Opublikowano 15 lutego 200817 l To ciekawe, ja mam Visę i podobno Visy muszą mieć taki sam adres, żeby działać, a właśnie Mastery nie mają takich wymogów (znaczy nie weryfikują adresów). A tu u Ciebie jakby zaprzeczenie... Jak się zdecyduje na zakup MK, to udostępnię Ci moje konto to sobie ściągniesz, oki?
Opublikowano 15 lutego 200817 l Boski Karolu.. jestes Boski ok dzieki, juz dodaje Cie do frendsów na PSN
Opublikowano 15 lutego 200817 l Jak dać do ściągnięcia kilka dem na raz? Chciałem sobie ściągnąć demo. Wchodzę na PS STORE, szukam demka Motorstorma i daję download. Pojawia się takie coś. Jak dam "Perform in Background" to przestaje mi się ściągać. jak zrobić aby ściągały mi się dema i dało się gać w single player np w R:FoM?
Opublikowano 15 lutego 200817 l No, powinno wystarczyć kliknąć "Perform in Background" i wtedy w zakładce Network masz "Download Status" (czy jakoś tak) i tam możesz podejrzeć aktualny stan pobieranych plików, spauzować je lub usunąć pobieranie.
Opublikowano 15 lutego 200817 l Ok. Działa to. Nie mogłem wcześniej znaleźć zakładki Download Status, ale teraz już wszystko jest OK. Dzięki za pomoc. Edit/ Jakie macie transfery z PS Store? Jak ja sciagam to tylko ok 20-30 KB/s przy łączu 1 Mbit. Dlaczego tak słabo ściąga? Edytowane 16 lutego 200817 l przez xenionq
Opublikowano 16 lutego 200817 l w ostatnim czasie zaliczam niezlego zonka, chcac sciagnac cos z ps store - jesli zazancze "sciaganie w tle" nic nie siorbie, jesli natomiast jestem caly czas w ps store to zasysa, az milo. wtf? ps. reset ustawien konsoli nie pomaga, ech. pozdro
Opublikowano 17 lutego 200817 l Nie , tylko jedna rzecz może się ściągać w danym momencie reszta musi czekać w kolejce.
Opublikowano 17 lutego 200817 l Da radę w Europie ściągnąć dodatek Shivering Isles do Obliviona? Za ile?
Opublikowano 17 lutego 200817 l Autor Da radę w Europie ściągnąć dodatek Shivering Isles do Obliviona? Za ile? Jeżeli by się dał to za tyle ile się nie opłaca 30Euro. Ale chyba na PS3 nie wyszła wersja do ściagania w ogole...
Opublikowano 17 lutego 200817 l Dzięki. Wyszła i z tego co pamiętam od listopada czy grudnia można było to zrobić, ale nie wiem, czy jeszcze można i za ile w Europie.
Opublikowano 17 lutego 200817 l Póki co jest chyba tylko w USA. Bodajże za 30$. Nie kompatybilna z wersją gry EUR.
Opublikowano 17 lutego 200817 l Autor W europie chyba nie wyjdzie, co i tak nie było by opłacalne. 30Eurosów za dodatek. Lepiej opylić podstawkę i kupić GOTY edition.
Opublikowano 17 lutego 200817 l Cholera, no to ładnie. Kupiłem za 110 podstawową PALówkę, nie miałem środków już na GOTY, to myślałem, że sobie elegancko potem za pół roku dociągnę dodatek. W takim razie będę musiał wtedy opchnąć albo się z nim pożegnać. Dzięki
Opublikowano 18 lutego 200817 l Ok. Działa to. Nie mogłem wcześniej znaleźć zakładki Download Status, ale teraz już wszystko jest OK. Dzięki za pomoc. Edit/ Jakie macie transfery z PS Store? Jak ja sciagam to tylko ok 20-30 KB/s przy łączu 1 Mbit. Dlaczego tak słabo ściąga? witam jak sprawdzić jaki mam transfer? pozdrawiam waldi
Opublikowano 18 lutego 200817 l na 'oko'. Ewentualnie jak w sieci to programikiem ala Netlimiter. Ja mam zawsze max speed, jak nie ssam na kompie [ustawiłem priorytet].
Opublikowano 20 lutego 200817 l Mam pytanie. Jak zarejestrować się na innym ps store , jak jestem już zarejestrowany na polskim ??
Opublikowano 20 lutego 200817 l Stwórz nowy login i podczas rejestracji do sieci podawaj po prostu dane z USA czy japoni.
Opublikowano 26 lutego 200817 l Ma ktoś listę stuffu z PS store jap? Chodzi mi o wszystko co tam jest do dnia dzisiejszego, może ktoś prowadzi archiwum jakieś? z góry dzięki.
Opublikowano 4 marca 200817 l Hej, macie jakiś sposób na wyciągnięcie hasła z konta? Jestem autozalogowany, ale za cholerę nie pamiętam hasła do konta... ><, aplet od haseł nie za wiele daje, bo wpisałem pierwszą lepszą datę, a teraz się o nią pyta xD... Jakieś pomysły?
Opublikowano 4 marca 200817 l no to moze zaznacz opcje "zapomniałem hasła" i na emaila wysla Ci... ?? Standard
Opublikowano 4 marca 200817 l W tym rzecz, że nie wysyła haseł, sam spróbuj. Trzeba podać kilka rzeczy [min, datę urodzin i security question np]. Ale mam już pomysł, jak wrócę do domu, to już po sprawie będzie, mimo wszystko dzięki
Opublikowano 4 marca 200817 l Chciałem tylko napisać że nie ściąga z ps stora w background jak gram w gre z ps2 ;[ Strasznie mnie to irytuje bo głównie gram teraz w pesa 2008 z ps2 ver.
Opublikowano 6 marca 200817 l Dostałem ekarte tą z rybką i wczoraj nie mogłem nic kupić na polskim PS Store.Karta była załadowana 100 zł wszystko poprawnie wypełniłem i wywalało ciągle jakieś błędy.W amerykańskim sklepiku wpisując te same dane za pierwszym razem udało mi się dokonać zakupu.O co chodzi ?