Sztajniec 18 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Demo 31 stycznia ;] Ja czekam z niecierpliwością, takich gier mi brakuje na next-genach, więc z chęcią łyknę jak tylko wyjdzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
WildFirePL 2 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) oby nie miało blokady regionalnej, a tak wogóle to co to za patent z tymi blokadami to jest poprostu CHORE !!! jestem tak wkur... ze normalnie mam chcec roz... microsoft, ku czemu taka polityka? dobre dema wyszly to albo ich nie ma albo blokada, żenada sorki za mój wpis ale poprostu musiałem to z siebie wyrzucić Edytowane 18 Stycznia 2008 przez WildFirePL Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam jestem troche zdziwiony wlasnie przegladalem popularny serwis aukcyjny i natrafilem na dmc4 http://www.allegro.pl/item300201461__devil...x_360_nowa.html niechce propagowac tego ale zastanawiam sie nad kupnem co uwarzacie? kupowac czy to lipa :blackeye: ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 popros o realfoto Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Z nowym Burnoutem okazalo sie, ze real. Ale jak wyzej - popros o foto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Pewnie wersja dla prasy albo coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
killbill 0 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 raczej rabniete plytki z tloczni Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 koles sprzedaje same plytki wiec moze to sa same bundle packi ew kopie :] a aukcja z DMC sie skonczyla :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Na allegro sklep X Bay ma Devil May Cry 4 dostępny za 199 zł. Odbiór osobisty możliwy w Poznaniu i Bydgoszczy. Dzwoniłem do kolesia i tą grę ma już fizycznie, bez żadnego czekania na przesłanie towaru. Osobiście idę panu złożyć wizytę w środę i będę mógł w swe brudne łapy dorwać nowego Diabła ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Na allegro sklep X Bay ma Devil May Cry 4 dostępny za 199 zł.Odbiór osobisty możliwy w Poznaniu i Bydgoszczy. Dzwoniłem do kolesia i tą grę ma już fizycznie, bez żadnego czekania na przesłanie towaru. Osobiście idę panu złożyć wizytę w środę i będę mógł w swe brudne łapy dorwać nowego Diabła ;]. taz widzialem te aukcje, ale wstrzymuje sie z zakupem az bedzie troche recenzji. jako, ze to bylby moj pierwszy tytul z serii, to moze sie okazac, ze lepiej pograc w jedynke na PS2, ktora chyba najlepsze noty zbierala. poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Towarzysz 0 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ZTCP w Polsce też jest tłocznia gier na X360 i pewnie trochę im podwędzili. Pamiętam, że Forza 2 była na allegro szybciej, niż na pokazie przedpremierowym w siedzibie Microsoftu. Ot cała pOLSKA.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 witam jestem troche zdziwiony wlasnie przegladalem popularny serwis aukcyjny i natrafilem na dmc4 http://www.allegro.pl/item300201461__devil...x_360_nowa.html niechce propagowac tego ale zastanawiam sie nad kupnem co uwarzacie? kupowac czy to lipa :blackeye: ? Spoko, gość sprzedał mi wcześniej za tą cenę przedpremierowego Burnouta. Można brać - pewny kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgadza się jutro wysyła mi grę ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Pograłem jakieś 2 godzinki w nowego Devila i jak narazie jestem zachwycony ;] Odrazu mówię, że nie jestem jakimś fanem DMC. Jedynke skończyłem (wypas), dwójki nie tykałem i grałem trochę w trójeczkę. Graficznie prezentuje się bardzo ładnie, duże wrażenie robią cut-scenki wypasik ;] Nic nie tnie wszystko chodzi baaardzo płynnie. Jak narazie to stary dobry DMC czuć ten klimacik wracam grać^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Pograłem jakieś 2 godzinki w nowego Devila i jak narazie jestem zachwycony ;] Odrazu mówię, że nie jestem jakimś fanem DMC. Jedynke skończyłem (wypas), dwójki nie tykałem i grałem trochę w trójeczkę. Graficznie prezentuje się bardzo ładnie, duże wrażenie robią cut-scenki wypasik ;] Nic nie tnie wszystko chodzi baaardzo płynnie. Jak narazie to stary dobry DMC czuć ten klimacik wracam grać O, o! Rozpisz się potem trochę (po dłuższej sesji z grą ^_^, z chęcią dowiem się czegoś więcej. Część pierwsza najbardziej mi się podobała, liczę , że czwórka nie zawiedzie pokładanych w niej oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) bartiz konsole masz online?! nie ma jakiś problemów (ban albo coś?) ja giere będę miał jutro. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Soul- Yep, koleś ma xD. Jest jedną z trzech osób na świecie które posiadają Devila . Dokładnie to co poprzednicy. Zagrajcie dłużej i powiedzćie co nie co więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Bana dostał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) 2 pytania do bartiza: 1. Co z frameratem? Czy śmiga cały czas, czy zdarzają się zwolnienia? 2. Czy są problemy z V-sync'iem? Edytowane 22 Stycznia 2008 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Za co niby mam dostać bana ? Niech karają tego co mi to sprzedał konsole mam cały czas online. Jestem akualnie w 7 misji i klimacik jest naprawdę zaje.bisty :] Jak narazie zadnych spadków animacji !! Wszystko chodzi ultra płynnie a i wygląda gierka pierwsza klasa. Z tym V-SYNC to co dokładnie ? Chodzi Ci o czytelność napisów na zwykłym TV? Jeżeli o to, to nie wiem bo gram na LCD. Ogólnie jak narazie to jeżeli komuś pasował Devilowski klimat to zdecydowanie polecam;] Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Za co niby mam dostać bana ? Niech karają tego co mi to sprzedał konsole mam cały czas online. Jestem akualnie w 7 misji i klimacik jest naprawdę zaje.bisty :] Jak narazie zadnych spadków animacji !! Wszystko chodzi ultra płynnie a i wygląda gierka pierwsza klasa. Z tym V-SYNC to co dokładnie ? Chodzi Ci o czytelność napisów na zwykłym TV? Jeżeli o to, to nie wiem bo gram na LCD. Ogólnie jak narazie to jeżeli komuś pasował Devilowski klimat to zdecydowanie polecam;] Dziękuję za odpowiedź. V-sync odpowiada za odświeżanie ekranu. Gdy jest on wyłączony to ekran czasami (np. podczas obracania kamerą) nie wyrobi z odświeżaniem. Takie coś się zdarza przy wyłączonym v-sync'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak dotąd to takiego rozjazdu nie zauwżyłem czyli go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozi 1 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dante rusza sie ślamazarnie (ale ruszał się tak już w poprzednich częściach i zawsze mnie to dobijało), dizajn pośrednich przeciwników jest fatalny - tyle co mnie wkurza. ;] Ale sama gierka wygląda bardzo fajnie, design lokacji i ich wygląd naprawdę robią wrażenie a pierwszy boss konkretnie wgniata w glebę. Świetne wrażenie robi też voice-acting (ale jestem świeżo po skończeniu Eternal Sonata a tam angieskie głosy postaci doprowadzały mnie do szału więc moge być nieobiektywny ;] ). Nie grałem w poprzednie części Devila, ot poprztykałem troche u kumpla ale mam wrażenie że system walki jest bardzo podobny do poprzednich części. Ogólnie wrażenia jak najbardziej na plus. Fajnie to wygląda jak bartiz w rankingu którejśtam misji jest 6 osobą na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jutro demo na Xbox Live! No, to trzeba będzie ściągnąć, zwłaszcza, że będzie możliwość powalczenia sobie z bossem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jutro demo na Xbox Live! No, to trzeba będzie ściągnąć, zwłaszcza, że będzie możliwość powalczenia sobie z bossem ;] o, to dobra informacja. chyba, ze bedzie tak jak z kilkoma ostatnimi demkami (the club, kuf) i nie da sie sciagnac z naszego pieknego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi