszym kraju słońce grzeję góra 3 miesiące w roku, to inna sprawa. ;)

Opublikowano

za bardzo zgarbiles sie do kamerki w lapku weź go postaw na czyms ^

120404043358.jpg

Jeśli poza wciąż nie teges to dajcie znać.

Batman, czy Ty sie (pipi)a w klasie rozebrales? o_O Co Ci dyrektor mowil? :/

Opublikowano

Zmylila mnie ta tablica korkowa :F

Opublikowano

aaaa, to jest lustro ;]]]]

Opublikowano

http://imageshack.us/f/23/jaaaanf.jpg/

spontan komórką, bez pompy i napinki

wzrost - 186/87

waga - 87 (dzisiaj rano na czczo)

klatka na płaskiej - 127

martwy ciąg - 192.5

przysiad - 130 (140 niepełny)

staż - jak by zebrać to do kupy, to będzie ze 4-5 lat , niestety w międzyczasie kłopoty trawienne po których zredukowało mnie do 68 kg, a 2 lata później dość poważny wypadek samochodowy i rehabilitacja (na własną rękę), no i teraz 2 lata ciągiem z paroma krótszymi przerwami

cel - chce być silny, szybki, ładny i w ogóle zayebisty

dieta raz jest, raz jej nie ma, raz lepsza, raz gorsza, w zeszłym roku był dwumiesięczny epizod z odzywkami (w tym kreatyna)

Opublikowano

Propsuje kolege, ktory rowniez nie idzie w koksy i suplementy - pokazemy im (pipi)aaaaaa!!!