Opublikowano 9 marca 200916 l Coś wam pamięć szwankuje panowie bo Burnout Paradise jest pierwszym Burnoutem w którym nie ma prędkościomierza wszystkie poprzednie miały.
Opublikowano 9 marca 200916 l mówiłem ze były liczniki. A tak w ogole to jak klasuje sie Revenge Racer? bo nie wymieniles go jako jednego z najlepszych.
Opublikowano 9 marca 200916 l Bo nie jest najlepszy? Akurat samochody w BP mam obcykane od "podszewki" wiec wiem co jest dobre ,a co nie. Co do RR - typowy shit do pojezdzenia od tak sobie przy challengeach ... Edytowane 9 marca 200916 l przez XM16E1
Opublikowano 10 marca 200916 l Boost Collection w ten czwartek http://www.ps3info.pl/story-574-Boost-Coll...n-czwartek.html
Opublikowano 11 marca 200916 l Bo nie jest najlepszy? Akurat samochody w BP mam obcykane od "podszewki" wiec wiem co jest dobre ,a co nie. Co do RR - typowy shit do pojezdzenia od tak sobie przy challengeach ... ttroche juz gry zalieczylem i w moje rece wpadl 25 V16 Revenge. Nie wiem ale o jet najlepsz samochód jaki prowadzilem do tej pory. Świetne trzyma sie drogi przy maksymalnej predkosci i jest bardzo zwrotny, a do tego prawie najszybszy ze wszystkich (takie odnioslem wrazenie). Pozwala mi na przejechanie przez cala mape na booscie bez rozwalki. W jaki sposób mozna zdobyc karbonowe pozniej zlote i na sam koniec platynowe auta? I tak w ogóle to co oznacza statystyka "dopalacz"(polska wersja)?? Jest to po prostu przyspieszenie samochodu?Czy moze predkosc jaka osiaga za pomoca nitro? czy moze przyspieszenie podczas uzywania nitro? Edytowane 11 marca 200916 l przez QTF
Opublikowano 11 marca 200916 l Karbonowe masz za rozn zbieraczki typu - billboardy, bramki, showtime wszystkie itd. Zlote to nie wiem, bo w ogole pierwsze slysze, a platynowych dostajesz pare chyba za 101%. Boost to raczej predkosc podczas nitro.
Opublikowano 11 marca 200916 l Czy jest jakaś możliwość by w wyszukiwarce gier online wybrać Road Rage bądź Marked One?
Opublikowano 11 marca 200916 l zlote sie dostaje za podbicie wszystkich ulic ( Showtime i czasowki ) Ja na moim pierwszym sejvie, czyli z czasów bez żadnego patcha złoty kolor dostałem za wygranie wszystkich eventów(licencja Burnout Elite).
Opublikowano 11 marca 200916 l Złote dostaje sie wraz z licencją Burnout Elite (jak wyzej napisał Square). Reszta nie wiem jak bo jeszcze ich nie mam.
Opublikowano 12 marca 200916 l zlote sie dostaje za podbicie wszystkich ulic ( Showtime i czasowki ) Ja na moim pierwszym sejvie, czyli z czasów bez żadnego patcha złoty kolor dostałem za wygranie wszystkich eventów(licencja Burnout Elite). Sorry za wprowadzenie w blad , bylem przekonany ze gold cary dostalem wlasnie za ulice , no ale sie mylilem . MY BAD
Opublikowano 12 marca 200916 l co sadzicie o 25 V16 Revenge??Moim zdaniem jest on prawie najszybszym samochodem w grze(9/10) a do tego idealnie zbalansowanym: żadnych niepotrzebnych poslizgow przy przyspieszaniu, maksymalna kontrola przy maksymalnej predkosci.A do tego boost rownież na prawie najwyższym poziomie(9/10). Jak narazie dla mnie najlepszy samochód w grze. Mozna by jescze dodac Revenge Racer ale wydaje mi sie ze ma mneiejsza predkosc(minimalnie) ale do tego osiaga wieksza predkosc w booscie. Mimo wsztstko jedak wole 25 V16 Revenge za jego idealne wywarzenie i predkosc moksymalna daje wiecej niz na ta booscie. a co wy o tym sadzicie? Edytowane 12 marca 200916 l przez QTF
Opublikowano 12 marca 200916 l Ostatnio miałem przyjemność zorganizowania Burnout Party na 6 osób. Zabawa była przednia. Konkurencje dają radę, nie wystarczy tylko skill, liczy się także szczęście. Mimo wszystko gracz nie mający wcześniej dotyczenia z grami mógłby mieć problemy. Nie spodziewałem się, że ten dodatek będzie aż tak dobry. Mam pytanie. Czy z Burnoutem współpracuje Eye Toy? Nie uśmiecha mi się kupować PlayStation Eye tylko dla jednej gry.
Opublikowano 12 marca 200916 l Eye kosztuje 99zł. Tanio! Qore Episode 10 Today - Featuring Burnout Paradise, Riddick and Alpha Protocol Trailer- http://blog.us.playstation.com/2009/03/12/...alpha-protocol/
Opublikowano 12 marca 200916 l Pytanie nooba. Jak włączyć czasówkę na ulicach? Chodzi mi o samochody. Z motorami nie ma problemu, czas zawsze się włącza na początku ulicy.
Opublikowano 12 marca 200916 l Powinno być tak samo jak z motorami (wystarczy wjechać w początek ulicy). Przynajmniej u mnie tak jest
Opublikowano 12 marca 200916 l Naciskając "góra" na krzyżaku zmieniasz sobie Time Rule Offline, Online, Showtime Offline, Online. Jeżeli masz wyłączone pobijanie czasówek, a przejedziesz daną ulice w określonym czasie to też zaliczy.
Opublikowano 12 marca 200916 l Dzięki. Dzisiaj grając online odkryłem, że zabawa zależy od hosta. Jeśli gospodarz nie zagwarantuje ciekawych wyzwań to wieje nudą.
Opublikowano 12 marca 200916 l jesli o to chodzi to tez mi ta opcja szwankuje... wylaczam w opcjach pod lewa strzalka i nadal ma czas nalicza jak przejezdzam przez ulce... Jak to wylaczyc?
Opublikowano 13 marca 200916 l Burnout Paradise to Receive 3D Update? http://psinsider.e-mpire.com/index.php?cat..._articleid=1098