Opublikowano 7 kwietnia 201114 l po finale nie będziesz mógł spać i stracisz wiarę w ludzkość Szczerze powiem że się boje.
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l Odpadlem po czterech odcinkach, głowny bohater irytujacy i grany przez aktora ktorego nie trawie. Obok The wire to nawet nie lezało.
Opublikowano 10 kwietnia 201114 l Odpadlem po czterech odcinkach, głowny bohater irytujacy i grany przez aktora ktorego nie trawie. Obok The wire to nawet nie lezało. Już możesz się wylogować permanentnie.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Zacząłem oglądać jakis tydzien temu i juz jestem w polowie drugiego sezonu. Jest spoko, ale na razie szczena nie opadala, no może trochę przy akcji z Vic+kuchenka . Serial na pewno szybciej się rozkręcił niż The Wire, którego opuscilem po 5 epach, ale na pewno kiedys do niego wroce. Napiszcie tylko kiedy dojdą jakies nowe postaci, bo stale ogladanie tych samych paszcz troche nudzi, no i kiedy pojawi sie ten/ta Kavanaugh, bo podjaraliscie mnie fhój.
Opublikowano 29 maja 201113 l Lem ogór mi przypomniał dzisiaj bede stawiał tutaj za niego świeczki [']
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Jeden z najbardziej wieloznacznych i genialnie magicznych widoków w historii TV.
Opublikowano 15 czerwca 201113 l najbardziej przeje.bane i tak miał ronnie: jasne, lepiej byc rozerwanym od pasa w dól granatem, wiezinie to dopiero masakra. No chyba ze to konkurs kto da lepszego screena. Edytowane 15 czerwca 201113 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 15 czerwca 201113 l ostatnio obejrzalem calosc z kobieta drugi raz. podobalo sie tak samo jak za pierwszym razem. sezony 5, 6 i 7 urywaja leb.
Opublikowano 15 czerwca 201113 l najbardziej przeje.bane i tak miał ronnie: jasne, lepiej byc rozerwanym od pasa w dól granatem, wiezinie to dopiero masakra. No chyba ze to konkurs kto da lepszego screena. wiezienie dla policjanta to faktycznie prawdziwy piknik
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Jeden z najbardziej wieloznacznych i genialnie magicznych widoków w historii TV. sorry, ale nie zostal rozerwany granatem wiec sie nie liczy Scena w domu u Shane'a to też majstersztyk. zostal rozerwany granatem? nie? to niech spada na drzewo najgorzej to mial on :potter: nie no, to zupelny lajt bo nie zostal rozerwany granatem
Opublikowano 15 czerwca 201113 l jestes niedorozwiniety, teka napisal ze ronni mial najgorzej, a ja skazałem kogos kto mial jeszcze gorzej. Ty lecisz w skrajnosci iwmawiasz mi ze wiezienie i robienie lachy kolesiowi jest zayebiste nawet. Edytowane 15 czerwca 201113 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Teka, tak jak pozostali, pisal o finale serialu, panie dorozwiniety. Poza tym bagatelizowanie losu postaci bo Twoj ulubiony bohater mial "gorzej" jest niemadre.
Opublikowano 19 czerwca 201113 l To to był prawdziwy rozpierdol. PS. wolałbym być rozerwany granatem niż będąc brudnym gliną być obiektem jego śledztwa. Edytowane 19 czerwca 201113 l przez Masorz
Opublikowano 19 czerwca 201113 l wolałbym robić lachę gościowi niż mieć w więzieniu piknik będąc policjantem
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Wczoraj skończyłem - uber serial. Odnoszę wrażenie, że scenariusz nie był pisany z odcinka na odcinek, ani z sezonu na sezon, lecz był już kompletny przed rozpoczęciem zdjęć do pilota, nie przypominam sobie żadnego serialu z taką spójnością fabularną. Oklaski za oryginalny pomysł na zdjęcia - wszystko kręcone z ręki, nieraz kamera umieszczona jest w jakimś zakamarku i zoomowana na centrum wydarzeń, co sprawia wrażenie jakby akcje policji naprawdę były śledzone z ukrytej kamery. Jedynie aktorsko serial czasem wypada miernie - Ronnie, Wyms (to tylko 2 przypadki) powinni grać najwyżej gościnnie. I w finale brakowało mi tylko śmierci Wyms i jednej z ostatnich scen, w której Dutch zostaje kapitanem. W ogoóle Dutch, to genialna postać, szkoda, że nie zrobili z niego większego maderfakera jesli chodzi o rozgryzanie psychiki podejrzanych.