Opublikowano 28 lipca 20159 l Już dawno nie widziałem, czasami jedynie podobne, ale z taką mleczną masą pod czekoladą. Swoją drogą, w Carrefourach można u nas dostać Snickersy z masłem orzechowym z USA... kosztują prawie 8 zł, pozdro.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Przyznawać się kto, gdzie i kiedy je ostatnio widział Ale bym oje'bał takiego, chyba mój ulubiony baton ever a już parę dobrych lat nie widziałem. Żadne peanuty czy hazelnuty nie mają do niego startu.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Jak byl to mi du.py nie urywal. Z sezonowcow to wole wlasnie zielonego hazelnuta. A kto pamieta bananowego grzeska? Jezu jakie to bylo dobre zwlaszcza z koktajlem ze swiezych truskawek. Niestety chyba tylko pol roku byl na rynku i sie wiecej nie pojawil ;/
Opublikowano 4 czerwca 20168 l bananowy był obrzydliwy pamiętam je z dzieciństwa, razem z kombinacją z flipsami grzybowymi. Wie ktos moze czy mozna gdzies dostac jeszcze te batoniki? widze, że kolega już umarł na forum, ale są w piotrze i pawle.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Te batony nazywają się papita? Dość często je widzę w różnych sklepach. A Zaqair to chyba teraz Wolfie
Opublikowano 4 czerwca 20168 l bananowy był obrzydliwy pamiętam je z dzieciństwa, razem z kombinacją z flipsami grzybowymi. Orzeszek ale one byly jakies 6 lat temu, to chyba nie miales 10 lat xD
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Autor Papita to nie to samo co kiedyś, bo one dawniej nazywały się chyba bisquits i były dużo lepsze, jeśli pamiętam to miały na sobie oryginalne mmsy edit, no tak nawet widać na zdjęciu że to mmsy Edytowane 10 czerwca 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 21 września 20177 l Powinni zrobic o smaku makowca. Można byłoby wtedy zmienić ten żart o imprezie, że jadła kitkata, a nie makowca.
Opublikowano 22 września 20177 l Ja obecnie to żadne Snickersy czy KitKaty, a Corny. Bananowe i czekoladowe najlepsze, u mnie w immienniku BIGi po 2zl. Raz na próbę kupiłem o smaku brownie to bylo tak tak słodkie, że nie dałem rady tego zjeść.
Opublikowano 22 września 20177 l Corny chyba najsmaczniejsze z tych wszystkich udających zdrowe batony.
Opublikowano 22 września 20177 l Próbowałem różnych i na to wychodzi. Dlatego smutam jak akurat te 2 smaki wyjdą, bo w pobliżu nigdzie ich nie mogę dostać.Inne smaki Corny mi nie podchodzą.
Opublikowano 19 października 20177 l Góralki, no żesz k.r.a mać, jakie one są dobre. Edytowane 19 października 20177 l przez Metoda