Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Warto kupowac Saints Row 2? Wiem ze ma slabe recki i oceny ale szczerze mowiac jedynka mi dosc przypasila

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 532,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Tak, SR2 jest lepsze od 1 ale skoro nawet SR1 podobalo to i 2 powinna. Mnie bawila 30h, pierw wykonywalem te dodatkowe zadania potem przezucilem sie na fabule :)

Opublikowano

Warto. Giera daje radę. Jeżeli tym bardziej 1 Ci się podobała to się nie zastanawiaj. Sam póki co ją sobie odpuściłem, skupiłem się na jedynce. 2 ruszę niebawem jak jeszcze dorwę kogoś ogarniętego do co-opa by przejść całą grę :)

Opublikowano

The Darkness/Dead Space/Yakuza 2 (PS2)/ Shaun White Snowboarding (w sklepie PE za stówkę, więc IMO się opłaca)/Lost Odyssey/Prince of Persia

Edytowane przez miki77

Opublikowano

Halo 1 i Halo 2 za śmieszne pieniądze.

Brać? Da się w to grać? Lepiej zagłębić się w tę serię (chciałbym poznać trylogię) czy kupić sobie jakąś gierkę na Xboxa 360 i nie babrać się w grach sprzed 7 i 5 lat?

Proszę o szybką odpowiedź, na dniach chciałem kupować :).

Opublikowano

Brać, to wciąż dobre tytuły z grafiką nie odrzucającą od ekranu nawet dziś.

Opublikowano

Bierz. Halo 1 ma najlepszego multiplayera, a dwójeczka epicki rozmach, dobry single i ciekawą fabułę.

Edytowane przez tk

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Multi to split screen na 4 osoby nawet ;)

Jak z Amped 3? Warto? Pobralem demo i fajne - taki TH na desce do sniegu.

Opublikowano

Ja natomiast mam takie pytanie. W poniedziałek zamawiam sobie jedną z tych dwóch gier, a mianowicie to Fallout 3 lub Far Cry 2. Zależy mi na długości rozgrywki i z góry dzięki za odpowiedź.

P.S.

Jeżeli takie pytanie już było to sorry. Przebadałem szybko kilka ostatnich stron i nic nie znalazłem, a lekko mi się spieszy.

Opublikowano

A pytanie zapewne brzmi: która z tych gier zapewnia dłuższą rozgrywkę? Tak?

Fallout 3 to prawdziwy pożeracz czasu.

Opublikowano

Odradzam Far Cry'a 2. Nie grałem w Fallouta, ale domyślam się, że jest to kilka razy lepszy wybór niż kupno FC.

Opublikowano

To napewno FC2 jest strasznie nudny aż do przesady .Falout 3 wcale nie lepszy ale jak wybierasz miedzy tymi dwoma tytułami to zdecydowanie F3

Opublikowano

Ale właśnie pod jakim względem FC2 jest nudny? Bo wszyscy mu wypominają właśnie nudę, a ja nie wiem o co dokładnie chodzi?

Opublikowano
Ja natomiast mam takie pytanie. W poniedziałek zamawiam sobie jedną z tych dwóch gier, a mianowicie to Fallout 3 lub Far Cry 2. Zależy mi na długości rozgrywki i z góry dzięki za odpowiedź.

P.S.

Jeżeli takie pytanie już było to sorry. Przebadałem szybko kilka ostatnich stron i nic nie znalazłem, a lekko mi się spieszy.

Ja przy FC 2 bawiłem się znakomicie i przez sekunde się nie nudziłem . Gra jest długa , ciekawa i ma wprost kosmiczną grafikę . Do tego klimatem zabija na miejscu . Dla mnie to jedna z najlepszych gier roku.

Opublikowano

Dzięki wam bardzo. Jutro lecę kupić Fallout 3, a na FC2 poczekam se aż stanieje.

Edytowane przez ColdWhisper

Opublikowano

Left 4 Dead czy Tomb Raider Underworld?

Left to moje klimaty, ale zastnawiam się czy znajdę osoby do kampanii, a Tomb? Jak wypada przy Anniversary?

Opublikowano

troche z innej beczki.. lepsza gitara z GH2 czy GH3 (jakieś różnice poza wyglądem?)..? bo chce kupić niebawem obie gry - ale jeden zestaw z gitarą (bo chyba gitary działają w obu grach - nie ważne z której są?) a drugą tylko gre.

Opublikowano
Left 4 Dead czy Tomb Raider Underworld?

Left to moje klimaty, ale zastnawiam się czy znajdę osoby do kampanii, a Tomb? Jak wypada przy Anniversary?

oczywiście ze L4D , a ludzi do kampani znajdziesz ,napisz do mnie na gt: raiders25 i już masz jednego do kampanii ja mam kilku znajomych z l4D wiec ludzi więcej niz trzeba będzie .

Kupuj bo naprawde warto gierka świetna.

Opublikowano
troche z innej beczki.. lepsza gitara z GH2 czy GH3 (jakieś różnice poza wyglądem?)..? bo chce kupić niebawem obie gry - ale jeden zestaw z gitarą (bo chyba gitary działają w obu grach - nie ważne z której są?) a drugą tylko gre.

Gitara z dwójki jest przewodowa, mam ja parę miesięcy i chodzi jak nowa, a co do tej z trójki sie nie wypowiadam bo jej nawet w rękach nie trzymałem.