Butcher 70 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie wierze, że te sceny pochodzą prosto z gry. Ten zawalający się most, skok tego małego na "kładkę", wszytsko wygląda zbyt dobrze, nie wspominając o animacji, która jest świetna. Masz PS3 i wciąż nie możesz uwierzyć, że potrafi generować takie rzeczy? Najwyższa pora przywyknąć, że są studia, które z PS3 potrafią zdziałać cuda... A animacje TLG to wypisz-wymaluj klimat ICO/SotC - te same "miękkie", naturalne ruchy. Zapowiada się kolejny geniusz i naprawdę szkoda mi Sony, że wyciekło to przed E3, bo była szansa na mega-shockera i opad szczeny u publiki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Ja słyszałem że im to specialnie "wyciekło" chcieli żebyśmy zobaczyli róznice po tych 2 latach. i różnica jest, i to jest shocker właściwie robie właśnie porównanie, jak zuploaduje to dam linka. Edytowane 3 Czerwca 2009 przez Pikol Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Masz PS3 i wciąż nie możesz uwierzyć, że potrafi generować takie rzeczy? Najwyższa pora przywyknąć, że są studia, które z PS3 potrafią zdziałać cuda... A animacje TLG to wypisz-wymaluj klimat ICO/SotC - te same "miękkie", naturalne ruchy. Zapowiada się kolejny geniusz i naprawdę szkoda mi Sony, że wyciekło to przed E3, bo była szansa na mega-shockera i opad szczeny u publiki... Szczerze mówiąc, poziom techniczny TLG stawiam zaraz obok tego, co udało się dokonać Naughty Dog przy U2. Zdecydowanie dwie najładniejsze gry na PS3 (sorry Kratos ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kratos jak na razie nie dogorywam w kwestii wizualnej, ale jestem pewien że się to zmieni. Co do gry to ... brak słów dla piękna, artyzmu, jeśli jeszcze OST da radę tak jak w SOTC to .... :zgon: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 tu macie porównianie trailerów, poczekajta na HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ode mnie porównanie statyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie wiem kto robił model twarzy tego chłopaka,ale wygląda on okropnie.To stworzonko już lepiej,ale też nie jest to jakiś kunszt grafików jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Cieszy mnie że już tak aliasing nie razi po gałach jak w starym trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 zapowiada sie ze tym razemi zamiast opekowac sie dziewczynka bedziemy sie opiekowac wielką surykatką XD podejzewam ze to jednak zbliza gre do ico, bo jakos nie wyobrazam sobie zeby ten dzieciak walczyl z kolosami ;p zapowiada sie abrdzo ciekawie a na fragmencie pod wodą widac ze to zwierze ma kikuty skrzydeł, moze pod koniec gry jakos je odzyska i bedziemy sobie latać Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 The Last Guardian, released in Japan as Hitokui no Ōwashi Trico (人喰いの大鷲トリコ, Hitokui no Ōwashi Toriko, lit. "Trico, the man-eating sea-eagle") A tu coś po czym się zaśmiałem i czuję się z tym źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 stare http://i42.tinypic.com/2hi8o4k.gif nowe http://i44.tinypic.com/2rxbgjt.gif Uroczy jest, już widzę reakcje ludzi gdy stanie sie z nim coś złego Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nazwę go Klapieuch Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oczywiście nie mogło obyć się bez postaci, która posiada rogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja sie juz w tej grze zakochalem. Ten chlopczyk porusza sie jak male dziecko (jakbym moja coreczke widzial gramolaca sie). No i to slodkie stworzenie z Never Ending Story... Cytuj Odnośnik do komentarza
Morikage 111 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 W 4:07 minucie trailera, chłopak biegnie po jakimś rusztowaniu i widać że jest to budowla zamku....ciekawe czy to ten sam, po którym biegaliśmy w ICO? Generalnie "nowy" trailer jest świetny, gra wygląda pięknie, kosmetyczne poprawki w wyglądzie stworka wg. mnie są na plus, ale ten dzieciak to chara-designerska porażka - w tej za dużej "piżamie" wygląda jakby się wyrwał ze starożytnego Rzymu, naprawdę o ile w stworka włożyli dużo pracy żeby był oryginalny i przy tym uroczy, o tyle dzieciaka narysowali chyba w 5 minut na kolanie:/ Mogli mu chociaż jakąś fajną czapę nałożyć na głowę...może coś a'la Link tylko nie aż tak długą? Dobra, czepiam się, i tak z pewnością jakiś mały brzdąc nie zaburzy klimatu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Aż boję się tę grę pokazać mojej kobiecie Będę mógł na miesiąc zapomnieć o padzie Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 hm, ciekawe czy będzie go można smyrać pod ogonkiem i jak będzie na to reagował. hyhy. no pięknie zanosi się na kolejny klon tamagochi... a co po niektórzy śmiali się z Milo : D Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Takim swego rodzaju tomagotchi będzie raczej EyePet. Ale mi się pomysł dbania o naszego towarzysza bardzo podoba. Sądzę że niejeden gracz mocno zżyje się z nim emocjonalnie. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez collins Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Już kocham tę grę. Połączenie ICO z SotC. Biegasz chłopaczkiem po lokacjach, ale zamiast Yordy mamy gigantycznego koto-daktyla. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 @Grigori czytać potrafię, a to że z przytoczonego przez Ciebie fragmentu niewiele wynika, to rzecz inna. 'zbalansowanie' może znaczyć zarówno odpowiednie dbanie, aby nie był głodny i regularnie się wypróżniał, jak i cokolwiek innego. emocjonalnie to ja się z moją kobietą zżywam, a nie z hybrydą kurczaka, husky i orła na ekranie lcd. o czym Wy piszecie w ogóle : P Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 emocjonalnie to ja się z moją kobietą zżywam, a nie z hybrydą kurczaka, husky i orła na ekranie lcd. o czym Wy piszecie w ogóle : P Pokolenia M jak Miłość więc stąd takie pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Gify Wspinaczka po ogonie http://i41.tinypic.com/2mqrrpe.gif Opiekun http://i44.tinypic.com/9rrfae.gif cute http://i39.tinypic.com/e17xwy.gif pure gameplay http://i40.tinypic.com/1z4winn.gif i na koniec... http://i40.tinypic.com/2mzie5j.gif Edytowane 5 Czerwca 2009 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wolałem poprzedniego stworka, ten ma brzydki pysk. Mam nadzieję, że jednak poprawią wygląd tego chłopca. Dziwnie to wygląda. Model stwora jest dokładny, ma świetną grafikę, a dzieciak wygląda prawie jak z PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Też mam takie odczucie ten chłopak wygląda jakby był zrobiony na szybko:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a tam, gadacie... Chlopak idealnie pasuje do gry. A stwor to juz wogole mistrzostwo swiata! Kurde, ciekawe czy jest jakakolwiek szansa na premiere tej gry w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi