Opublikowano 4 sierpnia 20168 l WitamPoszukuje wykonawcy/nutki śpiewa kobieta wysokim głosem mowa o refrenie leciało coś takiego: oooohooooo..( to śpiewa tak jak by się wznosila) ......... you my Darlin/rally (to końcówka refrenu i to wszystko powtarzało się) To jest ciąg dalszy tego refrenu: Najprawdopodobniej remix nie cover Z góry thx za pomoc. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez DJ GerVazY
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Witam szukam piosenki. Śpiewa ja kobieta a w refrenie jest coś takiego: zu way zu way zu way. Tylko tyle znam może ktoś będzie wiedział ;D
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Witam - szukam polskiej piosenki. Widziałem ją wczoraj, ale nie zapisałem tytułu - a o dziwo wujek google nie chce pomóc. Pamiętam że śpiewała tam kobieta - utwór wyglądał na lata 80/90. Przez cały utwór często powtarzały się dwa słowa: "róż blues" - bądź rouge blues/rogue blues/róż blus/róż bluz ... Generalnie próbowałem to wpisywać w google pod wieloma postaciami i nic.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Witam - szukam polskiej piosenki. Widziałem ją wczoraj, ale nie zapisałem tytułu - a o dziwo wujek google nie chce pomóc. Pamiętam że śpiewała tam kobieta - utwór wyglądał na lata 80/90. Przez cały utwór często powtarzały się dwa słowa: "róż blues" - bądź rouge blues/rogue blues/róż blus/róż bluz ... Generalnie próbowałem to wpisywać w google pod wieloma postaciami i nic. Link do oryginalnego teledysku: http://www.dailymotion.com/video/x7m0fz_urszula-luz-blues-w-niebie-same-dzi_music?GK_FACEBOOK_OG_HTML5=1
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Kojarzy ktoś tytuł piosenki której teledysk jest animowany i wygląda następująco: wpada coś do wody na sam dół i podpływa do tego postać mężczyzny on coś śpiewa po czym to coś chyba płatek przekształca się w kobietę wypływa nad wodę i zostaje on związany jakimiś plączami ?
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l http://www7.zippyshare.com/v/yANNteA0/file.html Poszukuje autora/ tytułu tego utworu Byłbym wdzięczny za pomoc
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Witam. Szukam piosenki w której na końcu refrenu występuje tekst "so high so high, sooo high". Może to byś równie dobrze coś w stylu "o right o right" lub coś co ma podobne brzmienie Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z Michaelem Jacksonem i nie jest to nowa piosenka
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Witam. Szukam piosenki w której na końcu refrenu występuje tekst "so high so high, sooo high". Może to byś równie dobrze coś w stylu "o right o right" lub coś co ma podobne brzmienie Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z Michaelem Jacksonem i nie jest to nowa piosenka Może tego utworu szukasz: https://www.youtube.com/watch?v=21ChkFiX1j4
Opublikowano 2 września 20168 l Szukam nuty, opis: Mama, papa, bla bla, bla bla (co chwilę w tle "ding"), koleś mówi szybko pojedyncze frazy, kawałek ma już kilka lat.
Opublikowano 12 września 20168 l Cześć, Szukam tytułu piosenki śpiewanej przez chłopca. Jest to jego autorska piosenka, nie żaden cover wiem że nie jest to nowa piosenka. Chłopiec ma bardzo wysoki głos. Jest to smutna piosenka i jak pamiętam najprawdopodobniej opowiadała o biednych/porzuconych dzieciach. Plisss pomóżcie
Opublikowano 15 września 20168 l Panocki, szukom takiej popowej-radiowej kawaliny, gdzieś z 2015 roku, może początku 2016, gdzie śpiewa babeczka z chłopem na dwa głosy, utwór raczej spokojny. W refrenie coś tam jest chyba 'there's a someone'. Nie daje mi to spokoju :<
Opublikowano 16 września 20168 l Witam. Poszukuje piosenki (ma juz pare lat) spiewa ja babka i facet w duecie. Zapamietalem tylko niektore slowa; no fire, i mount the night, to fell your voice. let's go. laprysi x2 profektor no fire.... ? momentami wkrada sie chyba inny jezyk ale nie wiem jaki hiszpanski ? zalatuje taka brazyliska nutka. moge ja zanucic
Opublikowano 18 września 20168 l Dziękówa gdyby kto szukał https://soundcloud.com/djapatox/flipsyde-someday-djapatox
Opublikowano 20 września 20168 l szukam kawałka, po angielsku, leci jakoś tak mhmmm... HIIIIIM mhmmm HIMMM!
Opublikowano 1 października 20168 l witam.poszukuje piosenki ktora jest bardzo melodyjnie podobna do max rider dream .. tez spiewa dziewczyna .ale pamietam ze spiewala cos "melody" slyszalam ja w clubie i nie moge znalesc. pomozcie
Opublikowano 3 października 20168 l Szukam piosenki z linku. Zuploadowalem to na zippyshare. , pomocy :V. http://www66.zippyshare.com/v/A4Nb4622/file.html
Opublikowano 13 października 20168 l ja szukam piosenki polskiej, śpiewana przez kobietę, to było coś w klimacie rocka, pamiętam też że narzekała ona na mężczyzn jakoś. Tańczyłem do tej piosenki z moją obecną dziewczyną, więc nie za bardzo skupiałem się na tekście. Z góry dzięki za pomoc!
Opublikowano 16 października 20168 l szukam piosenki była na walentynkowej płycie w NAJ bodajże w 2005 r albo w pobliżu. było to 5 miłosnych utworów. 4 chyba po polsku i jeden po ang spiewany przez kobiete,o ten pytam.
Opublikowano 22 października 20168 l Może mi ktoś powiedzieć nazwę tej piosenki ? Szukam od kilku tygodniu i nie mogę znaleźć... Może ktoś zna..
Opublikowano 22 października 20168 l Zaloguj się aby obejrzeć ten film, meh. już zmieniłem ustawienia można zobaczyć