CoATI 1 050 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wy serio sie tak jaracie czy to kolejna akcja typu 'fake-spoilery na szalcie"?? chyba wychodzi na to, ze jestem inny Cytuj Odnośnik do komentarza
el-shabazz 32 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wy serio sie tak jaracie czy to kolejna akcja typu 'fake-spoilery na szalcie"?? chyba wychodzi na to, ze jestem inny Nay, jest wiece takich jak tY. a chłopaki czasami pisza jakby sami siebie chcieli przekonac ze szczena im opadnie ( i lepiej zeby opadla bo komu bedzie sie chcialo czytac tych 30 postów ze jednak "nie opadła") , no a najlepiej jak jeszcze napisze cos podobnego ktos pod / nad nimi wtedy efekt opadniecia szczeny / epickosci wylewajacej sie z ss MUROWANY! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Rzadko kiedy lykam gre zaraz po premierze, ale God of War 3, zaraz obok Heavy Rain kupie od razu. Moc!!!!!!!!!!!! God of War 3 w edycji kolekcjonerskiej koniecznie, zwłaszcza że nie grałem w 1 i 2. Heavy Rain to samo, po Killzone 2 są to kolejne gry które kupię od razu po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) http://hiphopgamershow.ning.com/profiles/blogs/god-of-war-3-is-microsofts-new Jeszcze bardziej podkręcają atmosferę. Nie bedzie trailera 18. Edytowane 12 Stycznia 2010 przez Dark_Slide Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 europejskie wydanie GOW III bedzie zawieralo God of War Collection? chodzi mi o zwykle wydanie nie kolekcjonerskie. pewnie to juz bylo omawiane ale moze jakas dobra dusza jeszcze raz napisze Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) zwykle wydanie nie ebdzie mialo collection, tylko kolekcjonerskie bedzie full zestawem to dosyc oczywiste edit: murzyn w filmiku ostro sie napalił, bardzo bym sie cieszyl gdyby to co mowi okazalo sie prawdą Edytowane 12 Stycznia 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) NIE, bo niby z jakiej racji. Tylko wydanie kolekcjonerskie. Edit: Yano był szybszy. Edytowane 12 Stycznia 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Szkoda, że nie słychać nic o Kratosie w PL. Zrobionego tak jak Uncharted2... Nie skończyłem żadnego GoW. Jakoś klimat mi nie podchodził, miałem zamiar kupić 1 i 2 w HD, lecz widzę kolekcjonerka na froncie Jak doniosła wcześniej nariko, gracze w USA najszybciej otrzymają nowe przygody Boga Wojny, Europa nie ma jeszcze daty premiery God of War III, ale znana jest już cena Edycji Kolekcjonerskiej, choć na razie tylko w UK. Nie powiem, cena zmroziła mi krew w żyłach.Jak donosi serwis VG247, który zdążył dodatkowo potwierdzić informację u SCEE, God of War III Ultimate Trilogy Edition będzie kosztował zawrotną kwotę 109,99?, co po przeliczeniu daje około 460 zł. Preorder można składać w sklepie GAME, jednak mnie osobiście ta cena trochę zniechęciła. Zobaczymy ile sobie SCEP zażyczy za wersję w naszym języku, 400 zł byłoby odpowiednią ceną jak na moje oko ps3site.pl Cena zabija... za 349 na 100% kupiłbym w dniu premiery, ale nie więcej... Zobaczymy co wymyśli SCEE/SCEP Jak w wersji JP będzie do wyboru ang. to zamówię z play-asia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Gratuluję ps3site.pl przeliczenia waluty. Kurs funta to +/- 4,60 co daje ok. 500zł. Tak w sumie to jeśli tyle kosztowałaby ta edycja w Polsce to nie byłoby źle. Sam GoW3 + GoW Collection to koszt ok. 350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 To chyba (z podkresleniem na chyba ) nie do konca tak. Ma byc tez cos co sie nazywa GoW Trilogy i ten zestaw bedzie zawieral 'tylko' GoW 3 oraz GoW Collection, oprocz tego ma byc tez wersja kolekcjonerska GoW Ultimate Trilogy, ktora zawiera cala mase innych rzeczy - np pudelko w postaci puszki pandory, artbooki, kody z downloadable content itd. Nie chce mi sie teraz szukac linkow do tego, ale tez i glowy sobie obciac nie dam, za to ze nic sie nie zmienilo, albo ze cos mi sie przysniolo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://hiphopgamershow.ning.com/profiles/blogs/god-of-war-3-is-microsofts-new Jeszcze bardziej podkręcają atmosferę. Nie bedzie trailera 18. Wrażenie odnośnie Agenta od R* - wow, crazy, awesome. