Opublikowano 20 czerwca 200915 l LittleBigPlanet -szczerze mówiąc nie miałem w co grać aż do czasu gdy brat zaczął wciskać mi wymieniony wyżej tytuł. Kiedyś trochę pograłem i wiedziałem czego się spodziewać... ale do czasu gdy wreszcie pożyczyłem grę i odpaliłem multiplayer pierwsza gra na PS3 przez którą miałem łzy w oczach spowodowane śmiechem
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Tomb Raider Underworld Duzo bagow,za latwe trofea.Do Anniversary(wg mnie najlepsza czesc serii) daleko,oj daleko. Na plus zaliczce mozliwosc wyboru kostiumu i broni przed misja,rozlegle levele. Ale tych bagow nie scierpie Taka gra na 7- Edytowane 20 czerwca 200915 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Ja gram w gre :o którą jest LittleBigPlanet! jeszcze tylko 2 trophy i wpada platynka Edytowane 23 czerwca 200915 l przez Merson
Opublikowano 23 czerwca 200915 l od wczoraj w ghostbusters i im not impressed, ze tak powiem, kilka fajnych motywow, ale grafika w pomieszczeniach to przegiecie i jeszcze fallout 3 po przejsciu watka glownego , probuje poleciec na platyne, ale dluuuuugiee to bedzie, chociaz przyjemne Edytowane 23 czerwca 200915 l przez Sqtr78
Opublikowano 23 czerwca 200915 l inFAMOUS oraz MS Pacific Rift (żadna gra mnie tak nie męczyła, nie mam bynajmniej na myśli poziomu trudności - grając odczuwam skrajne emocje, raz gra zachwyca innym razem totalnie irytuje... MS > MS PF zawsze będę to powtarzał)
Opublikowano 23 czerwca 200915 l inFamous, nie sadzilem ze tyle czasu bedzie sie w to gralo. juz drugi dzien a nadal jestem na 1. wyspie i nie znalazlem wszystkich odlamkow a gdzie tam gra jako zly jeszcze;)
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Jako że laser padł a na dysku mam tylko Burnouta ścigam się po Paradise City. Do końca tygodnia konsola do serwisu trafi wiec może wreszcie za jakieś 14 dni zagram w inFamous jak laser naprawią
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Fallout 3 - Gra jest bardzo wciągająca, przez nią nie gram praktycznie w nic innego, tylko szkoda ze do PLki nie ma patcha. Infamous - Jestem przy samym końcu, ale fallout zwyciężył. Killzone 2 - Polski dubbing niszczy frajde z tej gry, muszę zacząć od nowa po angielsku. Riddick - fallout również zwyciężył, ale uwielbiam skradanki więc gra jest w pyte. No i od czasu do czasu: LBP, Burnout i gry z PSN.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Gralem w Fife 09 , DMC 4 , Dead Space ,FF 7 Obecnie wysztko to zgniótł Demon's Souls sadze .ze jeszcze przez dluuugo dlugggo nie zagram w nic innego.Jeszcze nigdy nie bylem tak podjarany gra
Opublikowano 28 czerwca 200915 l GTA IV - wreszcie 3 miasto Viking: Battle for Asgard - zaczynam kupować wczesniejsze gry,w koncu jestem nowym posiadaczem ps'ki a gra jest wypas Killzone 2 - troche gry w necie na odstresowanie;p Narazie pozyczony KZ2 ale w tym tygodniu kupie wlasny to moze zabiore sie za przejscie gry na najtrudniejszym trybie