Skocz do zawartości

Aktualnie ogladam

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem Toaru Kagaku no Railgun, a teraz zacząłem Railgun S. Podobno tak samo dobre (a nawet lepsze) jak pierwsza seria, więc pewnie potem wleci Index, ale nie wiem czy mi się spodoba bez Mikoto jako głównej postaci.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 777
  • Wyświetleń 155,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Devilman Crybaby - ale to jest wspaniałe i z jaką oprawą muzyczną Ludzie narzekają na kreskę, a dla mnie jest świetna, ze swoim charakterem i ukłonem do chodnika dla klasyki.

• właśnie obejrzałem;   Nausicaä z Doliny Wiatru     jeden z mniej mainstreamowych filmów Miyazakiego, zdecydowanie warty obejzenia

• Ostatnie anime jakie oglądałem to bodajże skończone w 2009 roku "Detroit Metal City". Fakt, w 2012 odświeżałem sobie Dragon Balla, ale dopiero dziś zacząłem coś nowego: Hokuto no Ken Nie wiem skąd to

Opublikowano

Zacząłem przygodę z Sword art Online , jest przyjemnie choć troche mniej wciągająca niz Death Notę czy One punch.

Opublikowano

Pisałem juz o tym ze shit.

Sindbad od netfixa całkiem spoko 13 epow całkiem szybko poszło .

Opublikowano

Przez głównego bohatera ta bajka jest nie do oglądania

Opublikowano

Później jest duuuużo lepiej. Bieżący arc to :banderas:

Co Yami robi w ostatnich epach to poezja. Najlepsza postać :fsg: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nie chodzi mi o glownego bohaters, bo jego darcie (pipi) i inne duperele mnie w ogole nie przeszkadzaja. 

Bardziej mi nie pasuje randomowe zachowania innych postaci nie pasujace do ich ubudowanego charakteru, jakze ze wali to szonenem i nawet nie probuje inaczej - "rywalizacja" pfe

syf jak my hero academia lol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Inazuma 11 na tvp ABC z synem. Całkiem niezłe, każdy odcinek praktycznie o tym samym ale dzieki dramaturgii nieźle się to ogląda.

7 deadly sins fajne, niepotrzebne wstawki o zboczonym kapitanie. Ogolnie jego wyglad tez nie pasuje zbytnio do jego mocy. 

Opublikowano
Godzinę temu, Dud.ek napisał:

Inazuma 11 na tvp ABC z synem. Całkiem niezłe, każdy odcinek praktycznie o tym samym ale dzieki dramaturgii nieźle się to ogląda.

7 deadly sins fajne, niepotrzebne wstawki o zboczonym kapitanie. Ogolnie jego wyglad tez nie pasuje zbytnio do jego mocy. 

Peadau, te wstawki są bardzo dobre:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Saint Seya the Lost Canvas całkiem fajnie sie oglądało, teraz wjeżdża Charlotte po 2 epach bardzo Ok .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Charlotte im dalej w las tym lepiej , z początkowo dobrej produkcji zrobiła sie bardzo dobra .

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Devilman crybaby: animacja czasem wypala oczy prostotą. Historia bez większych dłużyzn, wchodzi gładko. Jest brutalnie i naturalnie.

Opublikowano

Mnie ta kreska odrzuciła właśnie , i chyba wszystko warte uwagi na netflixie obzailem :/

Mnie ta kreska odrzuciła właśnie , i chyba wszystko warte uwagi na netflixie obzailem :/

Opublikowano
W dniu 8.11.2018 o 22:02, Wojtas1986 napisał:

Zrób jakieś podsumowanie/ranking netflixa. 

Opublikowano

Może nie ranking ale pozycje które trzeba obejrzeć :

One Punch Man

Violet

Death Note

FMA

Seven Deadly Sins

Charlotte

Asteriskx

Opowiesci z ery Meji

Castlevania

Sindbad tez może być 

Opublikowano

Nie widzę devilmana. Unieważniam tę liste 

Opublikowano

Blame! I obie cześci godzilli ktora jest przegadana ale dobra animacyjnie. Jedynka ma fajne zakończenie a dwojka kilka niezlych walek na ziemi.

Opublikowano
W dniu 10.11.2018 o 23:11, froncz piotrewski napisał:

Children of the whales jeszcze, forest of piano 

Omg Children niezły sztosik.

Opublikowano

Kończę dzisiaj Grand Blue. Mangi nie czytałem (7 miejsce na MAL'u), a te 12 odcinków mogę z czystą przyjemnoscią polecić.

Absurdalny humor, ładna kreska, no i setting ciekawy, bo kręci się wokół nurkowania na słonecznym półwyspie Izu.