Opublikowano 20 lutego 200916 l Witam Nie wiem czy był już taki temat (może był) ale zapytam tutaj. Podczas ściągania darmowych map do GOW przy 99% wyrzuca błąd 80070017 i nie może zapisać danych na dysk. W Austrii działa bez zarzutu ale w POlsce tylko do 99%. Czy można to jakoś obejść?? Zmiana języka, regionu nie działa Tak nie wiele brakuje do szczęścia aż 1%, Pomocy, Help, Hilfe
Opublikowano 3 marca 200916 l God Damn It. Konsola nie widzi kabla sieciowego ... nie umie podłączyc sie pod LIVE obecnie ehhh <_<
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Szukam osoby do przejścia kampanii w co-opie. Chętni niech ślą PW lub piszą na GG.
Opublikowano 16 lipca 200915 l duzy ruch na online ? pytam bo gra nie jest pierwszej świerzości, a ja sie wlasnie za nia zabieram i chetnie popykam w online. pozdrawiam
Opublikowano 17 lipca 200915 l duzy ruch na online ? pytam bo gra nie jest pierwszej świerzości, a ja sie wlasnie za nia zabieram i chetnie popykam w online. pozdrawiam dość słaby ,ale wiara jeszcze gra w to ,najlepiej jak bys się podłączył do jakiś paczki kolesi to byś miał stałych ludzi do gier . jesli będziesz sam chciał pograc na livie to się toche naczekasz az uzbierasz min 6 graczy . Ale gra nadal żywa na live
Opublikowano 17 lipca 200915 l Raiders, czasami jest tak, że ciężko dobrać ludzi bo jest ich... za dużo, więc głupot mi nie opowiadaj. Nie ma tyle ludzi co na dwójce oczywiście, ale nie ma problemu z doborem ludzi. Kac /morderca/, wyślij invite przez Live to Cię postaram wkręcić
Opublikowano 17 lipca 200915 l Raiders, czasami jest tak, że ciężko dobrać ludzi bo jest ich... za dużo, więc głupot mi nie opowiadaj. Nie ma tyle ludzi co na dwójce oczywiście, ale nie ma problemu z doborem ludzi. Kac /morderca/, wyślij invite przez Live to Cię postaram wkręcić spoko jak masz stałą grupę ludzi z którymi grasz to napewno nie ma problemu ,a wiem z kim grasz bo razem trochę pograliśmy . Ale jak już sam chcesz pograć bez umawiania się z polakami to znalezienie 6 graczy zajmuje 15- 20 min ( oczwyiscie zalezy jaki tryb gry wybieramy i mapę ) pare dni temu grałęm u znajomego w GOW 1 i owszem nie było zle jak graliśmy egzekucję dość szybko dołanczali gracze ,ale inne tryby to już bieda . czesto czekalimśy po 10-15 min zanim zebrała się 6 graczy .Nie wiem może był zły dzien na grę
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Witam Szukam osób chętnych do porobienia tych 100 killi z każdej broni, najlepiej w tym tygodniu, godzina obojętna. Pzdr @ll
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l a o co kaman? jak gram w gowa 1 to tylko z Polakami na ranked, czemu mialbym grac z burgerami?
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l ok, odpowiem ostatni raz bo sie mały offtop robi, nie wiem w takim razie jak to robisz ale jak ja próbuję odpalić jakiś rankingowy mecz to łączy mnie z jakimiś hamburgerami albo francuzami, i weź tu próbuj robić achiva za piły, same bluzgi lecą, że "Polish Shit" itd, a ile razy mnie host z meczu wywalił to już nie pamiętam i jak tu przyjemność z grania?
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Mogles po prostu napisac, ze szukasz ludzi do grania bo chyba nie myslisz, ze znajdziesz takich, ktorzy zamiast normalnie grac ustawia sie na srodku mapy, zebys mogl strzelac im w glowe lub smazyc hammerem dla acziwow. A z meczow rankingowych nikt nie moze Cie wyrzucic Jesli chcesz pograc z rodakami odezwij sie na moj gt, wieczorami nie brakuje ludzi.
Opublikowano 18 października 200915 l jak cos to jest chetny pograc, mam dosc grania z hamburgerami ;/
Opublikowano 18 października 200915 l Jak masz majka to odezwij sie po 20-21 na gt KamilTHC, codziennie jakas ekipa Polakow gra w wieczornych porach
Opublikowano 9 lutego 201015 l no ku,rwa jak mozna miec 70 lvl i grac pila jak ostatni noob!;/ bym sie wstydzil ja nawet wyjac. nic mnie tak nie wku,rwia w tej grze jak ta je,bana pila! Wiekszosc sie bawi w rzeznika co to do ch,uja masarnia? zeby w trojce jej nie bylo,ale bedzie na bank. jak ktos chce pograc meczyki to zapraszam. dopiero teraz sie zczailem,ze ten temat dotyczy 1,a nie 2 ;p Edytowane 3 marca 201015 l przez Damian.
Opublikowano 8 lutego 201114 l Interesuje mnie co-op na Hardcore bądź Casual. Wiem, że późno, ale być może ktoś się skusi.