Opublikowano 16 września 201014 l Na mnie dużo większe wrażenie zrobił nowy Shadow of the Colossus i dobrze bo czekać rok w napaleniu to niezbyt ciekawe
Opublikowano 16 września 201014 l Trailer mnie po prostu zmiótł. Gra zapowiada się MEGA klimatycznie. A do tego przepiękna grafika i animacja. TLG pozamiata w 2011. W ogóle 2011 zapowiada się na najlepszy rok dla PS3 : KZ3, MS:A, Sorcery, SOCOM, Journey, Team ICO Collection, Rachet All4One, R3, iF2, TLG. A przecież to tylko lista ex, a gdzie tam tytuły multiplatformowe. Choć z drugiej strony nie ma szans na U3 w 2011, ale przy takich produkcjach to możemy jeszcze poczekać ten rok dłużej.
Opublikowano 16 września 201014 l Szkoda, tak mało pokazali Gdzie jakiś porządny pięciominutowy gemplej ja się pytam? Wrażenie po tym trailerze jak najbardziej pozytywne ale po tak długim czekaniu na nowe materiały z gry emocje już trochę opadły i nie mam takiego ciśnienia na tą grę. I tak - ICO FTW! ^_^
Opublikowano 16 września 201014 l Trailer mnie po prostu zmiótł. Gra zapowiada się MEGA klimatycznie. A do tego przepiękna grafika i animacja. TLG pozamiata w 2011. W ogóle 2011 zapowiada się na najlepszy rok dla PS3 : KZ3, MS:A, Sorcery, SOCOM, Journey, Team ICO Collection, Rachet All4One, R3, iF2, TLG. A przecież to tylko lista ex, a gdzie tam tytuły multiplatformowe. Choć z drugiej strony nie ma szans na U3 w 2011, ale przy takich produkcjach to możemy jeszcze poczekać ten rok dłużej. dlaczego nie ma szans na Uncharted 3 w przyszlym roku? Przeciez pierwszą a drugą część dzielilo niespelna 2 lata. Mysle, ze na poczatku przyszlego roku Uncharted 3 zostanie potwierdzone, a wraz z ta informacja pojawia sie nowe, zniewalające graficznie fotki z gry, ktore wyprzedza konkurencje o kolejne kilka lat A propo - od premiery Uncharted 2 mija rok, a jeszcze zadna gra graficznie nie wyprzedzila tego tytulu. Bliski byl tylko God of War 3, ale i tak jestem zdania, ze to jednak przygody Drake'a wygladaja lepiej. Ba! Smiem twierdzic, ze malo ktora gra prezentuje sie lepiej od pierwszego Uncharted z 2007 roku. Spojrzcie chociazby na niedawno zapowiedzianego Shadow of the Damned..
Opublikowano 16 września 201014 l Też uważam, że U2 mimo wszystko wygląda lepiej niż GoW3 ale najnowszy trailer TLG też pokazuje piękno tego tytułu. Tym bardziej jak ludzie tu piszą to real gameplay. Koto-ptako coś tam wygląda obłędnie do tego ta animacja. Tyle, że za cholerę nie wyobrażam sobie porównania graficznego U2 i TLG. To dwie całkowicie, inne technicznie-graficznie gry. Ale U3 pewnie wszystko zmiecie ;]. Edytowane 16 września 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 16 września 201014 l Animacja zwierza i dzieciaka wydaje się być lepsza niż Drake'a w Uncharted.
Opublikowano 16 września 201014 l Ja rozumiem, realizm animacji realizmem, ale animacji srania można nam oszczędzić było ;/ http://www.youtube.com/watch?v=S2tMd-lAPlY&feature=channel 0:37
Opublikowano 16 września 201014 l Czym ma być ta gra? Ktoś może napisać coś więcej na ten temat bo na razie wszyscy się zachwycają a ja widzę tutaj krzyżówkę psa z ptakiem i małego chłopca... Edytowane 16 września 201014 l przez rydziu87
Opublikowano 16 września 201014 l Takie ICO, tylko zamiast opieki nad Yordą jest ten pocieszny monster. Różnica polega na tym, że o ile Yorda to było takie piąte koło u wozu, gdzie trzeba było szukać alternatywnych dróg dla niej, tak tego stwora można wykorzystać np do wejścia w jakieś trudno dostępne miejsce.
Opublikowano 17 września 201014 l będzie rewolucja jeśli chodzi o animację jeśli ten trailer rzeczywiście jest real time i przedstawia gameplay. Zwierzak przecież rusza się jak żywy, aż niewiarygodnie...
Opublikowano 17 września 201014 l Na pewno tak jest, ICO kiedyś ze swoją animacją też powodowało opad szczeny.
Opublikowano 17 września 201014 l Chcę znaleźć coś fajnego w tym zwiastunie, ale nie mogę. jakis easter egg? tez szukałem ;] bardzo podoba mi sie animacja stFora i udźwiękowienie.
