Opublikowano 12 maja 20177 l No i lamusy dupa cicho. Wystarczylo popilnowac diete, przybic i siemanko !
Opublikowano 12 maja 20177 l klamka na wysokości torsu 180cm. Zamknij pysk ulana qurwo. No i lamusy dupa cicho. Wystarczylo popilnowac diete, przybic i siemanko ! Jeszcze nie bite. We wrzesniu może. Ciagle na ostarynie.
Opublikowano 12 maja 20177 l I te szpiczaste uszka. No trzeba przyznac nadawalby sie kobik na pseudokibica jagielonii. Moze nawet jakiegos kaprala
Opublikowano 12 maja 20177 l Jo zem jest Legolas. Wzorcowe uszy. Ale mimo wszystko lepiej szpiczaste niz odstajace dekle.
Opublikowano 12 maja 20177 l Kurde, tez kiedys mialem taki brzuch ale przez kontuzje i Ojcostwo troche zaniedbalem silownie. Bede sie musial z nia przeprosic!
Opublikowano 12 maja 20177 l Na fbw byłoby lepiej... Nie no, szanuję dobra robota ulańcu. Pozwalam ćwiczyć dalej
Opublikowano 12 maja 20177 l (pipi)a ja max z 2kg jeszcze i mysle ze bedzie koniec, ale juz mi sie nie chce ;/
Opublikowano 12 maja 20177 l Dzieki. Plany sa na delfina a majtasach ale to jeszcze dluga droga. Estetyka mnie poki co interesuje.
Opublikowano 12 maja 20177 l 6,5 kg ciac z tego? xD Wspolczuje i szanuje samozaparcie. wrak człowieka, nie miał siły mi ręki podać ostatnio
Opublikowano 12 maja 20177 l Ale brzuch ma ten Heisenberg. Pisząc to piję piwo i zapuszczam mięsień piwny i niepotrzebnie tu wchodziłem, bo załapałem doła.
Opublikowano 12 maja 20177 l Otwieram piwo patrząc na fotkę kobika chciałbym żeby ten czas nie przeminął.
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Ja dalej jestem ulańcem, waze jakies 6kg wiecej niz przy podobnym bf rok temu
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Shen tylko zastrzyków i IA ci trzeba. Piękna forma. Szacunek. Wojtasso też moc.