Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Bioshock na Survivor bez vita-chambers :D jest trudno, ale damy radę ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Niedawno zmęczyłem inFamo na 100% i nie mam w co grać, z braku laku wypożyczyłem X-Man Wolverine: Origins. Przyznam, że gra się przyzwoicie. Akurat taka niczym nieskrępowana sieczka po pracy mi ostatnio odpowiada. Czekam jednak na coś z górnej półki. Może macie jakieś sugestie?

Opublikowano

Ludzie chwalą Prototype wiec może spróbuj, ale osobiscie nie grałem.

Opublikowano

Gram obecnie w InFamous (349/350 odłamków i nie mogę znaleźć ostatniego :( ), w FIFA 09 oraz Uncharted 2 beta.

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem ;D

Gram w :

Terminator Salvation

Bionic Commando

Opublikowano

pogrywam w inFamous, FIFE 09 i mam zamiar jeszcze niedlugo przejsc GTA IV, ktore mialem na X360 i do tego zrobic platyne w Uncharted i Rag Doll Kung Fu :)

Opublikowano

Resident Evil 5 po raz 4 przechodzę.

Opublikowano

Chyba jedyny jeszce na tym forum gram w Valkyrie. Ale gra jak wciagnie,to nie odpusci. Mysle,ze juz niedlugo,tylko przejde reszte ekstremalnych wyzwan jakie gra stawia(szczegolnie po DLC) i ...poczekam na czesc druga :)

Opublikowano
(...)i do tego zrobic platyne w Uncharted i Rag Doll Kung Fu :)

W Rag Doll Kung Fu nie ma platyny. Jedyną nagrodą są zwirchowane nadgarstki od przesadnie molestowanego pada (wtajemniczeni, wiedzą o czym mówię). Co by nie było off topa: gram nadal w Wolverine: Origins - swoją drogą pierwsza gra niespodzianka, która mnie pozytywnie zaskoczyła bo oczekiwałem czegoś poniżej krytyki, a tutaj kawał solidnego softu otrzymałem. I do tego movie tie-in. Świat idzie do przodu, dlatego w ciemno zamówiłem Batman: Arkham Asylum Collectors Edition, w razie porażki będę miał 14" Bataranga do rzucania w Bogu ducha winnych przechodniów :P

Opublikowano

@Ken

Ja jeszcze w Valkyrie nie zacząłem. Gierka leży na półce od 2 miesięcy około, bo po prostu nie mam czasu ;)

Obecnie nie gram w nic. Telewizor mi padł.

Opublikowano

Obecnie pykam w classici z ps store czyli RE DC i FF7 ( niesmiertelna gra miazdy wieszkosc next genowych gier razem wzietych)

Do tego Killzone 2 po sieci ( wlasciwie ostatnio tylko nowe mapy)'

Assassins Creed ( lepsza niz niektorzy twierdzili, gorsza niz sie zapowiadalo a i tak 100 lat przed ostatnim PoPem :)

A no i jade po raz ktorys tam RTCW na PC w ramach oczekiwania na nowego Wolfensteina :D ( tu bede mial dylemat czy brac najnowszego Wolfoa na PC czy PS3 )

Opublikowano

kończe Midnight Club LA. Zostało mi najgorsze trophy z przejechaniem 5k mil :/

oraz

Tomb Raider Underworld

Opublikowano

FUEL - ladny i narazie nienudny, zachod/wschod slonca za(pipi)iscie zrobione.

Valkyria Chronicles - sesja dobiega konca wiec mozna dac sie wcignac... :)

Infamous - najwieksze zaskoczenie tego roku... IMO 10/10

Opublikowano

na półeczce czekają na powrot konsoli z naprawy i zacznie sie ostre cioranie w :

LBP

NFS : UNDERCOVER

GT5 prologue

QUEST FOR BOOTY

akurat kupilem gierki i konsola padla :(

Edytowane przez diolek

Opublikowano
akorat kupilem gierki i konsola padla

Litości...

Naprawiłem telewizor! ;) Masteruję Prototype i zabieram się za Valkyrie.

Opublikowano

ciagle killzone2 po sieci - klan :)

ponadto:

dead space: giera miazdzy, super grafa, dzwiek i klimat :D jestem w 7 rozdziale i dalbym ocene 9-/10. na poczatku dalbym 9+, ale pozniej wieje schematami, zrob to, zrob tamto, itd. ale i tak super! polecam (jest jeszcze ktos kto nie gral albo nie zamierza? :P)

Ojciec chrzestny2 - fajnie, ze po polsku :) takie ksero gta, oczywiscie z gorsza grafa, ale fajny klimacik :) podobaja mi sie tez te ulepszenia ludzi, werbowanie, przejmowanie lokali itp. jednym slowem duzy plus za ciekawe elementy rozgrywki, czy jak to tam nazwac heh jestem w drugim miescie i zaczyna wiac nuda. caly czas trzeba robic to samo. 7+/10

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

Trofea w Ojcu Chrzestnym II a poza tym inFamous ,K2 po sieci i Mercenaries 2 poraz milion któryś przechodzę :) szkoda że EA olało serwery i nie zdobędę kielonów za co-op :(

Opublikowano

Również GTA IV i od czasu do czasu MK vs. DC Universe (Kombo Challenge to niekiedy przegięcie u co niektórych postaci).