Opublikowano 17 września 201014 l Ten chłopiec to młody Wanderer (kto przeszedł SotC wie o którym dokładnie mówię hehe), później spotyka Ico który widzi umierającą Yordę, a na koniec stwór oddaje życie za chłopca, który później i tak kiedyś umrze. To będzie smutne i będę płakał. Jak ktoś mnie posądzi o spoilery to jebnę A tak zupełnie poważnie i na serio to smutno mi się zrobiło zwłaszcza w SotC bo tą grę jakoś bardziej czułem, oczy mi się zaszkliły jak Argo spadł w bezkresną otchłań , a niesamowite wrażenie zrobiło zakończenie, w którym mimo wpływu na kontrolę postacią nie mogłem nic zrobić . MOC, której w tym zwiastunie z TGS nie ma. Takie pitu pitu z dupy. Znaczy się spodziewałem się czegoś lepszego od infantylnej muzyki i wypluwania kłaka przez gryfona oraz robienie kloca. Edytowane 17 września 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 17 września 201014 l Zwiastun jak każdy- jest bardzo dobry moim zdaniem... Już od początku chcą pokazać więzi bohaterów tego tytuły... A teraz mini ankieta: Kto zginie w last guardian:P A) szczuro-koto-ptak B) chłopiec C) oboje Obstawiam (A), ale miło by było jakbym się zdziwił W sumie po tych trailerach trzeba być przygotowanym na "ckliwe" akcje ale bym się pozytywnie zdziwił gdyby zakończyło się happy endem a nie kolejnym "wyciskaczem łez" w stylu choćby takiego mgs4(często na siłę i sztucznie)... Edytowane 17 września 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 17 września 201014 l Przestancie tak pisac między wierszami bo kurna byle debil sie domysli fabuly ICo i SotC przez wasze posty...
Opublikowano 17 września 201014 l D) nikt, będzie coś ambitniejszego, są rzeczy gorsze od śmieci. Ueda o tym wie mam nadzieję.
Opublikowano 17 września 201014 l Przestancie tak pisac między wierszami bo kurna byle debil sie domysli fabuly ICo i SotC przez wasze posty... To samo było w RDR ;]. Ludzie tak pisali (pozdro Yano ;p), że bez grania w grę można było się kapnąć o co chodzi ;/.
Opublikowano 17 września 201014 l Ten chłopiec to młody Wanderer (kto przeszedł SotC wie o którym dokładnie mówię hehe), później spotyka Ico który widzi umierającą Yordę, a na koniec stwór oddaje życie za chłopca, który później i tak kiedyś umrze. To będzie smutne i będę płakał. Jak ktoś mnie posądzi o spoilery to jebnę A tak zupełnie poważnie i na serio to smutno mi się zrobiło zwłaszcza w SotC bo tą grę jakoś bardziej czułem, oczy mi się zaszkliły jak Argo spadł w bezkresną otchłań , a niesamowite wrażenie zrobiło zakończenie, w którym mimo wpływu na kontrolę postacią nie mogłem nic zrobić . MOC, której w tym zwiastunie z TGS nie ma. Takie pitu pitu z dupy. Znaczy się spodziewałem się czegoś lepszego od infantylnej muzyki i wypluwania kłaka przez gryfona oraz robienie kloca. Co do SotC to przecież Agro przeżył :]
Opublikowano 17 września 201014 l Przestancie tak pisac między wierszami bo kurna byle debil sie domysli fabuly ICo i SotC przez wasze posty... Ciekawe jak. akurat jest zupełnie inaczej niż piszę. Te gadki, że wszyscy w grach Team Ico umierają to mit. Co do SotC to przecież Agro przeżył :] No wiem, ale chodzi mi o tamtą chwilę. Przestancie tak pisac między wierszami bo kurna byle debil sie domysli fabuly ICo i SotC przez wasze posty... To samo było w RDR ;]. Ludzie tak pisali (pozdro Yano ;p), że bez grania w grę można było się kapnąć o co chodzi ;/. Spoko te gry są ambitniejsze i nic się tobie nie zepsuje. Edytowane 17 września 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 17 września 201014 l Zwiastun jak każdy- jest bardzo dobry moim zdaniem... Już od początku chcą pokazać więzi bohaterów tego tytuły... A teraz mini ankieta: Kto zginie w last guardian:P A) szczuro-koto-ptak B) chłopiec C) oboje Obstawiam (A), ale miło by było jakbym się zdziwił W sumie po tych trailerach trzeba być przygotowanym na "ckliwe" akcje ale bym się pozytywnie zdziwił gdyby zakończyło się happy endem a nie kolejnym "wyciskaczem łez" w stylu choćby takiego mgs4(często na siłę i sztucznie)... D)Dzieciak opuści tą krainę, a zwierzak tam zostanie.
Opublikowano 17 września 201014 l D) nikt, będzie coś ambitniejszego, są rzeczy gorsze od śmieci. Ueda o tym wie mam nadzieję. Nom na przykład impotencja choć w przypadku TLG to raczej nie wystąpi ;p. Edytowane 17 września 201014 l przez SłupekPL