Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Forumku, ja chyba coś prostego. Ze dwa czy trzy lata temu była taka piosenka, co ciągle w radiu leciała i okupowała toplisty. W miarę spokojna, śpiewa babka naprzemian z facetem, czasami razem. Teledysk animowany w takim specyficznym stylu, jakby powycinane tła i obiekty się poruszały na różnych płaszczyznach, chyba jakiś stateczek podróżował przez surrealistyczne krainy. Ktoś coś z tego rozumie :smutas:?

e: juz mi sie przypomnialo :cool::lapka:

link?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I

nic wielkiego, ale nie cierpię tego uczucia, kiedy coś mi się przypomni, ale nie mogę dokładnie sobie uzmysłowić co, tak właśnie było z tą piosenką

Opublikowano

Witam. Szukam tytułów piosenek w tej zapowiedzi.

Opublikowano

Witam. Nie mogę się uwolnić od jednej piosenki, mianowicie słyszałem ją kiedyś maks 1 -2 lata temu w radiu. Ogólnie był to rap wykonany przez murzyna, ale bit podjeżdżał trochę pod techno. Refren zaczynał się od charakterystycznego "uuuu" (jak by kogoś wyśmiewał) i facet tak nie wyraźnie śpiewa że nie wiem czy jest tam "i'm" czy "how about", nie mówiąc o reszcie. Wiem że to mało ale to tak zapada ten moment w pamięć ze może ktoś zna tą piosenkę. Z góry dziękuję  :lol:

Opublikowano

To na pewno to!

Nie sry, też dobre ale to był gangsta rap xD , a moja piosenka ma trochę z 2 lata. Wiem że mało opisałem bo jedynie ten refren mi się bardzo rzucił w pamięć. Chciał bym opisać ją bardziej tylko nigdy nie mogę zrozumieć co on śpiewa, szczególnie że naprawdę koleś  wolno rapuje   :(
Opublikowano

Ostatnio w radiu leci taka fajna piosenka, trudno opisać, ale dosyć wpada w ucho, śpiewa facet. W pewnym momencie melodyjka z refrenu jest odegrana jakoś elektronicznie, w sensie sama melodia w elektronicznym stylu, a potem znowu facet śpiewa ten refren. Pomoże ktos?

Opublikowano

Witam. Ostatnio słyszałem piosenkę gdzie w refrenie śpiewa kobieta coś w stylu "na na na na na" i wtrąca się facet z jakimś tekstem i później znowu kobieta "na na na na na". Piosenka pokroju pop/disco. 

Edytowane przez miklow

Opublikowano

szukam piosenki zasłyszanej kilka lat temu w Szczecińskim Crossed, coś z gatunku schranz, momentami pojawiał się chórek kobiecy (trochę zniekształcony) - nie wiem w jakim języku bo jedyne co było słychać to "niii ooo niii i naaa aaa" :) pomóżcie bo mi to spokoju nie daje

Opublikowano

Hej

3 lata temu usłyszałam w radiu piosenkę od tamtej pory kiedy "moje" piosenki zaczynają mnie nudzić, szukam nowych i przypominam sobie tamtą

Trwa ok. 4-5 min.

zaczyna się 5-10 spokojnym tempem solowka na skrzypcach

następnie rap 2 ( zwrotki ) facetów ( po angielsku ) głos coś w stylu b.o.b. eminem carlprit

Niestety to żaden z nich

po skrzypcach ... every were to night.. (potem to chyba ref. )

W środku ... level. ..get up.... słabo u mnie z angielskim ale jestem pewna że jak ktoś zna to mi pomoże piosenka powstała nie później jak 2012 r

Opublikowano

Nie nie to dużo spokojniejszy utwor i nastrój hmm milszy :)

Opublikowano

A czy ktoś kojarzy moją nutę ktorej szukam ? na 65 stronie jest

Opublikowano

Ostatnio w radiu leci taka fajna piosenka, trudno opisać, ale dosyć wpada w ucho, śpiewa facet. W pewnym momencie melodyjka z refrenu jest odegrana jakoś elektronicznie, w sensie sama melodia w elektronicznym stylu, a potem znowu facet śpiewa ten refren. Pomoże ktos?

oprócz tego jak ktoś zna to poproszę jeszcze o tytuł piosenki. Zaczyna się taką melodyjką gwizdaną, potem zaczyna śpiewać facet. jeśli dobrze pamiętam ta piosenka była w jednej ze starszych FIFA 07 albo 08 chyba

Opublikowano

Hmmm gwiezdna melodia na początku która leci w radiu break free Ariana Grande z tym ze to śpiewa kobieta :)

Opublikowano

Nie, ta piosenka chyba była w Fifie ale jest dosyć stara i nie puszczają jej w radiu. A ta pierwsza to na 100% facet.,

Opublikowano

Ja próbowałam Ci pomóc liczę na szybkie odwdzieczenie się :P. Nie grałam nigdy w Fife:p

Opublikowano

Niech mi ktoś pomoże:p. W sumie tutaj to ostatnia deska ratunku :)

Opublikowano

Piosenka zaczyna się od 3:30

Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu

Edytowane przez szatanozaur