Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

U kazdego inaczej, ale gorne miesnie brzucha u mnie dosc szybko byl widac, gorzej z fatem na wysokosci pasa. Cos tam pewnie bedzie widac.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

No górne to fakt u mnie nie widac ale czuć ze masa miesniowa jest okej i sądze ze jak sie zepne to je odkryje. Niestety jesli chodzi o dolna partie to mięciutko :D nawet nie licze na dół :)

Opublikowano

Co za twist fabularny, jeszcze niedawno mówiłeś, że wycinka nie jest potrzebna i tylko masa, ale dobrze, chwali się.

Opublikowano

No jak przeciez juz wczesniej w tym roku pisałem ze dosc mam pyzatej gęby i chce byc jak spartakus. Nie powiem duzy wpływ miał serial spartacus blood and sand :D Podobało mi sie jak wygladali ci gladiatorzy. Szczegolnie crixos.

tumblr_m5fbrerZLy1qc30fq.jpg

Dobra łapa, plecy a body fat niezbyt duzy. W ruchu dobry rzeznik.

Opublikowano

Ahh, pierwszy sezon Spatacusa, świetny jest. I te dupery co tam się pojawiają. :obama:

Opublikowano

Crixus w ruchu wyglada jak bóg. Chcialbym tak wygladac. Spartakus tez za(pipi)iscie podcieta klata ale jednak za chudo IMO. Ale widac po crixosie ze przestal troche zapier.dalac na silowni bo w nast sezonach nie wyglad ajka w pierwszym.

Ogólnie pierwszy sezon mocno najlepszy. A ostatni odcinek to była miazga :D

A dupeczki crixusa i spartakusa tez mocne. Rukałby ze ojoj

Opublikowano

Kobik byk, elegancko.

Wronerro wydaje mi się, że w rzeczywistości wyglądasz lepiej niż na zdjęciach, aczkolwiek na drugiej focie widać, że fajnie się to prezentuje, bo mimo wycinki łapa wygląda zacnie, a kocha na brzuchu to wisienka na torcie;). Aczkolwiek na masie też wyglądałeś bardzo dobrze.

Opublikowano

Tylko potwierdza, że u mnie występuje sam tłuszcz bo mam tyle wzrostu co Wronek i waga podobna a kaloryfer to w łazience mam. :lol: Po zakończeniu redukcji gdzieś w 2020 będzie masa na czystym jedzeniu i będzie klasa z pewnością. Póki co niedziela z cukierkami. :lapka:

Opublikowano

no i dałem pierwszy raz minusa wujaszkowi, bo już serio nie mogę tego czytać :/

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ale wy czuli jesteście i łatwo was podkur.wić, dorosłe chłopy. I te minusy. XD Dobra, nie spamuje wam więcej, rośnijcie pany. :D

Opublikowano

Mroka pozbyli sie z wkp, wiec chuyaszka tez byście mogli wyrzucić, bo sie czytac nie da tych gunwopostow :/

Opublikowano

Dobra, wzialem sie za siebie, wrocilem do piwnicy, gdzie nic mnie nie rozprasza, moze uda sie zbudowac forme na pojedynek spartakusow :)

4ub5vm.jpg

Opublikowano

dzieki warjat, to wiele dla mnie znaczy :lapka:

Opublikowano

Dzieki, od poniedzialku zamierzam zapodac jakas kreatyne i jesc solidne sniadania.

Zobaczymy co to bedzie.

Opublikowano

Co tu się dzieje.

Edytowane przez krupek