Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Straszna posucha przed premierą killzone 2 pozostało mi pykać w Cuboida i Flower. Ciężkie jest życie gracza :P

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 483 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

burnout paradise, koncze heavenly sword. i biore sie za killzone 1(!) :D wstyd sie przyznac, ale gralem w to 2 lata temu i doszedlem do polowy gry. ide odkurzyc ps2 i mam nadzieje, ze nie usunalem save'a heh

Opublikowano

Od wczoraj Killzone 2 :]

Opublikowano

Motorstorm 2 i GTA 4 w kolejce Prince Of Persia I Flower chyba Killzone 2 odloze o jakis miesiac bo nie dam rady :D

Opublikowano

Aktualnie Burnout Paradise i 3 raz Uncharted. Poza tym Bioshock na Survivor.

Opublikowano

jutro rano zaczynam meczyc skate 2, dzis juz nie mam sily :)

Opublikowano

Ciągle Valkyria Chronicles, ta gra mi się chyba nigdy nie znudzi, a jeszcze DLC nie wyszedł....do tego czekam na patcha do TR Underworld, bo jednak jak już ogłosili to nie chce grać jeszcze raz po patchu, tym bardziej, że każdy kto grał w nowego TR mi mówił, że gra na raz...

Oprócz tego:

Flower, Noby Noby, Zuma

Od czasu do czasu pogram w Mercenaries 2, 1 bilion na koncie, więc tylko rozwalam co się da i czekam czy może ktoś online do mnie wskoczy :/

Niedługo SF4/KZ2 i Persona 4 :o

Opublikowano

Ja to mam zaleglosci, bylem na prawie rocznych zakupach gier w angli :) wczoraj skonczykem Turoka, przyjemna gra, ale frustrujaca momentami, obecnie Uncharted, genialne,

a potem bedzie Killzone 2 i Resistance 2. No i konczenie zaleglosci z Condemned 2 na czele

Opublikowano

Aktualnie od czterech tygodni Motorstorm Pacific Rift już mam rank 8 a potem online żeby zdobyć wszystkie trofea :)

Opublikowano

Folklore, Valkyria chronicles, TR: underworld. We wszystkich trzech utknęłam >>

Opublikowano

MotorStorm. Nie wiem jak mogłem na początku olać ten tytuł. Widowiskowy, dający masę frajdy, teraz jeszcze za grosze, po prostu grzech nie zagrać :) W rezerwie czeka Resistance (nadrabiam exclusive'y) ale FPS'sy mi się na razie przejadły.

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Killzone 2 veteran, potem multi multi multi i masterowanie single :D

Kończę Burnouta, platynke się w przerwach od K2 zrobi.

Wczoraj odświeżyłem sobie jeszcze Soul Calibura cztery, mimo, że nie ogarniam bijatyk to lubię sobie w niego pograć. :P

No i jakieś tam małe tytuły z Psn.

Opublikowano

na przekór wszystkim z freindlisty na psn nie gram w killzone tylko w battlefield bad company, killzona dawkując sobie w przerywnikach na jakiś meczyk ze znajomymi lub krótki fragment singla ;)