Opublikowano 20 lutego 200916 l Straszna posucha przed premierą killzone 2 pozostało mi pykać w Cuboida i Flower. Ciężkie jest życie gracza
Opublikowano 20 lutego 200916 l Fallout 3, jak zwykle zaczynam kilkanascie razy bo mi się postać nie podoba ;d
Opublikowano 21 lutego 200916 l burnout paradise, koncze heavenly sword. i biore sie za killzone 1(!) wstyd sie przyznac, ale gralem w to 2 lata temu i doszedlem do polowy gry. ide odkurzyc ps2 i mam nadzieje, ze nie usunalem save'a heh
Opublikowano 21 lutego 200916 l Motorstorm 2 i GTA 4 w kolejce Prince Of Persia I Flower chyba Killzone 2 odloze o jakis miesiac bo nie dam rady
Opublikowano 21 lutego 200916 l Aktualnie Burnout Paradise i 3 raz Uncharted. Poza tym Bioshock na Survivor.
Opublikowano 22 lutego 200916 l Ciągle Valkyria Chronicles, ta gra mi się chyba nigdy nie znudzi, a jeszcze DLC nie wyszedł....do tego czekam na patcha do TR Underworld, bo jednak jak już ogłosili to nie chce grać jeszcze raz po patchu, tym bardziej, że każdy kto grał w nowego TR mi mówił, że gra na raz... Oprócz tego: Flower, Noby Noby, Zuma Od czasu do czasu pogram w Mercenaries 2, 1 bilion na koncie, więc tylko rozwalam co się da i czekam czy może ktoś online do mnie wskoczy Niedługo SF4/KZ2 i Persona 4 :o
Opublikowano 22 lutego 200916 l Ja to mam zaleglosci, bylem na prawie rocznych zakupach gier w angli wczoraj skonczykem Turoka, przyjemna gra, ale frustrujaca momentami, obecnie Uncharted, genialne, a potem bedzie Killzone 2 i Resistance 2. No i konczenie zaleglosci z Condemned 2 na czele
Opublikowano 23 lutego 200916 l ja głównie 3na3 hokej, Rock Band 2, Silent Hill a już za parę dni Killzone2...
Opublikowano 23 lutego 200916 l Aktualnie od czterech tygodni Motorstorm Pacific Rift już mam rank 8 a potem online żeby zdobyć wszystkie trofea
Opublikowano 24 lutego 200916 l Heavenly Sword- ostatni Boss ale od jutra odstawiam grę na rzecz Kill Zone 2
Opublikowano 25 lutego 200916 l Folklore, Valkyria chronicles, TR: underworld. We wszystkich trzech utknęłam >>
Opublikowano 28 lutego 200916 l MotorStorm. Nie wiem jak mogłem na początku olać ten tytuł. Widowiskowy, dający masę frajdy, teraz jeszcze za grosze, po prostu grzech nie zagrać W rezerwie czeka Resistance (nadrabiam exclusive'y) ale FPS'sy mi się na razie przejadły. Edytowane 28 lutego 200916 l przez stoodio
Opublikowano 28 lutego 200916 l Killzone 2 veteran, potem multi multi multi i masterowanie single Kończę Burnouta, platynke się w przerwach od K2 zrobi. Wczoraj odświeżyłem sobie jeszcze Soul Calibura cztery, mimo, że nie ogarniam bijatyk to lubię sobie w niego pograć. No i jakieś tam małe tytuły z Psn.
Opublikowano 28 lutego 200916 l na przekór wszystkim z freindlisty na psn nie gram w killzone tylko w battlefield bad company, killzona dawkując sobie w przerywnikach na jakiś meczyk ze znajomymi lub krótki fragment singla