Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Featured Replies

Opublikowano

Nowy odcinek - Dead Celebrities - mało śmieszny. Michael Jackson był zabawny w swoim poprzednim epizodzie, ale tutaj już po prostu się powtarzają. IMO zbyt kombinują z tematyką nowych odcinków - brakuje tego humoru i kontrowersji charakterystycznych dla pierwszych sezonów.

Edytowane przez Suavek

• Odpowiedzi 694
  • Wyświetleń 103,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Hehe, Matt i Trey jak zawsze bez litości. Odcinek wygrywa David Carradine. Cieszę się równiez, ze zaliczyłem małe cameo w scenie szpitalnej ;).

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Odcinek całkiem dobry. Tylko fakt faktem apetyt był zbyt duży po takiej przerwie. Motyw z filmu "Szósty Zmysł" mnie rozwalił.

Opublikowano

Dobry ep! Szkoda tylko, że tak mało Carradine'a :(

Opublikowano

Ale wieje kicha ten nowy ep. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem ochotę wyłączyć sp zanim obejrzałem do końca ...

Najgorsze jest to, że naprawdę czekałem na nowe odcinki.

Opublikowano

Bardzo fajny odcinek. Chłopaki z serialu robią sobie kpinę ze wszystkiego bez hamulców.

Opublikowano

Poprzedni odcinek mi się nie podobał może dlatego, że za bardzo nie wiedziałem do czego się odwołuje (nie oglądam programów typu Pogromcy Duchów itp.), najnowszy (tj. dzisiejszy) to natomiast coś fantastycznego, dawno się tak nie uśmiałem.

Opublikowano

Genialny odcinek, to jest prawdziwy South Park. Do you know what I am saying?

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Odcinek kilku sezonów! Masarka, poczułem ścisk w żołądku ze śmiechu jak za dawnych dobrych czasów. No i

Kenny is dead

Opublikowano

Kolejny fajny odcinek. ;)

"- You said: 'Stan, me and Kenny don't give two shits about stupid ass whales'

- We were talking about Wales the countryy." ;>

No i Cartman śpiewający pokerface mnie zmasakrował. ;)

Opublikowano

Przez ten odcinek cały dzień za mną chodzi "Pokerface". Niezła passa trwa, nie mogę się już doczekać kolejnych odcinków.

Opublikowano

Do tego ten punkt kulminacyjny z

krową i kurczakiem

:)))

No i That's The Way It Is :)

Jeden z najlepszych odcików w ogóle

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Tez tak uwazam. Najlepszy do tej pory był o wrestlingu, ale "fakiju wejr" siedzi mu na ogonie.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

O harleyowcach bardzo średni. Reszta była świetna

Opublikowano

Odcinek o harleyach ma bardziej wzbudzać dyskusję o celowości używania pewnego sformułowania niż wywoływać uśmiech na twarzy. Patrząc na dyskusje na pewnym dość znanym z używania tego zwrotu forum dyskusyjnym to się udało.

Opublikowano

Świetny odcinek, tylko trochę mało uniwersalny. Żeby go w pełni docenić przydałoby się wiedzieć kto to jest np. Glenn Beck i być w miarę na bieżąco z amerykańska polityką i z "Tańczącym z wilkami".

Edytowane przez Hela

Opublikowano

no wlasnie ostatnio sp stal sie stricte za amerykanski, szkoda ze zaczynają pomijac europe