Opublikowano 26 września 201410 l Prawie 3 dychy na karku i wciąż oglądam bajeczki. Odcinek całkiem niezły, beka z tego Kickstartera, hasełka które przywodzi na myśl Idiokrację i całego tego keynote Cartmana.
Opublikowano 26 września 201410 l Cały odcinek to IMO zmarnowany potencjał , głównie przez NFL które #nikogo oraz brak jakiejś beki z ISIS, jeszcze parę lat temu to pewnie by porwali chłopaków i wykorzystali w celach PR'wych.. Ale Cartman podczas konfy jest GOTY i to chyba dokładną kalką Philla Spencera xD
Opublikowano 26 września 201410 l afera wokół redskins i stosunek grubych ryb z nfl do kwestii przemocy w rodzinie to jedne z gorętszych tematów ostatnich miesięcy w stanach. beka z ISIS jest obecna, a pojechanie bardziej po bandzie to byłoby w złym smaku chyba nawet jak na south park. Edytowane 26 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 26 września 201410 l to jest ten ból z nowszymi odcinkami SP - jak się nie orientujesz co tam w ameryce sie dzieje, to połowa beki ucieka
Opublikowano 9 października 201410 l nowy odcinek imo świetny, sporo dobrych momentów, transginger, igrszki cartmana z sedesem, randy. SP w klasycznym, śmiesznym wydaniu.+ zauważyliście, że odcinki nie są już totalnie odcięte od siebie i wydarzenia z jednego odcinka mają swój efekt w kolejnym? Ciekawe czy tylko w tym sezonie to wykorzystają, czy to stanie się standardem
Opublikowano 9 października 201410 l Tak, też to zauważylem, i bardzo mi się to podoba. Świetny sezon jak do tej pory.
Opublikowano 9 października 201410 l Odcinek w którym Randy śpiewa musi być dobry. Szkoda, że z tego nie zrobili pełnej wersji (((((( Edytowane 9 października 201410 l przez teddy
Opublikowano 9 października 201410 l actually it's more like a.... ROYAL FLUSH xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 9 października 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 9 października 201410 l Tak, też to zauważylem, i bardzo mi się to podoba. Świetny sezon jak do tej pory. W tym odcinku było chyba cameo "perfekcyjnej pani domu", która urządzała z Cartmanem jego kibel. Strzelam, że następny odcinek to będzie toczenie beki z tego typu programów. Możliwe, że będą odpicowywać salę gimnastyczną, która została spalona wcześniej xD Cartman oczywiście będzie grał główną rolę, bo patrząc po jego kiblu to ma talent.
Opublikowano 9 października 201410 l O, takiego absurdalnego odcinka mi brakowalo, kompletnie zeswirowana koncepcja, i fajnie ze poruszyli temat trangenderowskich debili. I co, nagle wszystkie zdarzenia z poprzednich odcinkow nie sa magicznie zapominane ? "It's okay, it's gluten-free" xD
Opublikowano 9 października 201410 l też się jaram tym, że odcinki nie są teraz od siebie kompletnie oderwane. najpierw cała szkoła pamiętająca o zachowaniu ekipy z pierwszego odcinka, spalona sala gimnastyczna i zawieszenie buttersa, teraz butters w kiblu "hi eric, I'm not suspended anymore" no i "it's gluten free". irytowało mnie kilka sezonów temu jak stan "dorósł" na koniec sezonu (w tym odcinku o dubstepie), a potem w następnym wszystko wróciło do status quo. może teraz zdecydowali, że koniec z takimi praktykami.
Opublikowano 9 października 201410 l teraz tylko czekamy teraz na ekscytujacy season finale i jakis cliffhanger
Opublikowano 14 października 201410 l Coś się dzieje z tym serialem i jest to dobre. Wydaje mi się, że z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. Już poprzedni sezon był całkiem, całkiem. Obecnie cały ten motyw z ciągiem logicznym to niezły pomysł. Denerwowało mnie w poprzednich sezonach jak mocno potrafiły być oderwane od siebie poszczególne epizody.
Opublikowano 16 października 201410 l nowy odcinek wieje chvjemjedynie odlotowe wyścigi i związane z nimi reakcje Randy'ego i reszty były bekowe.niestety tak to jest z odcinkami, które skupiają się na postaciach pobocznych, zwłaszcza tak słabych jak te dwa randomy.
Opublikowano 18 października 201410 l z fejsa SP South Park fans! Grab a FREE download of Randy’s new song “Push” right here: http://cart.mn/PUSH_song
Opublikowano 18 października 201410 l zaje.bista była ta scena jak randy pokazywał stanowi jak komponuje piosenki lorde xD.
Opublikowano 18 października 201410 l albo jak matka stana przebiera te obsra.ne gacie w pralce i nagle znajduje pończochy. a potem smutny randy w ogrodzie żłopie browar (that's ok, it's gluten free) i pep talk o podążaniu za głosem swojego serca. ogólnie goty sezon jak do tej pory. nawet ostatni odcinek mi się podobał bo lubię tych pociesznych niedorozwojów. ostatnia scena z rodzicami super. SHUT UP MIMSEY
Opublikowano 18 października 201410 l fajnie, że z odcinki łączą się sobą wydarzeniami i smaczkami. przyjemniej się to ogląda niż każdy odcinek totalnie z innej beczki. wszystko jest spójne a to na duży plus.
Opublikowano 18 października 201410 l Timmeh jest swietny, prosze sie odwalkowac od niego, mily akcent tez z Dastardlym i Mutleyem
Opublikowano 18 października 201410 l ku.rwa nie schodzi ta piosenka randy'ego z głośników. hit roku xD.