Jump to content

White Knight Chronicles

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno sie skusze bo od czasów Lost Odyssey nie grałęm w żadnego dobrego jRPG.

Mam nadzieje ze za 10 lat nie bede musiał wracac do klasyków ze Snesa i PSX-a tylko na obecna generacje wyjda jakieś mega hity :)

Posted

Nie rozumiem malkontentów, którzy narzekają na fabułę w RG. Przecież jest ona co najmniej dobra! :) Dla mnie FFX jest najlepszym jrpg na PS2. W top10 na pewno jest również RG. :)

Czy ma ktoś informacje na kiedy jest przewidziana premiera WKS ?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Radzę to traktować jeszcze jako plotkę, ale wygląda na to, że WKC ma datę premiery - 11 XII

W nowym Famitsu jest też wywiad z Akihiro Hino.

Nawet orientacyjna data premiery bylaby mile widziana ;)

Posted
Radzę to traktować jeszcze jako plotkę, ale wygląda na to, że WKC ma datę premiery - 11 XII

W nowym Famitsu jest też wywiad z Akihiro Hino.

Byłoby cudownie :D Oby reszta świata długo nie musiała czekać...

Posted

Oj jeszcze poczekamy!

Wiecie co mnie wkurza w PS3? i ogólnie polityce Sony i developerów z JP?

To, że jak gra wyjdzie to najpierw tylko JP a reszta świata po 6-12 miesiącach, sorry ale kupiłem PS3 dla rpg i narazie pograłem tylko w Folklore....na dniach dojdzie paczka z limitowaną edycją Disgaea 3 bo do marca 2009 nie zamierzam czekać, aż wyjdzie w EU.

To samo, Valkyria Chronicles...w japonii grają od daaaaaaaawnaaaa a my dopiero w listopadzie, cieszmy się, że SEGA ma oddział w EU i nie trzeba importować....

A x360? własnie dostali Vesperie i Infinity...cooool

Ehhh no nic....do listopada bije D3, później Valkyria....a dalej to nie wiem....czekać na Eternal Sonate i WKS :/

Posted

Minęło kilka dni i nikt daty o której pisałem nie potwierdził. Wywiadu z A. Hino też chyba nie było, choć pojawiły się nawet skróty (że też ludziom się chce...).

Można jeszcze poczekać, ale póki co plotka okazała się plotką. ; ( Jednak fakt faktem, że począwszy od tego miesiąca sklepy rozpoczynają zbieranie pre-orderów więc premiera nie może być daleko.

• 2 weeks later...
Posted

kiedy ci debile za przeproszeniem z JP, naucza sie wydawac gry wszedzie w tym samym czasie? az mnie szlag trafia, gdy x360 ma vesperie i inne rpgi od reki, a ja musze czekac od 6 do 12 miesiecy.....

Na szczescie SEGA ma oddzial w US i EU wiec Valkyrie Chronicles w listopadzie >.>

Posted
kiedy ci debile za przeproszeniem z JP, naucza sie wydawac gry wszedzie w tym samym czasie?
Jak wszędzie będzie się mówiło po japońsku?

Ja mam tylko nadzieje, że gra spełni wszystkie pokładane w niej nadzieje ;)

Posted
kiedy ci debile za przeproszeniem z JP, naucza sie wydawac gry wszedzie w tym samym czasie? az mnie szlag trafia, gdy x360 ma vesperie i inne rpgi od reki, a ja musze czekac od 6 do 12 miesiecy.....

Na szczescie SEGA ma oddzial w US i EU wiec Valkyrie Chronicles w listopadzie >.>

Taaak Vesperie ma od reki US, ale EU dzieki "wspanialej" regionalizacji Xboxa musi czekac "tylko" pol roku na ToV. Rozumiem w tym wypadku okres czekania tych 6-sciu miesiecy gdy gre trzeba tlumaczyc, pracowac z osobami majacymi podkladac glosy itp.

Ps. Nie czekaj tylko graj ;) (osiagnij 9999lv w D3 dla przykladu ;) )

Posted

Niby ładne ale czegoś brakuje. Ot rzemieślnicza robota i nic poza tym. Może to wina rozdzielczości screenów albo po prostu tą grę trzeba oblukać w ruchu.

Posted (edited)

1080p?! niech trzymie jeszcze zadawalajace FPSy i x360owscy beda nam zazdroscic xD.....nie chcialbym zeby cielo jak infinity oO

Edited by sakiu