Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

problem w tym, że na kompie mi nie pójdzie :P

wolałbym coą na konsole w podobnych klimatach

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 532,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

No co Ty, M&B ma praktycznie zerowe wymagania - spróbuj, znajomy grał na jakimś starym Duronie 800mhz - wiadomo, problemy były, ale dla chcącego nic trudnego - wielkość bitwy na 15 osób i jakoś się grało ;)

Na konsolach trudno coś takiego znaleźć. Na PC masz właśnie M&B, dodatkowo możesz sobie pograć we wszelkie Total War, jeśli chcesz ze strony strategicznej podejść. Podobny do Gry o Tron klimat ma jedynie Skyrim, chociaż to ogólnie zupełnie co innego, to powiedziałbym, że jednak jest najbliżej.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

Ewentualnie Dragon Age :) są momenty gdzie nacierają się dwie armie, ale nie bierzesz w tej walce bezpośredniego udziału :)

Natarcie dwóch armii masz w Dynasty Warriors, tyle, że to chińskie klimaty, ale jej odpowiednik to zacny Bladestorm: The Hundred Years War, demko masz na XBL więc możesz obczaić. No i dobry, tyle, że w klimacie wikingów to Viking Battle for Asgard.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Grałem już w

Alan Wake

Call of Duty 4 MW

Batman AA

Resident Evil 5

Fallout 3

Dead Space

Bioshock

Gears of War 2

GTA 4

W co jeszcze warto zagrać . Szukam tylko hitów bo na resztę nie mam czasu ;) Kontynuacji powyższych nie wpisujcie bo zagram na pewno ale chcę coś innego . TYLKO SINGLEPLAYER bo granie przez net mnie nie interesuje .

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

Red Dead Rademption koniecznie, Deus Ex, Portal 2, Mass Effect, Darksiders, Wiedźmin 2 o ile klimaty pasują

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Koniecznie zagraj w:

Skyrim

Red Dead Redemption & Undead Nightmare

Wiedźmin2

Nawet jeśli na pierwszy rzut oka klimat ci nie odpowiada warto dać im szansę bo to jedne z najlepszych gier tej generacji.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

A ja może nieco może kontrowersyjnie dodam żebyś zagrał w Rayman Origins - o ile lubisz ten gatunek, to najlepszy platformer tej generacji. Koniecznie sięgnij również po trylogię Mass Effet zaczynając od pierwszej części, jeśli ją przebolejesz (nieco "sztywna" na obecne czasy), to dwójka i trójka na pewno Cię wciągnie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No co Ty, M&B ma praktycznie zerowe wymagania - spróbuj, znajomy grał na jakimś starym Duronie 800mhz - wiadomo, problemy były, ale dla chcącego nic trudnego - wielkość bitwy na 15 osób i jakoś się grało ;)

to może obczaję, tylko, że mam jedynie netbooka na stanie.

A co do innych poleceń- właśnie nie chodziło mi o strategie tylko naparzanke co by się wyżyć :)

a w singlu w ogóle radocha jest?

Opublikowano

W M&B to gra się głównie na singlu, multi dodali dopiero w dodatku Warband, a to i tak mocno okrojone. To jest jednak głównie gra singlowa, sieć została tam dodana lekko na siłę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co zaproponujecie za ok 70-100zl ciekawego ?

Z góry odpadają RPG i samochodówki . może być sam singielek byle by było coś konkretnego i wciągającego .

Opublikowano

Fable 2 czy Fable 3? Co prawda zagrałem w demo F3 i jeśli się nie mylę to zasadziłem sobie spoilera ale zapytam inaczej - która lepsza?

E: Podwójne dzięki :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Moim zdaniem II ma więcej z rpg w sobie.

Opublikowano

Obecnie gram w trójkę i o ile rdzeń gameplay'u zbytnio się nie różni tak w dwójkę po prostu grało mi się przyjemniej. Prostsza historia, mniej udziwnień w stylu przejmowanie władzy itp. Moja rada: bierz dwójkę, a jak będzie ci mało (tak jak mi) to potem trójkę.

Opublikowano

A ja z kolei głosował bym definitywnie za F3. Też dokładnie nie wiem czemu, ale 2 jakoś średnio mi podeszło jeśli chodzi o historię, natomiast w 3 wszystko było dla mnie jakoś bardziej...bajkowe :D Także ja definitywnie polecił bym 3, chociaż za tą samą cenę można wyrwać 2 GOTY więc niby lepsze wyjście na początek patrząc z punktu materialnego..

Opublikowano

Szukam jakiejś gry z fajnym coopem po XBoxLive, ale mam na myśli coop gdzie gracze współpracują przeciwko SI (typu Horda z GOW3, czy też sympatyczne misje z coopa Red Dead R). Zupełnie mnie nie interesuje nic gdzie jest player vs player (typu MW3, BF3). Dowolny gatunek :)

Opublikowano

Halo: Reach (Firefight). Modern Warfare 3.

Opublikowano

Borderlands, Resident Evil 5

Edytowane przez Look4z

Opublikowano

Nowy Ghost Recon, Dead Rising 2, Saints Row 2 (wyjątkowo liczne możliwości) i chyba 3 (do potwierdzenia, bo jeszcze nie miałem).

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem Left 4 Dead 2. Czy opłaca się kupić, bo jest tania (50zł) i czy dużo osób w to gra?

Opublikowano

Oplaca sie, nawet bardzo. Nie powinienes miec problemow ze znalezieniem chetnych do gry.

Opublikowano

Hej nie wiem na co się zdecydowac czy kupic gears of war 3 czy nowego ghostrecona ? zależy mi na dobrym MP