Opublikowano 25 marca 200817 l Szukam osoby do 2 achievów z NBA Street. Wiadomo o co chodzi:) Chciałbym ob achievementy zrobić w piątek bądź sobotę .
Opublikowano 25 marca 200817 l Odezwij się na livegt: Danteveli Też się zgłaszam;) Daj znać kiedy na live. Też z miłą chęcią pośmigam w większym gronie. Jak co to Wuja360 Też chętny Podajcie godzinę i jedziemy. GT: jarken PL Jutro o 16 wam pasuje ? Będe dostępny od 16 do 20. Edytowane 25 marca 200817 l przez jasiopatryk
Opublikowano 25 marca 200817 l Odezwij się na livegt: Danteveli Też się zgłaszam;) Daj znać kiedy na live. Też z miłą chęcią pośmigam w większym gronie. Jak co to Wuja360 Też chętny Podajcie godzinę i jedziemy. GT: jarken PL Jutro o 16 wam pasuje ? Będe dostępny od 16 do 20. Bardziej pasowałby mi piątek/sobota ale jeżeli się coś zmieni to dam znać.Pozdro
Opublikowano 25 marca 200817 l Odezwij się na livegt: Danteveli Też się zgłaszam;) Daj znać kiedy na live. Też z miłą chęcią pośmigam w większym gronie. Jak co to Wuja360 Też chętny Podajcie godzinę i jedziemy. GT: jarken PL Jutro o 16 wam pasuje ? Będe dostępny od 16 do 20. Dla mnie może być jutro Ps Szukam kogoś do Outfit the Club PGR3 nawet tak tylko żeby pograć
Opublikowano 26 marca 200817 l Szukam osoby do 2 achievów z NBA Street. Wiadomo o co chodzi:) Chciałbym ob achievementy zrobić w piątek bądź sobotę . Najpierw zrobię z McDriv3rem, a później z tobą. Ja już je będę miał, ale ci pomogę, ok?
Opublikowano 27 marca 200817 l NHL 2k8 ktoś chętny? 30 gier zajmie chwilkę. chętny i to bardzo bo niedługo odsyłam pożyczone 2K8, nie mam headseta więc mam nadzieje że masz możliwość komunikowania się przez np. gg i grania na raz puściłem Ci PMkę
Opublikowano 27 marca 200817 l Szukam osoby do 2 achievów z NBA Street. Wiadomo o co chodzi:) Chciałbym ob achievementy zrobić w piątek bądź sobotę . Najpierw zrobię z McDriv3rem, a później z tobą. Ja już je będę miał, ale ci pomogę, ok? ok jak cos to ja juz dzis mogę robić abonament live gold doszedł (będę po 20) P.S. Ktoś chętny na co-op w GH3 chce wymasterować piosenkę jakąś na easy dla achieva a potem może coś ambitniejszego (w końcu mam achieva za pokonanie twórcy gry - a gralem tylko jeden mecz online:D) także szukam osoby chętnej na przejście całej kampanii w Army of Two na profossional jakiegoś dobrze zmotywowanego człowieka potrzebuje Edytowane 27 marca 200817 l przez blantman
Opublikowano 27 marca 200817 l Szukam kogoś, kto pomoże mi w zaliczeniu online'owych achievementów w Stranglehold. Oczywiście mogę odpłacić się tym samym GT: deslog 7 osob do orange boxa i 'with friends like these'? Wpis
Opublikowano 27 marca 200817 l Szukam kogoś, kto pomoże mi w zaliczeniu online'owych achievementów w Stranglehold. Oczywiście mogę odpłacić się tym samym GT: deslog siema.Daj znać kiedy ruszamy GT:Paputek
Opublikowano 28 marca 200817 l Ja także jestem chętny na Orange Boxa (choćby tylko pograć) oraz szukam 4 osoby do TDU (wyścigi klubowe).
Opublikowano 28 marca 200817 l Autor HALO3 ustawa na wszystkie achievementy online Edytowane 28 marca 200817 l przez elsaint360
Opublikowano 28 marca 200817 l To życzę ci powodzenia w robieniu wszystkich achievów w Halo 3. Jak zrobisz je na nierankingowych meczach, to stawiam ci skrzynkę twojego ulubionego piwa
Opublikowano 28 marca 200817 l Autor No, chodziło o te, które można zrobić. Bo wiem, że się ludzie ustawaiją
Opublikowano 29 marca 200817 l To jak tylko dotrze to wysle ci pm.Pozdro Ruszyło coś w temacie? Vampire Rain nadal aktualne.
Opublikowano 29 marca 200817 l To życzę ci powodzenia w robieniu wszystkich achievów w Halo 3. Jak zrobisz je na nierankingowych meczach, to stawiam ci skrzynkę twojego ulubionego piwa Dla trzynastolatka?
Opublikowano 30 marca 200817 l Witam Szukam chetnych ktorzy pomogą z takimi m.in grami Bournout Revenge Dead or Alive 4 Gears of War Oferuje pomoc ale sam tej pomocy oczekuje Gdyby cos to bede dopiero w piatek na livie GT - BrakTuSensu PL pisac pm na livie Pozdro
Opublikowano 31 marca 200817 l lol jak mozna nabijac achievmenty w gearsach online.To tak jak bys rok krecil z najlepsza suka i nawet jej (pipi)ki nie dotknal.Podsumowujac WIELKI LOL!!
Opublikowano 31 marca 200817 l PGR4 - szukam kogoś do: Strike a Pose Get two bikes facing each other, 15 metres apart, with each performing an impressive endo. 10 Punktów Whitewash Win every event in a Single Player or Ranked Match Championship. 50 Punktów Giant Killer Win against a human opponent with Rank 1 single player status on Xbox LIVE. 20 Punktów Beat Bizarre Defeat a PGR 4 team member on Xbox LIVE, or defeat anyone who's bested a PGR 4 team member. 10 Punktów Edytowane 31 marca 200817 l przez Amer