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Koniec spekulacji cenowych. God of War III - Ultimate Edition w empiku stoi za 529 zł (kliknij i zobacz). Ja podziękuję. Łykam Collection i trójeczkę osobno. Na stronie widać datę premiery 19.03.2010 Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Trzeba będzie poczekać aż ta edycja na tej półeczce się trochę przykurzy i łyknąć jak przecenią (z tą ceną jakoś nie wróżę tej edycji wielkiej sprzedaży). Jak dla mnie cena o, co najmniej, 100 zł za dużo. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Purpurowy_rower 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zobaczymy co zaoferują inne sklepy "nieoficjalnie" oraz jak będzie na aukcjach. Edycja specjalna CoD:MW (ta z noktowizorem) też miała adnotację "Tylko w Empiku", a na aukcjach można było dorwać nówkę o 100 zeta taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ale czy w tym zestawie jest Gow Collection ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 cena dosyc kosmiczna, chociaz w sumie zawartosc jak i puszka pandory serio są sporo warte, chociaz to chyba jednak troche za duze szaleństwo , 400zł bylo by rozsądniejsze ..hmmmmmmmmmm zastnawia mnie najbardziej jedna rzecz- ilość dostepnych egzeplarzy w tej edycji, czy bedzie tak ze sie beda kurzyć i potanieją, czy wręcz rpzeciwnie - zostaną wykupione odrazu bo porpsotu bedzie ich znacznie ograniczona ilość , boje sie tej drugiej opcji, dlatego nie jestem przekonany co do czekania aż potanieje (za to chetnie poszukam tanszej wersji w innych zrodłach) ps dobrze ze nie dali 700 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 A tam , a czego wy sie spodziewaliscie? GoW 3 + collection to 350zl Soundtrack okolo 50zl pocztowki srowki duperele puszka pandory okolo 100zl I macie cene Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 hmmmm cena dosc wysoka w empiku, mysle ze w innych sklepach bedzie taniej wszak empik lubi windowac ceny w gore. jak dla mnie cena 500zl za Edycje Kolekcjonerska jest dosc wysoka ale mimo wszystko rozwaze jej zakup, heh bede musial komus opylic Gow Collection bo juz mam wersje z usa. no nic czeba bedzie czekac na ceny na alledrogo i moze rozwazyc sprowadzenie dajmy na to z angli moze taniej bedzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 chyba ze beda sprowadzone innych krajów , czy za ggranica tez tylko empik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Szczerze to spodziewałem się, że będzie kosztowała około 700 zł. 5 stówek to jeszcze nie tak tragicznie. Znaczy ja bym tyle nie dał, szczególnie nie w tym chorym okresie premier (styczeń-czerwiec). Ale jak ktoś nie ma GoW: Collection, zależy mu itd. to w sumie kalkuje się. 200 zł - GoW 3 150 zł - GoW: C 150 zł - reszta Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Ja przy takiej cenie odpuściłbym sobie tą limitkę na miejscu innych. BF2,Mafia2,Bioshock2 ...to tylko niektóre z genialnych gier w najbliższym okresie na które warto będzie wydać te 200 zł,które wydałbyś na jakieś pudełko czy soundtracka No chyba,że ktoś naprawdę ma od usrania kasy Trzy wersje GOW III w dniu premiery w polsce http://www.ps3site.pl/do-pieciu-razu-sztuka-czyli-gow-iii-w-polsce/31553/#more-31553 Edytowane 14 Stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
gatling 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Będzie steelbook - znakomicie. Troszku stanieje i atakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Widząc cenę kolekcjonerki powiem: Dziękuję, postoję. 1&2 przeszedłem na PS2 tak więc pozostaje tylko trójeczka i Posejdon do utopienia. Zobaczymy co zaoferuje Team ICO ze swym zestawem na który czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja tam wogole na GoW:Collection sie nie czaje - obie czesci ukonczylem dawno temu na PS2, wiec pozostaje mi tylko oczekiwac na "trojeczke", ktora pozamiata w iscie krolewskim stylu. Co do wydania - łykam podstawowe, jak zawsze zreszta. Co do samej gry - dziwie sie Sony, ze jeszcze nie szturmuje netu zalewem screenow, nowych gameplay'ow i trailerow z najnowszej odslony Boga Wojny. Wszak premiera juz niebawem. Mam nadzieje, ze w ten poniedzialek pojawi sie chociaz jakas nowa paczka obrazkow z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kilka screenów w dobrej jakości. http://i50.tinypic.com/34g10lk.jpg http://i47.tinypic.com/9r7y3s.jpg http://i49.tinypic.com/1j674p.jpg http://i45.tinypic.com/x5sfnp.jpg http://i49.tinypic.com/2lcacyg.jpg http://i49.tinypic.com/w8tafm.jpg http://i48.tinypic.com/2vc72hk.jpg !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi