Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

xUEuwg7.jpg

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Trza ciąć,następnym razem dawaj zwykłe gacie ;)

Zastosuje się - ekshibicjonizm nie jest dobry na fpe. Zapamiętam. Za rok będzie w galotach. Dziękuję za opinię. Eot.

Opublikowano

Ja wiem, że z fejsa znajomej, znajoma, albo w ogóle kuzynka, Aga Kukis (co (pipi)?), ale to Heidi Vuorela, szwedzka fitness'ka (kulturystka?) ---> https://instagram.com/heidi_lady/

grzybiarz, ogarnij sie -_-.

[tu było foto laski]

Nie QBH, typiara miała jej robić foty i na profilu tej od fot, są wspólne zdjęcia, to nie jest wałek, ani żadna heidi laidi, może podobna, ale one chyba wszystkie podobne po tym teściu.

----

A wujaszek spoko foty, jest różnica :)

Opublikowano

@Kanabis - lubię przekraczać kolejne poziomy ludzkiej głupoty. Z nagością problemu nie mam, po domu często chodzę nago, sąsiadki mają uciechę. Kiedyś wygrywałem zakłady na imprezach, że "pokażę fujarę za stówę" a później jak parówa lądowała na stole to szczęki lasek były na ziemi, że może być ktoś tak bezpośredni i pojebany.

@Banny - aż tak źle, że taki komentarz?

Zaproszę Cię kiedyś na mój wieczór kawalerski, będzie co wspominać. Chciałbym zobaczyć jak ktoś w towarzystwie pytonem macha :D

Opublikowano

@Krupek - wiem, że wyjdę na paskudnego pantofla ale po ślubie nie pokazuje już nikomu innemu nabiału. Sorry, że narobiłem ci nadziei.

Chłopaki, wiem, że ja w żadnym konkursie na fotkę nie wezmę udziału bo jestem podczłowiekiem w mięśniach itd. ale kiedy będzie wielka prezentacja formy spartakusów 2015? Miało być i nic nie widać, widziałem na fotach zlotu, że Kazub to tytan a Kanabis dobrą masę przyjebał na fotach widać. :)

Opublikowano

Nie mówię, że nie szanuję, Kazubiusz widać, że wycięty a Kanabis chyba jeszcze przed. A respekt mam do każdego, kto nad sobą pracuję i pot się leje z czoła. Spoko.

Opublikowano

CCCCCOMBO BREJKER

1.jpg

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.

2ima8x.jpg

Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zadowoli ruszam na siłownie i masuje. Zerwałem ze słodyczami i wielkim żarciem na weekend i trzymam dobre nawyki a tak mi się wydaje.

2djnd3r.jpg

1zc3kea.jpg

jpbtyf.jpg

Możecie już hejtować ekoledzy. :D

nie wierze :pawel:

Opublikowano

I podobno to ja jestem pedalem. :v

Opublikowano

Myślałem, że nie można się stoczyć niżej niż bycie niż fanbojem Litwina (który w sumie też pokazał raz swoje części erotyczne).

Dżej Dżej pokazał, że można.

Opublikowano

I podobno to ja jestem pedalem. :v

Co jest pedalskiego w nagości? Przewrażliwieni jesteście.

Opublikowano

Udalo mi sie dotrzec do oryginalnej warstwy, tylko dla 18+

jaj1jt.jpg

Opublikowano

Przyznaj sie Czezky, wycinales ze zdjecia balona?

Opublikowano

a sobota zapowiadała się z tych "nudnych" xddddddddddddddddd

Opublikowano

Coś czuje, że będzie tylko lepiej. Jak założę w końcu swój kanał na YT i będę nago mówił o filmach paląc gibony będziecie subskrybować?

Opublikowano

O (pipi)a… Wujaszek, ustawiłeś poprzeczke, aż za wysoko w tym temacie, jest ogień. Wszystko można elegancko ocenić, żadnej gry świateł, ustawiania się pod odpowiednim kątem, idealnie cała (CAŁA) sylwetka do oceny, bez ściemy.

@grzybiarz, zakańczając temat, zdjęcie które dałeś to jedna z najpopularniejszych fotek Heidi. nie jesteś głupi gość, chyba widzisz. znajoma tylko jakaś nie tego.