Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ale jak wypłacam lepe to +5 do sily :daddy: do tego przeciwnik wykonuje rzut na sile woli zeby nie spi.erdolic z modyfikatorem -5x obwod bica

Edytowane przez El Loco Chocko

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Loko dawaj zdjęcie bez tshirta.

@Kanabis - tylko mi znowu od pedałów nie gadaj, to pedalski temat i pedalski dział gdzie są zdjęcia rozebranych panów. ;]

Opublikowano

:dunno:

@kazub- W dup.ie to mam w sumie ale to chyba kolega Kobik wrzucal non stop fotki takie jak ja powyzej. Ja akurat nigdy nie mialem sie czego wstydzic. Niestety lub stety nie jestem schabem, conajwyzej 2/3 kobika ;>

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

No siema Kobi, to sie ciekawie sklada. U mnie w lapie nic a u ciebie w glowie. Dogadamy sie xxx razem zmienimy swiat.

okej zmiana zasad. od dziś dajecie zdjęcie głowy 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Loko dawaj zdjęcie bez tshirta.

@Kanabis - tylko mi znowu od pedałów nie gadaj, to pedalski temat i pedalski dział gdzie są zdjęcia rozebranych panów. ;]

Człowieku ja pierwszy raz dałem zdjecie w koszulce. Pierwszy, pierwszy i ostatni. Wez juz nie pisz do mnie , daj mi swiety spokój wujaszek. Bo sakczesz w tym spartakusie i krzyczysz ostatnio najgłosniej, jak

11351659_154764198192844_959374939_n.jpg

Opublikowano

Idź zwal gruche Wicia bo się puszysz jak dziewczynka. XD

I gdzie ja się czepiam? Max pokojowo, na luzie, nawet z Kazubem pełen chillout. 8)

Opublikowano

Jak ktoś nie zyebie wujaszka w dwóch kolejnych postach to jest jego najlepszym kolegą , chillout, pmki, pokaz gołą klate.

Dlatego wujaszka nalezy uswiadamiac jaki jest chu,jowy na kazdym kroku  poście.

Opublikowano

nie mam zdrowia do czytania odpowiedzi na każdy post z D Y S T A N S I K I E M

coś jak ten pies na obrazku od kanabisa

powiesz mu zamknij morde a o nadal szczeka

Opublikowano

Ale co wy tu robicie moi wierni fani? Nie macie fotek z napiętym bicem to spierdalać, głaskać po chujach się możecie w WKP. :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dam i ja,koniec masy-86,5 kg.Jeszcze z 2 tygodnie bicia rekordów i od stycznia wycinka.

2roj828.jpg

Opublikowano

Śmieszny jest ten grupowiec. Uprzejmie proszę o usunięcie mi rangi Spartakus. Nie chce być z tym więcej kojarzony.

Litwin szacun, sylwetka zayebista i dobrze ze sie przestałeś napier dalać na e-bicepsy z e-pakerami. :lapka:

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

KA NA BIS

KA NA BIS

:D

Podogryzaj teraz Litwinowi. :D

BTW. Forma na kozaku. Propsy w ch.UJ.

Opublikowano

Śmieszny jest ten grupowiec. Uprzejmie proszę o usunięcie mi rangi Spartakus. Nie chce być z tym więcej kojarzony.

Litwin szacun, sylwetka zayebista i dobrze ze sie przestałeś napier dalać na e-bicepsy z e-pakerami. :lapka:

No teraz ta ranga to jest 100% obciachu.

Juz dawno ja sobie usunalem.

Opublikowano

Miniaturka Hulka

No dobre bydle sie zrobiłes LIti, 88kilo? Chyba najwiekszy w karierze co? Przekozak motyl. Chce miec taki bf na koniec redu :D

Opublikowano

litwin lapy wieksze od glowy xd