Opublikowano 16 stycznia 200916 l Fallout 3. Grając w te cRPG czuję w końcu częściowe zadowolenie. Pierwszy erpeg na ps3, w który chce mi się naprawdę grać (Folklore sprzedałem) i powiem więcej: WCIĄGNĄŁ mnie nie wąsko. Main quest leży odłogiem od 40 h, a ja atakuje co chwila side-questy. VATS to 'poezja' sama w sobie. Widok popylającej w zwolnionym tempie rakiety w kierunku super mutanta o inteligencji Joli R. - bezcenne. Tym samym czuję wszechogarniający smutek z powodu braku na ps3 konkretnego jRPGa. White Knight Chronicles już wyszedł w Japonii więc miejmy nadzieję, że do wakacji zakręci się również w europejskich konsolkach. O FFXIII nie wspominam bo pewnie na 2013 wyjdzie
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Ninja Gaiden Sigma, nie dziwię się, że grę uznają za jedną z najlepszych na pierwszego kloca, bo miodnością ona miażdży trzewia Juz dawno nie spotkalem sie z osoba ,ktorej ta gra przypadlaby do gustu. Juz Cie lubie - Burnout'cik 500h uplynelo nie wiedziec kiedy... - NGS - VH KR daje w kosc ,ale ja sie nie poddaje ;D Jak narazie 12 chapter i ponad 10mln ;D
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Motorstorm 2 - ATV w MS2 w porownaniu z tymi z PURE to jakas farsa. Midnight Club LA - IMO najlepszy street racer od czasow NFS MW. Naruto UNS - Chodziaz naruto nie lubie to gra mi sie podoba. Prince of Persia - Troche nudna na poczatku, bardzo podobna do AC ale za to wyglada za(pipi)iscie. AoT - Od czasu do czasu na podzielonym ekranie z bratem
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Pracuję nad platynką w Uncharted, trochę pykam w Bad Company. Oprócz tego z gierek z psn blast factor i lumines.
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Aktualnie Prince of Persia gra fenomenalna mnie się podoba i graficznie i fabularnie naprawde chłopaki z Ubisoftu odwalili kawał dobrej roboty Normalnie jedynie pozostaje teraz czekać na Assasina 2 i Beyond Good & Evil 2 Nie wiem w co sie zaopatrzyć po ukończeniu
Opublikowano 29 stycznia 200916 l obecnie dałem się wkoncu wciagnac w świat Rapture-- Bioshock normalnie uzalenia mam sejse a wczoraj zarwalem nie przy nauce a przy grze nocke. Dzisiaj bylem po wpis do indeksu i jak wrocilem to zamiast kuc to oczywiscie musialem pograc troche w Bio:) Zaczynam tez grac w Alone in the Dark- po demku jestem megza pozytywnie nastawiony ale narazie w pelnej zdazylem tylko menu obczaic- jutro zobaczymy co bedzie dalej:D A tak to wiadomo- po(pipi)ki z ps store ktoych nie bede wymienial bo przechodzi sie je szybko wiec ciagle nazwy sie zmieniaja..
Opublikowano 29 stycznia 200916 l sesja XD a jak mam czas to w wipeouta/tekkena/spfhd z ludzmi z czata pe ;]
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Fifa 09 , przez neta rządzi! nie chce mi się znudzić w przerwach Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction bądź singstar vol. 2
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Prince of Persia, przyjemna i lekka rozgrywka. GTA IV, zdobywanie trofeów. Na dniach mam zamiar rozpocząć Dead Space .
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Burnout: Paradise Uncharted: Df - został juz sam crushing Popierdólki z psn
Opublikowano 31 stycznia 200916 l To ja się wyłamię z deczka : Naruto Ultimate Ninja Storm : fajna bijatyka bez jakieś głębi można pograć Burnout Paradise : świetna gierka wciąga i uzależnia . MGS4/MGO-Zaliczenie MGS na 100% i popylanie przez sieć w MGO wymiata. ( jak dla mnie jedno z lepszych multi na ps3 )
Opublikowano 1 lutego 200916 l Aktualnie katuje Motorstorm: Pacific Rift, Metal Gear Online (kozak tylko jeszcze headset by sie przydal) no i jak wiekszosc czekam na Killzone 2 !!! ^_^
Opublikowano 1 lutego 200916 l Z powodu awarii X360 nadrabiam trofea w: Uncharted:Drake's Fortune Resistance 2
Opublikowano 2 lutego 200916 l Aktualnie Little Big Planet potem zabieram się od nowa za Uncharted:Drake's Fortune nadrabiać trofea :3pl: :2pl: :1pl: