Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mercenaries 2: World in Flames

Featured Replies

Opublikowano

W nowym Neo ocenka 8,5/10 i koleś napisał że w sumie bardziej mu się podoba ta gra niż GTAIV. Zastanawiam się teraz co wybrać SWFU czy M2.

Porównanie wersji:

http://www.gametrailers.com/player/39321.html

Edytowane przez aux

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym wziął obydwie :D

San Andreas też miało pełno błędów, ale i tak noty miała wysokie.... ja tam Mercenaries kupie napewno, a w Erogamer przesadzili z tą oceną.

Opublikowano

pogralem chwile troche i gierka sprawia wrazenie pozytywne. Przelazlem tylko jedna misje, ale rozpierduche zdazylem zrobic. Ciezko mi porownac do jedynki, bo w takowa nie gralem.

Sterowanie pojazdami wypada ok, graficznie nie ma rewelki, ale mozna generalnie rozpierdzielic wszystko wiec jest bardzo dobrze. Jest co-op wiec bedzie mozna robic rzez... pewnie na dniach wiecej bede mogl powiedziec

Opublikowano

Game Revolution

85.0%

GameZone

85.0%

1UP

85.0%

Official Xbox Magazine UK

80.0%

IGN

79.0%

Gamer 2.0

77.0%

Worth Playing

76.0%

Eurogamer

50.0%

średnia 77% więc na razie nie jest źle. Dziwi tylko bardzo niska i odstająca od reszty ocena Eurogamera, no ale mają prawo do własnej opinii.

Opublikowano

Podejrzewam ze 5/10 wynikalo bardziej z frustracji bugami i zenujacego AI, niz z calosci poziomu. Jak poprawia Bugi to co-op moze wynagrodzi poziom trudnosci ( fajnie opisali AI w 1up - the A.I. of everyone in Venezuela is about one step above a box of rocks :D ), ogolnie po przeczytaniu recenzji narzuca sie mysl, ze gdzies w polowie developingu cos musialo pojsc bardzo zle ( Stad moze prawie roczne opoznienie ) i nie zrobili wszystkiego jak chcieli ( pol roku pracy wiecej na pewno by nie zaszkodzilo ).

Opublikowano

Pierwotnie to nawet gra miala wyjsc w kwietniu ale GTA wiec przesuneli na wrzesien ale chyba przez ten czas nic nie robili. Co poza lepsza grafika, wieksza iloscia pojazdow,itp gra posiada czego niebylo w M1?

Opublikowano

Można kosić drzewa w tej Wenezueli? Bo Koreańcy to z tytanu je mieli...

Opublikowano

w jaki piatek, juz jest po premierze, dzisiaj kupilem w saturnie we wroclawiu za 169zl

Opublikowano

Oficjalna europejska premiera jest w piątek. W Polsce gry EA zawsze na półkach w Saturnach lądują z dwa dni wcześniej, ale nie oznacza to, że premiera już była...

Opublikowano

Jeden kij i tak kupię dopiero jak ktoś ze znajomych wciągnie. Najprawdopodobniej z Diabeuem, gdzieś za miecha. Po kij przepłacać? Chyba już wyrosłem z lania w spodnie z powodu gry. A tak parę dyszek w kieszeni będzie, gra nie ucieknie.

Opublikowano

Pogralem wczoraj i sie zaczalem coraz bardziej zawodzic nad ta pozycja... gra laduje na polke. Czekam na co-opa. Jak ktos ma lub planuje miec na dniach to standardowo Friend Request albo message i umawiamy sie na ustawke. Ponownie... w tygodniu po 24.00 w weekend w godzinach popoludniowych

Opublikowano

Problem w tym Zeratul, że znowu jest podział na regiony - jak w Army of Two.

Opublikowano

acha to pogram z jakimis ziomkami z US i sprzedam gre w cholere. Acha, spodziewajcie sie w niej masy drobnych bledow, ktore wprawdzie nie wplywaja na rozgrywke, ale po prostu wygladaja niesmacznie. Zadnych wiekszych bugow nie zauwazylem. Just Cause jakos bardziej mi podeszlo. I jasne sa tu fajne akcje, jak... musisz dostac sie na druga strone muru, to po prostu zakladasz C4 na mur i go wysadzasz... ogolnie moje narzekanie bierze sie tez z tego, ze nie jestem wielkim fanem gier typu GTA. Nie gralem nigdy w jedynke wiec nie wiedzialem jak to do konca wyglada. Jakbym zdawal sobie z tego sprawe moze w ogole bym gry nie kupil i rzucil sie na Tales of Vesperia albo Infinite Undiscovery. Too Human zdecydowanie mi bardziej podszedl.

Do tego wszystkiego gra jest dosyc prosta... dostajesz z bazooki, to nie giniesz tylko twoj health spada do 2... wiec musisz jeszcze dostac z karabinu by zginac. Ogolnie bez wiekszych staran zginalem raz wczoraj, bo nawet nie wiedzialem ze zginac sie da... latalem po planszy z healthem 2 i zabijalem kolesi. W koncu jednak 5 mnie otoczylo i zabilo. Jezeli taki poziom sie utrzyma to nie bedzie problemu z przejsciem gry nie umierajac. Graficznie jest slabiej niz w GTA, pewnie przez to, ze otoczenie jest bardziej podatne na zniszczenia. Prowadzenie pojazdow wyglada ok, ale nie wiem dlaczego gaz wrzucono pod A, a hamulec pod X zamiast ustawic pod triggerami.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Zginąć w tej grze jest ciężko. Wylądowałem na jakimś wieżowcu, skoczyłem i... 2hp :|

Do tego gdy mamy 100hp to 1 strzał z bazooki zabiera 98hp, 2 1hp i jak dobrze pójdzie to 3 cie w końcu zabije.

Trochę mnie drażni to, że np. gdy przewrócimy drzewo/słup to po kilku sekundach (5-10) znika...

Bugów jest sporo, ale dosyć zabawnych, np. helikopter z posiłkami ląduje na dachu budynku a wychodzący z niego ludzie popełniają masowe samobójstwo skacząc na dół. Przed chwilą rozpędziłem się motorem i walnąłem w ścianę. Efekt? Koleś wbił się głową w ścianę i jedynym rozwiązaniem była opcja medevac lub load game ;]

Ech... czekam na kody bo w 1 części za używanie kodów dostawało się specjalne bronie, typu przenośna wyrzutnia rakiet która 1 strzałem potrafiła rozwalić kilka wieżowców na raz ;)

IMO takie gry to tylko do zabawy, na rozluźnienie się po szkole/pracy. Fabuła nie wciąga, przynajmniej mnie.

PS. Ta misja wymiata ;] http://pl.youtube.com/watch?v=O78jnfvve-s Devastator :D

Edytowane przez wojnar

Opublikowano
PS. Ta misja wymiata ;] http://pl.youtube.com/watch?v=O78jnfvve-s Devastator :D

haHA dobre :] a co do bug'ów w grze to jedynka była taka sama (tez masa błędów) a jednak grało sie jakoś i czerpało masę radochy i tak ;) wiec myślę że będzie też ok (jutro ma do mnie kurier dotrzeć :P to się zobaczy)

Edytowane przez Nitro619