Opublikowano 15 lipca15 lip 2 godziny temu, kanabis napisał(a):Dobrze ich pojebalo z cena 32zl za zdjecieNo ceny mają z kosmosu. Fajna jest opcja za pakiet, tylko 150 zł za 40 zdjęć (3,50zł za sztukę), tylko że z tych 40 zdjęć są 3/4 ujęcia to zapominają ;). Zdjęcie za darmoszke jest z mety, widziałeś? Na stronie z wynikami.
Opublikowano 15 lipca15 lip Tak, mam. Na pko biegu nocnym w Bialymstoku przynajmniej ludzkie ceny byly bo 8zl za fote, to sobie kupilem jedną. Ale tu musialem obejsc system
Opublikowano 15 lipca15 lip Co za złodzieje. Zarabiają na Twoim wizerunku. Właśnie przelałem im te 149 złotych i mam wszystkie Twoje 47 zdjęć, w tym 15 impresjonistycznych.
Opublikowano 18 lipca18 lip Jaka żyła, chce okradać fotografa XD Kabi ile każesz czekać na twój six pack? Ja ci na poczekaniu wrzucam moj-95 kg wagi.
Opublikowano 18 lipca18 lip Niezłe knurzysko, wstyd tak wygladac po 20 latach walenia koksu. Jest mi po prostu smutno, tak po ludzku.
Opublikowano 18 lipca18 lip Więc tak wygląda pękający odbyt kabiego XD Ale dość o mnie, dajesz swoją fotę brzucha jak obiecałeś 😁
Opublikowano 18 lipca18 lip Ale o co mi ma pekac odbyt? Ty widziales jak ja wygladam a jak Ty? Zerknij na poprzednia strone, wrzucasz co chwila takie same zdjecia jakiegos 50 letniego kurdupla pelnego sloniny, w dodatku niepelnosprawnego. Ciagle w tym samym oswietleniu zeby spod tego salcesonu bylo widac zarys miesni brzucha. Niezłe kompleksy musza byc grane.
Opublikowano 18 lipca18 lip Pozdrawiam koleguf - jedyne co biorę to łyżka Nutelli raz na dzień stad boczki
Opublikowano 18 lipca18 lip No widziałem jak wyglądasz, mega choojowo. Więc liczę że sprowadzisz mnie swoim zdjęciem które obiecałeś wrzucić, na ziemię. A co do oświetlenia, to takie napinacze jak ty nigdy nie będą zadowolone, ale masz stoję za lampą żeby nie było że to zdjęcie to zasługa światła. Usunąłem tylko pranie w tle bo byś się zesral pewnie o nie. 2 minuty temu, XM. napisał(a):Pozdrawiam koleguf - jedyne co biorę to łyżka Nutelli raz na dzień stad boczki Ładnie najszersze się odznaczają na przyczepach przy kręgosłupie.
Opublikowano 18 lipca18 lip 8 minut temu, kanabis napisał(a):Ta spasiona morda xdKoorwa gościu ja na masie mam lepsza definicję niż ty podczas każdej próby redukcji, a ulana morda jest dlatego że mnie krew zalewa jak słyszę twoje pyerdolenie xd