Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał(a):

Dobrze ich pojebalo z cena 32zl za zdjecie

No ceny mają z kosmosu. Fajna jest opcja za pakiet, tylko 150 zł za 40 zdjęć (3,50zł za sztukę), tylko że z tych 40 zdjęć są 3/4 ujęcia to zapominają ;).

Zdjęcie za darmoszke jest z mety, widziałeś? Na stronie z wynikami.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 822,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Ostatnio mimo masowania waga mi stoi nawet czasami spada ale trochę wymiary poszły w przód. Pewnie to wina tego że ciągle kręcę aeroby po 3 razy w tygodniu i żrem grubo białka. Ale chociaż strasznie m

Opublikowano

Tak, mam. Na pko biegu nocnym w Bialymstoku przynajmniej ludzkie ceny byly bo 8zl za fote, to sobie kupilem jedną. Ale tu musialem obejsc system problem

Opublikowano

Co za złodzieje. Zarabiają na Twoim wizerunku. Właśnie przelałem im te 149 złotych i mam wszystkie Twoje 47 zdjęć, w tym 15 impresjonistycznych.

Opublikowano

Jestem pewien ze te zdjecia byly robione aparatem SONY

Opublikowano

Jaka żyła, chce okradać fotografa XD Kabi ile każesz czekać na twój six pack? Ja ci na poczekaniu wrzucam moj-95 kg wagi.

IMG_20260718_200758_edit_2061488060644809.jpg

IMG_20260718_200638_edit_2061427468829714.jpg

Opublikowano

Niezłe knurzysko, wstyd tak wygladac po 20 latach walenia koksu. Jest mi po prostu smutno, tak po ludzku.

Opublikowano

Więc tak wygląda pękający odbyt kabiego XD Ale dość o mnie, dajesz swoją fotę brzucha jak obiecałeś 😁

Opublikowano

Ale o co mi ma pekac odbyt? Ty widziales jak ja wygladam a jak Ty? Zerknij na poprzednia strone, wrzucasz co chwila takie same zdjecia jakiegos 50 letniego kurdupla pelnego sloniny, w dodatku niepelnosprawnego. Ciagle w tym samym oswietleniu zeby spod tego salcesonu bylo widac zarys miesni brzucha. Niezłe kompleksy musza byc grane.

Opublikowano

Pozdrawiam koleguf - jedyne co biorę to łyżka Nutelli raz na dzień stad boczki )

20260706_153222.jpg

20260706_153212.jpg

Opublikowano

No widziałem jak wyglądasz, mega choojowo. Więc liczę że sprowadzisz mnie swoim zdjęciem które obiecałeś wrzucić, na ziemię. A co do oświetlenia, to takie napinacze jak ty nigdy nie będą zadowolone, ale masz stoję za lampą żeby nie było że to zdjęcie to zasługa światła. Usunąłem tylko pranie w tle bo byś się zesral pewnie o nie.

Messenger_creation_6DEF874E-3D2C-4403-805B-33B07E333573.png

2 minuty temu, XM. napisał(a):

Pozdrawiam koleguf - jedyne co biorę to łyżka Nutelli raz na dzień stad boczki )

20260706_153222.jpg

20260706_153212.jpg

Ładnie najszersze się odznaczają na przyczepach przy kręgosłupie.

Opublikowano

Ta spasiona morda xd

Opublikowano
8 minut temu, kanabis napisał(a):

Ta spasiona morda xd

Koorwa gościu ja na masie mam lepsza definicję niż ty podczas każdej próby redukcji, a ulana morda jest dlatego że mnie krew zalewa jak słyszę twoje pyerdolenie xd